صفحه اصلی / آشپزی / بهترین ادویه برای همه غذاها ( دستور یک ادویه عالی و ساده برای انواع غذاها )

بهترین ادویه برای همه غذاها ( دستور یک ادویه عالی و ساده برای انواع غذاها )

دستور تهیه ادویه برای همه غذاها و انواع خورشت هابرای غذاهاتون از چه ادویه ای استفاده می کنید؟ اگر از زردچوبه تنها بهمراه کمی فلفل برای عطر و رنگ دادن به غذاها و خورشت های خودتون استفاده می کنید. بهتر است ادویه که در ادامه خواهم گفت را درست کنید و از این ادویه برای همه غذاهای خودتون استفاده کنید تا بو و مزه غذاهاتون عالی شود.

بجای اینکه از زردچوبه تنها استفاده کنید که بوی زهم می دهد، این ادویه عالی را درست کنید و خودتون ببینید چقدر در عطر و طعم غذاهاتون تأثیر دارد.

دستور ادویه مناسب برای همه غذاها

مواد لازم

  1. زردچوبه: ۵ تا ۶ واحد ( ۵ یا ۶ قاشق غذا خوری)
  2. فلفل سیاه: یک واحد (یک قاشق غذا خوری)
  3. دارچین: یک واحد ( یک قاشق غذا خوری)
  4. تخم گشنیز: یک و نیم واحد (یک و نیم قاشق غذا خوری)
  5. زنجیبل: یک دوم واحد ( نصف قاشق غذا خوری )
  6. زیره سیاه یا سبز: دو واحد یا یک واحد زیره سبز و یک واحد زیره سیاه ( دو قاشق غذا خوری )
  7. آویشن: یک سوم واحد ( یک قاشق مربا خوری)
  8. میخک: (دلخواه می توانید به ادویه اضافه نکنید) یک چهارم واحد ( یک قاشق چای خوری )
  9. هل: (دلخواه می توانید به ادویه اضافه نکنید)  یک چهارم واحد ( یک قاشق چای خوری )

نحوه درست کردن این ادویه عالی 

همه مواد را در آسیاب بریزید یا آسیاب شده آنها را تهیه کنید. وقتی از آنها را آسیاب کردید آنها را الک کنید تا آن قسمتی که خوب آسیاب نشده از الک عبور نکند و دوباره آنها را آسیاب کنید.

مواد را طبق مقداری که در بالا گفته شده باهم قاطی کنید و آن را برای استفاده در انواع غذاها، خورشت ها, و سوپ ها یا بطور کلی در هر غذایی که زردچوبه میزنید، بجای زردچوبه استفاده کنید.

ادویه برای همه غذاها یک ادویه عالی برای انواع غذاها

چند نکته:

۱- این ادویه برای همه غذاها مناسب است. اما برای مرغ می توانید یک چهار واحد (یک قاشق چای خوری) فلفل قرمز و یک چهار واحد (یک قاشق چای خوری) پودر سیر به ادویتون اضافه کنید. این دو کمک می کند بوی زهم مرغ بهتر گرفته شود. و در یک شیشه کوچک تر ادویه مخصوص مرغ را نگهداری کنید.

راستی حتماً دستور تهیه ادویه مخصوص ماهی را هم که در پستی جداگانه نوشتم بخوانید. این ادویه در گرفتن بوی زهم ماهی خیلی تأثیر دارد.

۲- به غیر از آبگوشت سعی کنید همیشه ادویه را حدود یک دقیقه همراه گوشت، حبوبات یا پیاز سرخ کنید و بعد به خورشت یا غذاتون آب اضافه کنید. سرخ کردن ادویه بوی زهم ادویه بخصوص زردچوبه را می گیرد.

حتما بخوانید: ترفند هایی برای از بین بردن بوی زهم گوشت

۳- یکبار مقدار زیادی از این ادویه را درست کنید آن را در شیشه مخصوص ادویه بریزید و تا مدت ها برای مثال یکسال از اون استفاده کنید.

شماهم اگر از ادویه خاصی برای طعم دادن به غذاتون استفاده می کنید، دستور تهیه اون ادویه رو برامون بنویسید و بنویسید برای چه غذاهایی می توان از آن استفاده کرد.

عضویت در خبرنامه چاره دان

اگر دوست داری مطالب چاره دان را از دست ندهی، می توانی ایمیلت را وارد کنی تا هر هفته آخرین مطالب چاره دان را در ایمیلت ببینی.

ممنونم شما در خبرنامه چاره دان مشترک شدید.

۲ دیدگاه‌ها

  1. چاره دان عالیه

    0

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *