صفحه اصلی / آشپزی

آشپزی

۳ ترفند عالی برای نرم شدن و تازه کردن نان بیات شده

روش های تازه نگه کردن نان بیات نرم کردن نان خشک شده

اگر بر اثر فراموشی، بسته بندی نادرست و حتی گذشت زمان، نانی در خانه دارید که بیات شده و قابل خوردن نیست، ترفندهای برای دوباره تازه کردن نان بیات شده مثل روز اول وجود دارد. این پست شما را با چند روش فوق‌العاده برای دوباره تازه و نرم شدن انواع …

ادامه مطلب

درست کردن آبگوشت ساده و فوق العاده خوشمزه به سبک دیزی سنتی

طرز تهیه آبگوشت خوشمزه و اصیل با طعم دیزی فوت و فن درست کردن آبگوشت خوشمزه

آبگوشت یکی از ساده ترین غذاهایی هست که می توان درست کرد. اما در عوض یکی از سالم ترین و مقوی ترین آنها هم هست. معمولاً در هر شهری برای پخت آبگوشت یک دستور ویژه خودشان را دارند. آبگوشتی که قرار است در این مطلب با طرز تهیه آن آشنا …

ادامه مطلب

علت خمیر شدن کیک چیست و با کیک خمیر شده چه کنیم

علت خمیر شدن وسط کیک و پف نکردن آن چیست و از کیک خمیر شده چه استفاده ای بکنیم.

عزم خود را جزم می کنیم و دست بکار می شویم تا یک کیک خوشمزه و عالی درست کنیم. اما بعد از کلی زحمت چیزی که عایدمون می شود یک کیک خمیر شده، بدون پف و دلسردی از پخت کیک خونگی است، دوست دارم در این پست براتون از علت …

ادامه مطلب

طرز تهیه و مواد لازم برای سالاد ماکارونی فوق العاده خوشمزه و ساده

طرز تهیه و مواد سالاد الویه خوشمزه و ساده

سالاد ماکارونی یکی از غذاهایی هست که من خیلی طرفدارش هستم و معمولاً ‌هفته‌ای یکبار هم که شده درست می کنم. برای مهمونام که درست می کنم، همه خیلی خوششون میاد و متأسفانه معمولاً چیزی ازش نمی مونه که نصف شب برم سراغشون؛ دوست دارم شما را هم شریک کنم …

ادامه مطلب

آموزش املت با رب گوجه فوق العاده خوشمزه به سبک قهوه خانه ای

طرز تهیه املت با رب به شکل قهوه خانه ای

اکثرا همه املت رو خیلی دوست داریم و براش دست و پا میشکنیم. بخصوص برای صبحانه با نون تازه و گرم. برای همین میخوام دستور یک املت خیلی ساده اما فوق العاده خوشمزه رو براتون بنویسم. یعنی املت با رب اونم با طعم املت های بی نظیر قهوه خونه ها؛ …

ادامه مطلب

۳ روش عالی برای درست کردن سس گوجه با رب و گوجه تازه

3 دستور متفاوت و خوشمزه برای درست کردن سس گوجه فرنگی یا سس کچاپ با رب یا گوجه

سس گوجه در خیلی از غذاها استفاده میشه و خیلی هم پرطرفداره، بخصوص در انواع غذاهای ساندوچی، پیتزا، انواع پاستا و ماکارونی، پس چه بهتر که خودمون در خانه سس قرمز درست کنیم تا هم سالم و بدون مواد نگهدارنده باشد و هم مقرون به صرفه؛ به همین منظور براتون …

ادامه مطلب
error: