صفحه اصلی / آشپزی / ترفند و تجربه آشپزی (صفحه 4)

ترفند و تجربه آشپزی

نکات مهم خورشت فسنجان خوشمزه و عالی

نکات مهم خورشت فسنجان خوشمزه

در این پست قصد داریم تمام نکات مهم خورشت فسنجان را بیان کنیم؛ تا شما بتوانید یک خورشت فسنجان خوشمزه و خوش رنگ تهیه کنید و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید. این نکات برای هر دستور پختی که دارید؛ مناسب است و به شما در خوشمزه تر …

ادامه مطلب

۷ نکته اساسی برای جلوگیری از وا رفتن کوفته ( علت وا رفتن کوفته و سفت شدن آن)

جلوگیری از وا رفتن کوفته و علت وا رفتن کوفته

انواع کوفته مثل کوفته قلقلی، کوفته تبریزی از غذاهای سنتی ایرانی هستند؛ که بسیاری از ما طرفدار آن‌ها هستیم. اما از مشکلاتی که برای پخت کوفته وجود دارد، این است که کوفته در حین پخت وا میرود. یا خیلی سفت می شود. علت وا رفتن کوفته چیست؟ نکات لازم برای جلوگیری …

ادامه مطلب

۵ نکته برای اینکه گوشت قلقلی وا نرود

چیکار کنیم گوشت قلقلی وا نرود

قلقلی کردن گوشت در خورشت باعث می‌شود، خورشت ما ظاهر زیبایی داشته باشد و البته با گوشت قلقلی غذا خوشمزه تر هم می شود. اما برای اینکه گوشت قلقلی وا نرود باید نکاتی را در هنگام درست کردن آن رعایت کرد که برخی از مهم ترین آن ها در ادامه …

ادامه مطلب

۷ تجربه آشپزی برای مدیریت بهتر آشپزخانه خود

۷ تجربه آشپزی

برای اینکه بتوانیم خانه و آشپزخانه خود را بعنوان یک کدبانو به بهترین شکل مدیریت کنیم. یکی از راه‌های ساده آن استفاده از تجربه ها و ترفتد های آشپزی و خانه داری است که دیگران آن را در اختیار ما قرار می‌دهند. در اینجا ۷ تجربه آشپزی را آماده کرده‌ایم؛ …

ادامه مطلب

۳ترفند آشپزی – تازه نگه داشتن کیک – جلوگیری از کپک زدن رب گوجه – تازه نگه داشتن میوه

۳ترفند آشپزی

در ادامه تجربیات و ترفندهای آشپزی ، در این پست ۳ ترفند آشپزی را بیان می‌کنیم، که عبارتند از: تازه نگه داشتن کیک و کلوچه ، جلوگیری از کپک زدن رب گوجه و تازه نگه داشتن میوه ها ؛ روش تازه نگه داشتن کیک و کلوچه : برای تازه نگه …

ادامه مطلب