صفحه اصلی / مهارت زندگی / علمی و کاربردی / تشخیص زعفران اصل از تقلبی – ۵ ویژگی زعفران اصل

تشخیص زعفران اصل از تقلبی – ۵ ویژگی زعفران اصل

زعفران برای ما ایرانیان جایگاه ویژه‌ای در آشپزی دارد. چراکه گذشته از، طعم و بوی فوق العاده‌اش، خواص زیادی را نیز به همراه دارد.
اما تشخیص زعفران اصل و باکیفیت، در هنگام خرید بسیار مهم هست. چراکه با توجه به قیمت این محصول جنس تقلبی و نامرغوب در بازار زیاد دیده می‌شود. حتما شناختن زعفران اصل برای شما مهم است که به این مطلب رسیدید. ما در اینجا ۵ راه تشخیص زعفران اصل را ذکر کردیم.

مشخصات زعفران اصل و مرغوب:

۱- طعم تلخ:

چند رشته زعفران را بجوید. باید تلخ باشد. در غیر این صورت افزودنی دارد.

۲- سرعت رنگ دهی پایین:

زعفران اصل، سریع رنگ نمی دهد، در غیر اینصورت رنگ افزودنی دارد.

۳- سر زعفران شیپوری شکل است:

انتهای رشته‌های بلند زعفران باید شیپوری شکل باشد. رشته های زعفران اصل، حالت میله‌ای ندارند. مانند شکل زیر:

انتهای زعفران اصل شیپوری شکل است

۴- چرب نیست:

رشته‌های زعفران را بین کاغذ کاهی فشار بدهید، نباید رد چربی بیندازد. وگرنه افزودنی دارد و اصل نیست.

۵ زعفران باید رشته های سالم و بلند داشته باشد. احتمال تقلب در نرمه زعفران خیلی زیاد است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *