صفحه اصلی / آشپزی / ترفند و تجربه آشپزی (صفحه 4)

ترفند و تجربه آشپزی

با این نکات سریع تر آشپزی کنید

سریع تر آشپزی کنید

امروز به دلیل مشغله‌های فراوان در زندگی، باید سعی کنیم زمان خود را مدیریت کنیم و از آن حداکثر استفاده را بکنیم. یکی از مواردی که هر مسئول خانه، حال چه خانم و چه آقا با آن سروکار دارد؛ مسئله آشپزی و زمانی است که برای آن میگذارد. در ادامه …

ادامه مطلب

دستور و راز پخت شامی نرم و خوشمزه و علت سفت شدن و وا رفتن شامی و کتلت

همه نکات پخت شامی نرم و خوشمزه

برای پخت شامی نرم و خوشمزه نکات ساده و ریزی وجود دارد که اگر رعایت شوند؛ هیچ وقت کتلت یا شامی شما سفت نمی شود یا وا نمی رود. در ادامه قبل از اینکه دستور پخت شامی نرم و خوشمزه را براتون بنویسم ابتدا همه نکاتی که برای جلوگیری از …

ادامه مطلب

روغن زیتون را چگونه مصرف کنیم ؟ – روغن زیتون در چه غذاهایی استفاده میشود ؟

روغن زیتون را چگونه مصرف کنیم ؟

امروزه شاید برای همه‌ی ما مشخص شده باشد، که برای سلامتی خود باید سعی کنیم روغن های سالم همچون روغن زیتون، کنجد، و … را جایگزین روغن های دیگر کنیم. اما سوال اینجاست که: در چه غذاهایی می توانیم از روغن زیتون استفاده کنیم؟ و روغن زیتون را چگونه مصرف …

ادامه مطلب

استفاده مفید از تفاله لیمو ترش – ۱۰ استفاده مفید از لیمو ترش در خانه

استفاده مفید از لیمو ترش در خانه با بهترین راه ها

از لیمو می‌توان علاوه بر درست کردن یک شربت لیمو خوشمزه، استفاده‌های دیگری نیز داشته باشیم. در اینجا ما به ۱۰ مورد از استفاده مفید از لیمو ترش در خانه بخصوص استفاده مفید از تفاله لیمو ترش اشاره می‌کنیم. بنابراین اگر به دنبال راهی برای استفاده از تفاله لیمو ترش هستید؛ …

ادامه مطلب

نکات مهم خورشت فسنجان خوشمزه و عالی

نکات مهم خورشت فسنجان خوشمزه

در این پست قصد داریم تمام نکات مهم خورشت فسنجان را بیان کنیم؛ تا شما بتوانید یک خورشت فسنجان خوشمزه و خوش رنگ تهیه کنید و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید. این نکات برای هر دستور پختی که دارید؛ مناسب است و به شما در خوشمزه تر …

ادامه مطلب

۷ نکته اساسی برای جلوگیری از وا رفتن کوفته ( علت وا رفتن کوفته و سفت شدن آن)

جلوگیری از وا رفتن کوفته و علت وا رفتن کوفته

انواع کوفته مثل کوفته قلقلی، کوفته تبریزی از غذاهای سنتی ایرانی هستند؛ که بسیاری از ما طرفدار آن‌ها هستیم. اما از مشکلاتی که برای پخت کوفته وجود دارد، این است که کوفته در حین پخت وا میرود. یا خیلی سفت می شود. علت وا رفتن کوفته چیست؟ نکات لازم برای جلوگیری …

ادامه مطلب