صفحه اصلی / مهارت زندگی / علمی و کاربردی / تشخیص زعفران اصل از تقلبی – ۵ ویژگی زعفران اصل

تشخیص زعفران اصل از تقلبی – ۵ ویژگی زعفران اصل

زعفران برای ما ایرانیان جایگاه ویژه‌ای در آشپزی دارد. چراکه گذشته از، طعم و بوی فوق العاده‌اش، خواص زیادی را نیز به همراه دارد.
اما تشخیص زعفران اصل و باکیفیت، در هنگام خرید بسیار مهم هست. چراکه با توجه به قیمت این محصول جنس تقلبی و نامرغوب در بازار زیاد دیده می‌شود. حتما شناختن زعفران اصل برای شما مهم است که به این مطلب رسیدید. ما در اینجا ۵ راه تشخیص زعفران اصل را ذکر کردیم.

مشخصات زعفران اصل و مرغوب:

۱- طعم تلخ:

چند رشته زعفران را بجوید. باید تلخ باشد. در غیر این صورت افزودنی دارد.

۲- سرعت رنگ دهی پایین:

زعفران اصل، سریع رنگ نمی دهد، در غیر اینصورت رنگ افزودنی دارد.

۳- سر زعفران شیپوری شکل است:

انتهای رشته‌های بلند زعفران باید شیپوری شکل باشد. رشته های زعفران اصل، حالت میله‌ای ندارند. مانند شکل زیر:

انتهای زعفران اصل شیپوری شکل است

۴- چرب نیست:

رشته‌های زعفران را بین کاغذ کاهی فشار بدهید، نباید رد چربی بیندازد. وگرنه افزودنی دارد و اصل نیست.

۵ زعفران باید رشته های سالم و بلند داشته باشد. احتمال تقلب در نرمه زعفران خیلی زیاد است.

عضویت در خبرنامه چاره دان

اگر دوست داری مطالب چاره دان را از دست ندهی، می توانی ایمیلت را وارد کنی تا هر هفته آخرین مطالب چاره دان را در ایمیلت ببینی.

ممنونم شما در خبرنامه چاره دان مشترک شدید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *