صفحه اصلی / آشپزی / دستور آشپزی (صفحه 2)

دستور آشپزی

روش درست کردن کیک تولد خانگی آسان و خوشمزه با تصویر

طرز تهیه کیک تولد خانگی ساده و خوشمزه

اگر دوست دارید خودتون دست بکار شوید و یک کیک تولد خانگی خوشمزه درست کنید اما ابزار مورد نیاز درست کردن کیک تولد را ندارید یا حتی مهارتی برای تزیین کیک تولد ندارید. نگران نباشید در اینجا سعی دارم دستور تهیه کیک تولد را براتون با تصویر از مراحل کار …

ادامه مطلب

دستور تهیه دسر پاناگوتا زعفرانی و شکلاتی و قهوه ساده و خوشمزه

طرز تهیه دسر پاناگوتا زعفرانی شکلاتی و قهوه با شیر و ژلاتین

دسر پاناگوتا یکی دیگر از دسرهای ایتالیایی خوشمزه و ساده است مانند دسر پان که قبلاً دستور تهیه آن را براتون نوشتم. پایه این دسر از شیر و ژلاتین است که در طعم های مختلف تهیه می شود. مانند دسر پاناگوتا زعفرانی که با نام دسر زعفرانی هم شناخته می …

ادامه مطلب

دستور تهیه کیک اسفناج خوشمزه خوش رنگ و پف دار با تصویر

دستور تهیه کیک اسفناج خوشمزه با تمام نکات ریز و درشت آن

کیک اسفناج همانطور که از نامش مشخص است یکی از مواد اصلی آن اسفناج است که سرشار از آهن و ویتامین های مختلف است به همین دلیل یکی از کیک های مقوی بخصوص برای کودکان است و البته از ویژگی های دیگر آن رنگ سبز خوشرنگ آن است که همه …

ادامه مطلب

درست کردن رب گوجه خانگی با ۳ دستور عالی و طرز نگهداری از رب گوجه

طرز تهیه و روش درست کردن رب گوجه خانگی و جلوگیری از خراب و کپک زدن رب گوجه و نگهداری از آن

همه می دانیم که رب گوجه خانگی نسبت به نوع کارخانه‌ای آن سالم تر، به صرفه تر، خوشمزه تر و دارای ارزش غذایی بیشتر است. درست است که پختن رب گوجه در خانه شاید کمی زمان بر باشد؛ اما اگر یکبار امتحان کنید می بینید واقعاً ارزشش را دارد که …

ادامه مطلب

دسر پان کم کالری فوق العاده خوشمزه و سریع را اینجا بیاموزید

طرز تهیه دسر پان کم کالری اما خیلی خوشمزه

اگر به دنبال تهیه یک دسر شیک، خوشمزه و البته کم کالری هستید من دسر پان اسپانیایی رو بهتون پیشنهاد میدم. مزه و شکل  اون خیلی شبیه به تیرامیسو است ولی با این تفاوت که از خامه و کره در اون خیلی کم استفاده میشه. بخاطر همین خیلی نسبت به …

ادامه مطلب

طرز تهیه آب قلم گاو یا گوسفند به همراه بیان تمام نکات آن

دستور تهیه آب قلم گوسفند یا گاو با بیان خواص و نکات آن

آب قلم علاوه بر اینکه سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است؛ طعم فوق العاده به خورشت ها و سوپ های ما می دهد که پیشنهاد می کنم اگر تا الان از آن استفاده نکردید، حتما یکبار امتحان کنید و خودتون ببینید چه طعم متفاوتی به غذاتون میده. در …

ادامه مطلب