صفحه اصلی / آشپزی / ترفند و تجربه آشپزی (صفحه 5)

ترفند و تجربه آشپزی

۳ترفند آشپزی – تازه نگه داشتن کیک – جلوگیری از کپک زدن رب گوجه – تازه نگه داشتن میوه

۳ترفند آشپزی

در ادامه تجربیات و ترفندهای آشپزی ، در این پست ۳ ترفند آشپزی را بیان می‌کنیم، که عبارتند از: تازه نگه داشتن کیک و کلوچه ، جلوگیری از کپک زدن رب گوجه و تازه نگه داشتن میوه ها ؛ روش تازه نگه داشتن کیک و کلوچه : برای تازه نگه …

ادامه مطلب

سالم بودن تخم مرغ – جدا کردن زرده و سفیده تخم مرغ – ترک نخوردن تخم مرغ موقع جوشیدن

سالم بودن تخم مرغ - جدا کردن زرده و سفیده تخم مرغ - راه ترک نخوردن تخم مرغ موقع جوشیدن

تخم مرغ یکی از مواد پروتئینی است که تقریباً هر روز از آن استفاده می‌کنیم.در اینجا قصد داریم ۳ ترفند برای آن را بیان کنیم که معمولاً در آشپزی به آن نیاز داریم و می‌تواند برای ما مفید باشد. ۱- راه تشخیص سالم بودن تخم مرغ : بعضی مواقع پیش …

ادامه مطلب

بهترین پیشنهاد برای درآوردن کیک از قالب

درآوردن کیک از قالب

پخت کیک هم مانند همه کارهای دیگر وقتی لذت‌بخش خواهد بود، که در آخر به نتیجه دلخواه خود برسیم و یک کیک خوش‌طعم و شکل را درست کنیم بهمین منظور در این پست قصد دارم، بهترین روش درآوردن کیک از قالب را بیان کنم. تا بعد از درست کردن کیک …

ادامه مطلب

روش و نکات مهم پخت برنج بصورت کته و آبکش

روش و نکات مهم پخت برنج بصورت کته و آبکش

شاید دم کردن و پخت برنج کار ساده‌ای به نظر بیاید. اما نکات ساده اما مهمی است، که رعایت کردن آن‌ها باعث می‌شود، برنج قدکشیده و خوش طعم و شکلی را بپزیم. در اینجا تمام نکات مهم پخت برنج را بیان خواهیم کرد. چه ترفندهایی را در هنگام پخت برنج، …

ادامه مطلب

۳ تجربه و ترفند آشپزی – بهتر و خاص تر آشپزی کنیم – راز خوشرنگ شدن مربای به و…

۳ تجربه و ترفند آشپزی -تازه ماندن کلوچه

قبلاً ۵ ترفند کاربردی آشپزی را بیان کردیم . امروز هم ۳ ترفند آشپزی یعنی روش تازه ماندن کلوچه ، راز خوشرنگ شدن مربای به و استفاده از آب ماست را بیان می‌کنیم. تازه ماندن کلوچه : کلوچه یکی از خوراکی‌های دوست داشتی و بسیار لذیذ است که می‌توانیم با …

ادامه مطلب