آشپزی
-
خورشت کلم بروکلی و کرفس خوشمزه با دستور متفاوت و مخصوص
شاید با دیدن خواص زیاد کلم بروکلی به فکر درست کردن یک غذا با کلم بروکلی افتاده باشید. در این پست قصد دارم طرز تهیه…
بیشتر بخوانید » -
استفاده مفید از تفاله لیمو ترش – ۱۰ استفاده مفید از لیمو ترش در خانه
از لیمو میتوان علاوه بر درست کردن یک شربت لیمو خوشمزه، استفادههای دیگری نیز داشته باشیم. در اینجا ما به ۱۰ مورد از استفاده مفید…
بیشتر بخوانید » -
روش تهیه برنجک خوشمزه و پف دار در خانه – ۲ استفاده مفید از برنج مانده و زیاد آمده
بعضی مواقع میتوان بجای اینکه غذاهای زیاد آمده را دور بریزیم؛ با یک ترفند ساده آنها را استفاده کنیم؛ که هم اصراف نشود و هم…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه فسنجان با مرغ و تمام نکات خورشت فسنجون خوشمزه و غلیظ
خورشت فسنجون یکی از خورشتهای اصیل و پرطرفداراست. خودم خیلی دوست دارم و بعد از خورشت قورمه سبزی به نظرم عالیترین خورشت، خورشت فنسجان است.…
بیشتر بخوانید » -
۷ نکته اساسی برای جلوگیری از وا رفتن کوفته ( علت باز شدن و سفت شدن آن)
انواع کوفته مثل کوفته قلقلی، کوفته تبریزی و کوفته برنجی از غذاهای سنتی ایرانی هستند؛ که بسیاری از ما طرفدار آنها هستیم. اما از سختیهایی…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه و ۵ نکته برای اینکه گوشت قلقلی وا نرود
قلقلی کردن گوشت در خورشت باعث میشود، خورشت ما ظاهر زیباتر داشته باشد و البته در بعضی از غذاهای سنتی ما لازم است که گوشت…
بیشتر بخوانید » -
۷ تجربه آشپزی برای مدیریت بهتر آشپزخانه خود
برای اینکه بتوانیم خانه و آشپزخانه خود را بعنوان یک کدبانو به بهترین شکل مدیریت کنیم. یکی از راههای ساده آن استفاده از تجربه ها…
بیشتر بخوانید » -
۲ روش برای درست کردن سیب زمینی سرخ کرده فست فودی ترد و خوشمزه
یکی از خوراکی های دوست داشتنی فست فودی ها سیب زمینی سرخ کرده ترد و خوشمزه اون هست که واقعا آدمو مجبور می کنه آب…
بیشتر بخوانید » -
قسمت سیاه پشت میگو چیست؟ و یک روش ساده و سریع برای پاک کردن میگو
اگر برای اولین بار نباشد که میخواهید میگو تهیه کنید؛ میدانید که پاک کردن میگو دردسر دارد. و زمان بر است. البته شما میتوانید میگو…
بیشتر بخوانید » -
۵ روش برای اینکه پیاز چشم را نسوزاند و علت سوزش چشم با پیاز
پیاز برای پخت اکثر غذاها لازم است. بهره بگم همه غذاها، اما یک مشکلی که اکثر افراد با پیاز دارند این است که خرد کردن…
بیشتر بخوانید » -
۳ترفند آشپزی – تازه نگه داشتن کیک و میوه و جلوگیری از کپک زدن رب گوجه
در ادامه تجربیات و ترفندهای آشپزی ، در این پست ۳ ترفند آشپزی دیگر را براتون بیان میکنم، که عبارتند از: روش تازه نگه داشتن…
بیشتر بخوانید » -
از بین بردن بوی زهم گوشت مرغ و بوقلمون و ماهی و گوشت قرمز
از بین بردن بوی زهم گوشت و مزه دار کردن گوشت به عطر و طعم غذای ما کمک زیادی می کند و شاید می توان…
بیشتر بخوانید » -
ترک نخوردن تخم مرغ موقع جوشیدن سالم بودن و جدا کردن زرده و سفیده آن
تخم مرغ را تقریبا هر روز استفاده می کنیم. در اینجا میخوام ۳ ترفند در رابطه با تخم مرغ براتون بگم که خیلی بکارتون میاد.…
بیشتر بخوانید » -
بهترین پیشنهاد برای درآوردن کیک از قالب و علت چسبیدن کیک به قالب
پخت کیک هم مانند همه کارهای دیگر وقتی لذتبخش خواهد بود، که در آخر به نتیجه دلخواه خود برسیم و یک کیک خوشطعم و شکل…
بیشتر بخوانید » -
روش و همه نکات مهم پخت برنج بصورت کته و آبکش
شاید دم کردن و پخت برنج کار سادهای به نظر بیاید. اما نکات ساده اما مهمی است، که رعایت کردن آنها باعث میشود، برنج قدکشیده…
بیشتر بخوانید »