صفحه اصلی / آشپزی / ترفند و تجربه آشپزی (صفحه 4)

ترفند و تجربه آشپزی

۷ تجربه آشپزی برای مدیریت بهتر آشپزخانه خود

۷ تجربه آشپزی

برای اینکه بتوانیم خانه و آشپزخانه خود را بعنوان یک کدبانو به بهترین شکل مدیریت کنیم. یکی از راه‌های ساده آن استفاده از تجربه ها و ترفتد های آشپزی و خانه داری است که دیگران آن را در اختیار ما قرار می‌دهند. در اینجا ۷ تجربه آشپزی را آماده کرده‌ایم؛ …

ادامه مطلب

همه ی نکات و ترفندهای لازم برای درست کردن سیب زمینی سرخ کرده ترد و خوشمزه

همه ی نکات و ترفندهای لازم برای داشتن سیب زمینی سرخ کرده بهتر

شاید از کنار یک فست فودی گذشته باشید و با دیدن سیب زمینی سرخ کرده آنها دلتان بخواهد که همچنین سیب زمینی سرخ کرده ترد و خوشمزه را بخورید. اما می‌دانیم که آماده کردن غذاها در خانه هم برای بچه‌ها و هم برای خودمان سالم‌تر است. ما در اینجا سعی …

ادامه مطلب

۳ترفند آشپزی – تازه نگه داشتن کیک – جلوگیری از کپک زدن رب گوجه – تازه نگه داشتن میوه

۳ترفند آشپزی

در ادامه تجربیات و ترفندهای آشپزی ، در این پست ۳ ترفند آشپزی را بیان می‌کنیم، که عبارتند از: تازه نگه داشتن کیک و کلوچه ، جلوگیری از کپک زدن رب گوجه و تازه نگه داشتن میوه ها ؛ روش تازه نگه داشتن کیک و کلوچه : برای تازه نگه …

ادامه مطلب

سالم بودن تخم مرغ – جدا کردن زرده و سفیده تخم مرغ – ترک نخوردن تخم مرغ موقع جوشیدن

سالم بودن تخم مرغ - جدا کردن زرده و سفیده تخم مرغ - راه ترک نخوردن تخم مرغ موقع جوشیدن

تخم مرغ یکی از مواد پروتئینی است که تقریباً هر روز از آن استفاده می‌کنیم.در اینجا قصد داریم ۳ ترفند برای آن را بیان کنیم که معمولاً در آشپزی به آن نیاز داریم و می‌تواند برای ما مفید باشد. ۱- راه تشخیص سالم بودن تخم مرغ : بعضی مواقع پیش …

ادامه مطلب

بهترین پیشنهاد برای درآوردن کیک از قالب

درآوردن کیک از قالب

پخت کیک هم مانند همه کارهای دیگر وقتی لذت‌بخش خواهد بود، که در آخر به نتیجه دلخواه خود برسیم و یک کیک خوش‌طعم و شکل را درست کنیم بهمین منظور در این پست قصد دارم، بهترین روش درآوردن کیک از قالب را بیان کنم. تا بعد از درست کردن کیک …

ادامه مطلب