آشپزیدستور آشپزی

۸ ایده خوشمزه و ساده برای درست کردن املت و تخم مرغ در صبحانه

7 دستور درست کردن املت و تخم مرغ متفاوت برای صبحانهیکی از غذاهایی که معمولاً برای صبحانه آماده می کنیم، املت یا نیمرو ساده است. اما میتوان برای درست کردن املت و تخم مرغ کمی خلاقیت داشته باشیم و بتوانیم صبحانه های متنوع و خوشمزه با آنها درست کنیم. در اینجا ۵ دستور ساده برای درست کردن غذاهای مختلف با تخم مرغ و چند املت خوشمزه آمده تا از شر صبحانه های تکراری خلاص شوید و طعم جدیدی از املت را درست کنید.

روش های متفاوت درست کردن املت و تخم مرغ

۱- نیمرو ساده

درست کردن املت و تخم مرغ و نیمرو ساده

  • یک عدد تخم مرغ
  • روغن مایع یک قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

ساده ترین روش برای درست کردن تخم مرغ نیمرو کردن آن است که همه اونو بلدیم. اما چند نکته برای خوشمزه تر شدن نیمرو وجود داره که براتون می نویسم:

  • برای درست کردن نیمرو زرده و سفیده را قاطی نکنید. هنگامی که تخم مرغ را وقتی داخل روغن انداختید، اگر دوست ندارید زرده عسلی شود، تنها یک قاشق داخل زرده بزنید تا کمی باز شود  با این روش زرده بخوبی مغز پخت می شود.
  • سفیده هرچه روغنی تر باشد خوشمزه تر میشه، پس روغن باید اطراف سفیده را بگیرد. برای همین اگر می خواهید نیمرو درست کنید، بهتره از روغن زیتون یا کنجد که سالم تر هستند، استفاده کنید.

حتما بخوانید: روش های استفاده از زوغن زیتون

۲- املت با گوجه

درست کردن املت با گوجه

  • دو عدد تخم مرغ
  • روغن مایع یک قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • ۱ عدد گوجه بزرگ یا دو عدد متوسط

برای درست کردن املت با گوجه باید گوجه ها را رنده کنید یا اینکه آنها را گرد گرد ببرید و داخل روغن سرخ کنید.

برای اینکه املت با گوجه خوشمزه تر شود باید به گوجه ها که سرخ می شوند فلفل سیاه بزنید. فلفل سیاه بو و طعم زهم گوجه و تخم مرغ را می گیرد و خوشمزه تر میشه. بعلاوه باید گوجه را خوب سرخ شود.

توصیه می کنم برای درست کردن املت با گوجه، گوجه را رنده کنید تا پوست گوجه که سفت است رنده و نرم شود. همچنین یک عدد پیاز کوچک هم همراه گوجه با رنده ریز رنده کنید. پیاز طعم املت گوجه را فوق العاده می کند.

وقتی گوجه ها سرخ شد و آب آنها گرفته شد، بهشون نمک بزنید و تخم مرغ هایی که در داخل کاسه زدید تا زرده و سفیده آن ها قاطی شود را بهشون اضافه کنید. وقتی روغن شروع به جوشیدن کرد. حرارت شعله را متوسط کنید درب ظرف را نیم باز بگذارید تا املت گوجه شما آماده شود.

۳- املت با رب گوجه

درست کردن املت با رب گوجه غذا های متفاوت برای صبحانه

  • یک عدد تخم مرغ
  • روغن مایع یک قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • یک قاشق غذا خوری سرخالی رب گوجه

برای درست کردن املت با رب گوجه باید اجازه دهید رب گوجه خوب سرخ شود و آب اضافی آن گرفته شود بعد به رب کمی فلفل سیاه و نمک بزنید و تخم مرغ را به آن اضافه کنید. بهم بزنید تا سرخ شود.

برای درست کردن املت به سبک قهوه خانه‌ای و فوق العاده خوشمزه فوت و فن هایی وجود دارد که مطالعه آن را در پست طرز تهیه املت خوشمزه به سبک قهوه خانه ای از دست ندهید..

۴- املت با پیاز

درست کردن املت با پیاز

  • دو عدد تخم مرغ
  • روغن مایع دو قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • یک عدد پیاز کوچک

اگر از پیاز سرخ کرده خوشتون میاد و البته از بوی تخم مرغ خوشتون نمیاد، این املت برای شما مناسبه. پیاز را بصورت نگینی خیلی ریز خرد کنید در روغن خوب سرخ کنید و بعد تخم مرغ را به آن بزنید و در اخر نمک و فلفل به میزان دلخواه بهشون اضافه کنید.

من خودم از پیاز سرخ کرده خیلی خوشم نمیاد. اما از این املت خوشم اومد. پیاز تخم مرغ رو خوشمزه تر میکنه.

۵- املت با قارچ

درست کردن املت با قارچ

  • دو عدد تخم مرغ
  • روغن مایع دو قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • ۴ تا ۵ عدد قارچ متوسط

این املت هم خیلی خوشمزه میشه، حتما یکبار درست کنید. قارچ را خرد کنید و در روغن سرخ کنید و به آن نمک و فلفل بزنید و بعد تخم مرغ رو به آن اضافه کنید.

البته می توانید این املت را با املت با رب مخلوط کنید و یک املت دیگه هم درست کنید. به رب که سرخ می شود قارچ هم اضافه کنید تا سرخ شود بعد به آنها تخم مرغ بزنید.

