صفحه اصلی / آشپزی / ترفند و تجربه آشپزی (صفحه 7)

ترفند و تجربه آشپزی

۸ نکته مهم برای پف کردن کیک و پوک شدن آن – چیکار کنیم کیک خیلی پف کند؟

تمام نکات پف کردن کیک

برای پف کردن کیک و درست کردن کیک پوک و اسفنجی به مواد خاصی نیاز ندارید. بلکه باید بدانید از مواد کیک باید چگونه استفاده کنید و آن ها را باهم ترکیب کنید. بنابراین به دنبال مواد لازم برای پف کردن کیک نباشید. بلکه به دنبال راه درست استفاده کردن از …

ادامه مطلب

راه حل زیاد شدن نمک خورشت و از بین بردن بوی سوختگی برنج

راه حل سوختن یا ته گرفتن برنج-راه حل زیاد شدن نمک خورشت-چاره دان

دو اتفاقی که ممکن است برای خورشت و برنج ما بیافتد این است که خورشت شور شود و یا اینکه برنج ته بگیرد و بسوزد. هر دو به نوبه خود می تونن غذای ما رو خراب کنن. اما بعضی وقتا اگر ترفندهایی کوچیکی در گوشه ذهنت داشته باشی می تونی …

ادامه مطلب

۶ روش عالی برای سرخ کردن بادمجان با مصرف روغن کم

چگونه بادمجان موقع سرخ کردن روغن کمی بگیرد-سرخ کردن بادمجان با روغن خیلی کم

ما ایرانی ها با بادمجان غذاهای خوشمزه و متنوع درست می کنیم. بخصوص خورشت بادمجان خوشمزه، اما برای استفاده از بادمجان در بیشتر غذاها، ما باید آن را سرخ کنیم. سرخ کردن بادمجان بطور عادی روغن زیاد میبرد و اما برای حفظ سلامتی خودمون و خانوادمون باید به دنبال راهی …

ادامه مطلب