صفحه اصلی / آشپزی (صفحه 13)

آشپزی

چگونه در کم ترین زمان آب زیادی خورشت گرفته شود و خورشت آب بیندازد؟

چیکار کنیم زود آب زیادی خورشت گرفته شود؟

دیگر نگران آب زیادی خورشت خود نباشید: انواع خورشت مثل خورشت فسنجان، بادمجان و قرمه سبزی از غذاهای اصیل ایرانی هستند. برای یک آشپز خوب بودن مهارت در پخت این خورشت ها لازم هست. یکی از مواردی که در پخت همه خورشت ها مهم و لازم است، این هست که …

ادامه مطلب

۲ ترفند عالی برای اینکه زعفران بیشتر رنگ بدهد

چیکار کنیم رعفران بیشتر رنگ بدهد

زعفران! ماده ای شادی آور، ضد افسردگی، تقویت کننده قوای ایمنی بدن، آرامش بخش، خواب آور و … که در نهایت این خواص بی نظیر، آن را به یک کالای با ارزش تبدیل کرده و البته رنگ و عطر عالیش باعث شده زعفران زینت بخش سفره های ما باشد. از …

ادامه مطلب

۸ نکته مهم برای پف کردن کیک و پوک شدن آن – چیکار کنیم کیک خیلی پف کند؟

تمام نکات پف کردن کیک

برای پف کردن کیک و درست کردن کیک پوک و اسفنجی به مواد خاصی نیاز ندارید. بلکه باید بدانید از مواد کیک باید چگونه استفاده کنید و آن ها را باهم ترکیب کنید. بنابراین به دنبال مواد لازم برای پف کردن کیک نباشید. بلکه به دنبال راه درست استفاده کردن از …

ادامه مطلب

راه حل زیاد شدن نمک خورشت و از بین بردن بوی سوختگی برنج

راه حل سوختن یا ته گرفتن برنج-راه حل زیاد شدن نمک خورشت-چاره دان

دو اتفاقی که ممکن است برای خورشت و برنج ما بیافتد این است که خورشت شور شود و یا اینکه برنج ته بگیرد و بسوزد. هر دو به نوبه خود می تونن غذای ما رو خراب کنن. اما بعضی وقتا اگر ترفندهایی کوچیکی در گوشه ذهنت داشته باشی می تونی …

ادامه مطلب

۶ روش عالی برای سرخ کردن بادمجان با مصرف روغن کم

چگونه بادمجان موقع سرخ کردن روغن کمی بگیرد-سرخ کردن بادمجان با روغن خیلی کم

ما ایرانی ها با بادمجان غذاهای خوشمزه و متنوع درست می کنیم. بخصوص خورشت بادمجان خوشمزه، اما برای استفاده از بادمجان در بیشتر غذاها، ما باید آن را سرخ کنیم. سرخ کردن بادمجان بطور عادی روغن زیاد میبرد و اما برای حفظ سلامتی خودمون و خانوادمون باید به دنبال راهی …

ادامه مطلب