صفحه اصلی / آشپزی / ترفند و تجربه آشپزی (صفحه 7)

ترفند و تجربه آشپزی

۵ روش عالی برای سرخ کردن بادمجان با مصرف روغن کم

چگونه بادمجان موقع سرخ کردن روغن کمی بگیرد-سرخ کردن بادمجان با روغن خیلی کم

ما ایرانی ها با بادمجان غذاهای خوشمزه و متنوع درست می کنیم. اما برای استفاده از بادمجان در بیشتر غذاها، ما باید آن را سرخ کنیم. سرخ کردن بادمجان بطور عادی روغن زیاد میبرد و احتمالاً به سلامتبت اهمبت میدی و دنبال راهی برای سرخ کردن بادمجان با روغن کم هستی؛ …

ادامه مطلب