۶- املت با سیب زمینی

درست کردن املت با سیب زمینی

  • دو عدد تخم مرغ
  • روغن مایع سه قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • ادویه مخلوط نصف قاشق مربا خوری
  • ۱ تا ۲ عدد سیب زمینی متوسط
  • یک عدد پیاز کوچک

املت با سیب زمینی یکی از املت های فوق العاده خوشمزه هست که علاوه بر صبحانه برای شام نیز می توانید آماده کنید.

سیب زمینی را بصورت نگینی خرد کنید و در ماهیتابه سرخ کنید وقتی ۲ الی ۳ دقیقه مونده تا کاملاً سرخ شود. پیازی که نگینی خرد کردید رو به اون اضافه کنید تا پیاز ها هم سرخ شوند. بعد به آن ها کمی ادویه (نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و … ادویه مخلوط) بزنید. و در آخر تخم مرغ را به این مواد اضافه کنید و بهم بزنید.

درب ماهیهتابه را نیم باز بگذارید تا سرخ و کاملاً پخته شود. به دستور بالا می توانید چند عدد قارچ هم اضافه کنید و بعد از سرخ شدن سیب زمینی و پیاز به مواد بالا اضافه کنید تا سرخ شود.

در آخر می توانید کمی آبلیمو روی آن بریزید و بهم بزنید. آبلیمو عطر و طعم اون رو خیلی خوب میکنه. البته برای دفعه اول آبلیمو را برای قسمتی از املتتون امتحان کنید. اگر خوشتون اومد به بقیه مواد هم اضافه کنید.

۷- املت با فلفل دلمه ای و سیب زمینی

درست کردن املت با سیب زمینی آبپز و فلفل دلمه ای

  • سه عدد تخم مرغ
  • روغن مایع سه قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • ادویه مخلوط یک قاشق مربا خوری
  • رب گوجه یک قاشق غذا خوری سرخالی
  • ۲ تا ۳ عدد سیب زمینی متوسط
  • یک عدد فلفل دلمه ای کوچک
  • یک قاشق غذا خوری پر سس مایونز
  • دو تا ۳ قاشق ماست

برای درست کردن املت با این دستور ابتدا سیب زمینی را بگذارید تا آبپز شود و بعد آن را رنده کنید.

فلفل دلمه ای ها را به اندازه یک بند انگشت خرد کنید و در روغن سرخ کنید وقتی سرخ شد به آن ها ادویه مخلوط بزنید و فلفل سیاه و نمک به آن اضافه کنید و بعد رب گوجه را به آن بزنید تا سرخ شود.

وقتی مواد بالا سرخ شد، تخم مرغ را به آن ها اضافه کنید و بهم بزنید. وقتی تخم مرغ کمی سفت شد (نباید کاملاً سفت شود)، سیب زمینی های رنده شده را به آن اضافه کنید. خوب بهم بزنید تا همه مواد قاطی شوند و تخم مرغ ها سرخ شوند.

وقتی شعله را خاموش کردید، مخلوط ماست و سس مایونز را به آن ها اضافه کنید و بهم بزنید. این املت هم خیلی خوشمزه و مقوی است.

۸- سالاد الویه ساده بدون گوشت

درست کردن املت و تخم مرغ برای صبحانه سالاد الویه ساده بدون گوشت

  • دو عدد تخم مرغ
  • خیار شور متوسط ۲ عدد
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • هویج یک عدد کوچک
  • ذرت نصف نیم لیوانی
  • نخود سبز
  • ۲ تا ۳ عدد سیب زمینی متوسط
  • یک عدد فلفل دلمه ای کوچک
  • یک قاشق غذا خوری پر سس مایونز
  • دو تا ۳ قاشق ماست

ذرت،نخود سبز، هویج، فلفل دلمه و خیار شور دلخواه است و هرکدام را نداشتی می توانی از دستور حذف کنی.

تخم مرغ و سیب زمینی را بجوشانید. و آن را رنده کنید. به آن ها خیار شور، هویج، فلفل دلمه نگینی خرد شده و ذرت بزنید. و در آخر ماست، سس، نمک و فلفل را قاطی کنید و به این مواد بزنید.

اینم یک سالاد الویه ساده که می تونید برای صبحانه سریع آماده کنید. البته برای خوشمزه شده سالا الویه نکاتی مهمی را قبلاً گفتم که در پست ۹ نکته برای خوشمزه تر شدن سالاد الویه می توانید بخوانید.

شما برای درست کردن املت و تخم مرغ چه ایده های متفاوت دیگری دارید؟ لطفاً غذاهای مختلفی که با تخم مرغ و همچنین املت هایی که درست می کنید را در اینجا بنویسید. بعلاوه لطف کنید برای ما از  صبحانه های متفاوتی که درست می کنید بنویسید.

۴.۷/۵ - (۶ امتیاز)
کپی‌کردن مطالب چاره‌دان به هرشیوه و هرعنوان جایز نیست. لطفاً به خواسته چاره‌دان احترام بگذارید

سعیده اسلامیان

طراح و نویسنده سایت چاره دان؛ عاشق برنامه‌نویسی، نوشتن و آشپزی هستم و هر سه به من آرامش می‌دهند. امیدوارم و سعی می‌کنم که چاره‌دان را دوست داشته باشید و آن را دنبال کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا