صفحه اصلی / آشپزی / رازهای خوشمزه شدن خورشت قیمه بادمجان

رازهای خوشمزه شدن خورشت قیمه بادمجان

نکات خوشمزه شدن خورشت قیمه بادمجان که نمی دانیداگر از کسانی هستی که عاشق خورشت بادمجان جاافتاده و خوشمزه است. این پست بهت کمک میکنه تا ترفندهای خوشمزه شدن خورشت قیمه بادمجان را یادبگیری و یک خورشت بادمجان عالی درست کنی.

 

فوت و فن های خوشمزه شدن خورشت قیمه بادمجان

۱- از گوشت لقمه‌ای بجای گوشت چرخ کرده استفاده کنید و اگر گوشت لقمه‌ای ندارید از گوشت چرخ کرده قلقلی استفاده کنید. برای قلقلی کردن گوشت حتماً ۵ نکته برای اینکه گوشت قلقلی وانرود را بخوانید.

۲- لپه را دو تا ساعت آب کنید و برای گرفتن بوی خامی لپه موقع تفت دادن گوشت لپه را هم با آن تفت دهید.

۳- ادویه و رب گوجه که به خورشت اضافه می کنید حتماً سرخ کنید. رب گوجه و زردچوبه اگر سرخ نشوند طعم و بوی زهم می دهند و باعث عوض شدن طعم خورشت می شوند.

۴- برای اینکه گوشت خورشت جا بیافتد رب گوجه، نمک و لیمو را بعد از اینکه لپه و گوشت کاملاً پخت به خورشت اضافه کنید.

۵- برای سرخ کردن بادمجان و اینکه خیلی روغن نگیرد یکی از راههای سرخ کردن بادمجان با روغن کم را استفاده کنید.

۶- از یک عدد لیمو عمانی کوچک ( برای ۳ الی ۴ نفر) برای مزه دار کردن خورشت استفاده کنید. بعد از اینکه گوشت و لپه پخت آن را در خورشت بیندازید. خورشت قیمه بادمجان نباید خیلی ترش شود.

۷- وقتی لیمو عمانی و رب گوجه به خورشت اضافه می کنید یک الی ۲ قاشق چای خوری با توجه به میزان خورشتتان، به خورشت دارچین بزنید. همانطور که در پست دو راز برای خورشمزه شدن خورشت قیمه گفتم؛ دارچین فوق‌العاده خورشت قیمه بادمجان را خوشمزه می کند.

۸- علاوه بر رب گوجه یک یا دو عدد گوجه را به چهار قسمت تقسیم کنیم و وقتی بادمجان ها را به خورشت اضافه کردید، گوجه ها روی خورشت بچینید. طعم گوجه تازه موجب خوشمزه شدن خورشت قیمه بادمجان می شود و با وقتی که تنها از رب گوجه استفاده می کنی کاملاً متفاوت است.

خوشمزه شدن خورشت قیمه بادمجان با گوجه

۹- بعد از اضافه کردن بادمجان زمانی بین ۴۵ تا ۶۰ دقیقه صبر کنید تا بادمجان و گوجه خوب جابیفتاد و کاملاً نرم شوند.  یک دلیل برای اینکه قیمه بادمجان های رستورانی یا نذری طعم خیلی خوبی دارند، این است که  آن ها عجله ندارند و صبر می کنن خوب خورشت جابیافتد.

۱۰- اگر گوشت لقمه ای بزرگ استفاده کنید شکل خورشتتون بهتر می شود و چون طعم گوشت بیشتر حس می شود، خورشتتان را خوشمزه تر می کند.

خوشمزه شدن خورشت قیمه بادمجان مثل خورشت نذری و رستوارن

مهم نیست دستور خورشت بادمجانی که دارید چیست. رعایت این نکات برای خوشمزه شدن خورشت قیمه بادمجان با هر دستوری لازم است.

چه ترفندهایی برای خوشمزه شدن خورشت قیمه بادمجان خودت رعایت می کنی؟ لطفاً این نکات را برای ماهم بنویس.

4.7
04

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *