صفحه اصلی / آشپزی / طریقه تفت دادن زرشک برای پف دار و خوشرنگ شدن آن

طریقه تفت دادن زرشک برای پف دار و خوشرنگ شدن آن

روش تفت دادن زرشک با گلاب و زعفرانزرشک را اگر با روش درست تفت ندهیم سیاه، خشک و تلخ می شود. در اینجا قرار است با روش صحیح تفت دادن زرشک آشنا شویم بطوریکه پف دار و خوشرنگ شود و برای تزیین زرشک پلو یا برنج عالی شود.

روش صحیح تفت دادن زرشک

یک روش خوب برای تفت دادن زرشک استفاده از شکر و کره است تا زرشک ها طعم و شکل بهتری بگیرید. بعد به آن گلاب یا زعفران اضافه می شود. طریقه تفت زرشک و شکر با گلاب یا زعفران به شکل زیر است:

مواد لازم:

  • زرشک: 2 واحد (برای مثال 2 قاشق غذا خوری)
  • شکر: یک تا دو واحد ( یک یا دو قاشق غذا خوری )
  • زعفران یا گلاب یا آب جوشیده: 1 واحد ( 1 قاشق غذا خوری )
  • روغن سرخ کردنی و کره : کمی

1- شکر و زرشک را مخلوط کنید.

2- در ماهیتابه چند قطره روغن سرخ کردنی و یک تیکه کوچک کره بریزید. کره به شفاف تر شدن زرشک کمک می کند. روی شعله گاز با حرارت کم قرار دهید.

3- وقتی روغن و کره گرم شد، نه داغ! اگر ماهیتابه داغ شود زرشک می سوزد. چند ثانیه زرشک را تفت دهید. تا کمی زرشک ها شروع به جوشیدن کنند و پف کنند. وقتی پف کردند سریع حرارت را خاموش کنید.

4- همان موقع که حرارت گاز را خاموش کردید، یک قاشق زعفران، گلاب یا آب جوشیده، به مخلوط زرشک و شکر اضافه کنید. ریختن گلاب یا زعفران باعث می شود که زرشک حالت پفکی بگیرد و خشک نشود.

روش تفت دادن زرشک با گلاب و زعفران و شکر برای تزیین روی زرشک پلو و برنج

یک توصیه: توصیه می کنم بعد از تفت دادن زرشک از گلاب یا آب جوشیده استفاده کنید و آب زعفران را جدا با برنج قاطی کنید و زرشک را بعد روی آن بریزید. اینجوری هم عطر زعفران حفظ می شود، هم رنگ زرشک قرمز و درخشان باقی می ماند.

ترفند: زرشک را چه تازه باشد چه خشک شده در فریزر نگهداری کنید. تا رنگ آن ثابت بماند و کدر نشود. همچنین با فریز کردن زرشک، مدت زمان بیشتری می توانید آن را نگهداری کنید.

اگر برای تف دادن زرشک برای زرشک پلو و تزیین روی برنج راه بهتری سراغ دارید، لطفاً تجربه خودتون رو به اشتراک بگذارید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: