صفحه اصلی / آشپزی (صفحه 10)

آشپزی

بهترین روش تهیه پیاز داغ چیپسی یا همان پیاز سرخ شده مجلسی

روش تهیه پیاز سرخ شده چیپسی یا همان پیاز داغ مجلسی

پیاز ذاغ چیپسی که به آن پیاز سرخ شده مجلسی نیز گفته می شود. همان طور که از نام آن پیداست؛ برای تزیین غذاهای مختلف از جمله آش رشته، کشک بادمجان و … استفاده می‌شود. پیاز چیپسی علاوه بر اینکه برای تزیین استفاده می‌شود؛ طعم خوبی نیز به غذا می‌دهد. …

ادامه مطلب

طرز تهیه کیک اسفنجی رژیمی و خوشمزه (شکلاتی و ساده)

تمام نکات پخت کیک اسفنجی رژیمی

امروز قصد دارم یکی دیگر از دستورات آشپزی که توسط خودم امتحان شده و بسیار راضی بودم را برایتان توضیح بدهم. در اینجا طرز تهیه کیک اسفنجی رژیمی و خوشمزه را به همراه تمام نکات ریز و درشت آن را توضیح خواهم داد. امیدوارم این کیک ساده را درست کنید …

ادامه مطلب

طرز تهیه سمنو خانگی با جوانه گندم (به همراه تمام نکات آن)

طرز تهیه سمنو خانگی با جوانه گندم

سمنو یکی از اجزا ۷ سین در سر سفره عید نوروز ما ایرانی هاست. اما سمنو به دلیل اینکه از جوانه گندم درست میشود. سرشار از خاصیت و بسیار مقوی است. بنابراین می توانیم در همه فصول سال آن را درست کنیم و از خوردن آن لذت ببریم. در ادامه …

ادامه مطلب

دستور و راز پخت شامی نرم و خوشمزه و علت سفت شدن و وا رفتن شامی و کتلت

همه نکات پخت شامی نرم و خوشمزه

برای پخت شامی نرم و خوشمزه نکات ساده و ریزی وجود دارد که اگر رعایت شوند؛ هیچ وقت کتلت یا شامی شما سفت نمی شود یا وا نمی رود. در ادامه قبل از اینکه دستور پخت شامی نرم و خوشمزه را براتون بنویسم ابتدا همه نکاتی که برای جلوگیری از …

ادامه مطلب

روغن زیتون را چگونه مصرف کنیم ؟ – روغن زیتون در چه غذاهایی استفاده میشود ؟

روغن زیتون را چگونه مصرف کنیم ؟

امروزه شاید برای همه‌ی ما مشخص شده باشد، که برای سلامتی خود باید سعی کنیم روغن های سالم همچون روغن زیتون، کنجد، و … را جایگزین روغن های دیگر کنیم. اما سوال اینجاست که: در چه غذاهایی می توانیم از روغن زیتون استفاده کنیم؟ و روغن زیتون را چگونه مصرف …

ادامه مطلب

دستور پخت کلوچه خرمایی ترد و خوشمزه به همراه تصویر+ویدیو

دستور پخت کلوچه خرمایی ترد و خوشمزه

کلوچه یک انتخاب خوب و عالی برای میان وعده‌ است. مخصوصاً اگر این کلوچه تازه و خانگی باشد. در ادامه دستور پخت کلوچه خرمایی ترد و خوشمزه همراه با تمام نکات ریز آن را بیان خواهم کرد و چون خودم آن را امتحان کرده‌ام؛ با اطمینان میگم که خیلی ترد …

ادامه مطلب