آشپزیدستور آشپزی

دستور درست کردن ذرت مکزیکی خوشمزه خانگی ساده اما حرفه ای

روش درست کردن ذرت مکزیکی ساده و خوشمزه در خانه اگر دلتون هوس یک ذرت مکزیکی خوش طعم و عطر کرده درست اومدید. قصد دارم دستور درست کردن ذرت مکزیکی خوشمزه اما ساده به همراه تمام نکات ریز و درشت آن را براتون در ادامه قرار بدم تا در خانه بدون نیاز به دستگاه خاصی آن را تهیه کنید و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید.

روش درست کردن ذرت مکزیکی ساده و خوشمزه خانگی

مواد لازم جهت تهیه ذرت مکزیکی برای ۲ نفر

  • بلال دون شده یا کنسرو ذرت ۲۰۰ گرم (یک لیوان)
  • پنیر پیتزا رنده شده ۳ قاشق غذا خوری
  • قارچ ۴ الی ۵ عدد قارچ متوسط
  • فلفل یک قاشق چای خوری سر خالی
  • نمک یک قاشق چای خوری
  • آویشن نصف قاشق چای خوری
  • کره یا روغن مایع
  • سس مایونز ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری پُر
  • کالباس نگینی خرد شده دو قاشق غذا خوری سر خالی (دلخواه)
  • پودر سیر نصف قاشق چای خوری (دلخواه)

حتما بخوانید: ۲ ترفند برای دانه کردن ذرت در خانه

ادویه مخصوص ذرت مکزیکی

ادویه اصلی ذرت مکزیکی آویشن و فلفل سیاه است. اما اگر دوست دارید می توانید کمی پودر سیر را هم به آن اضافه کنید.

ادویه مخصوص درست کردن ذرت مکزیکی در خانه

مراحل درست کردن ذرت مکزیکی خانگی

۱- ابتدا ذرت اگر بصورت دون شده و خام است با آب کم بگذارید ۱۰ دقیقه بپزد تا خوب نرم شود. اگر هم کنسرو ذرت دارید اجازه دهید کنسرو ۲۰ دقیقه بجوشد. بعد آن را از صافی عبور دهید تا آب زیادی آن گرفته شود.

پختن ذرت برای درست کردن ذرت مکزیکی در خانه

۲- در حینی که ذرت می پزد قارچ ها را نگینی خرد کنید اندازه آنها به اندازه یک بند انگشت باشد چون موقع سرخ شدن قارچ آب پس می دهد و کوچک می شود. و آنها را با روغن مایع سرخ کنید. اگر از کره برای سرخ کردن می خواهید استفاده کنید کمی به آن روغن سرخ کردنی اضافه کنید چون کره سریع می سوزد.

خرد کردن قارچ برای درست کردن ذرت مکزیکی ساده در خانه

وقتی قارچ ها را سرخ می کنید یک الی دو دقیقه آخر اگر دوست دارید به ذرت مکزیکتون کالباس بزنید، کالباس ها را به قارچ ها اضافه کنید تا کمی سرخ شوند و حالت خامی آنها گرفته شود و طعم بهتری بگیرند.

در آخر هم نمک، فلفل و آویشن و اگر دوست دارید پودر سیر به قارچ ها اضافه کنید. میزان فلفل اختیاری است اگر می خواهید ذرت مکزیکتون تندتر شود می تونید بعداً به ذرت مقدار بیشتری فلفل بزنید.

حتما بخوانید: روش نگهداری طولانی مدت قارچ

۳- یک قابلمه را تا یک چهارم آب کنید تا آب آن به جوش بیاید. یک قابلمه کمی کوچکتر در حدی که در قابلمه‌ای که آب کردید جا شود بردارید و ذرت، قارچ و سس مایونز را در آن بریزید و بهم بزنید و داخل قابلمه که آب آن در حال جوشیدن است قرار دهید. تا حرارت مستقیم به آن نخورد و در آب در حال جوشیدن گرم شود.

ابتدا دو قاشق سس به ذرت ها اضافه کنید صبر کنید تا دو قاشق اول به خورد ذرت ها برود. مواد ر بچشید اگر دوست دارید بیشتر سس داشته باشد، قاشق سوم  سس را کم کم به ذرت ها اضافه کنید.

توجه: قابلمه بزرگ تر را زیاد آب نکنید وگرنه ممکن است وقتی قابلمه کوچکتر که حاوی ذرت و قارچ است را در آن قرار می دهید آب آن سر برود و آب وارد قابلمه ذرت شود و خراب شود.

درب قابلمه حاوی ذرت، قارچ و سس را ببندید و ۵ دقیقه صبر کنید تا سس خوب به خورد ذرت ها برود و بعد که خوب داغ شدند پنیر پیتزا را به مواد اضافه کنید و بهم بزنید. و باز ۵ دقیقه در قابلمه را ببندید تا پنیر پیتزا هم خوب با مواد مخلوط شود.

توجه: پنیر پیتزا را از قبل از فریزر خارج کنید تا یخ آن باز شود. اینکار باعث می شود پنیر پیتزا خیلی کش بیاد و وقتی به ذرت پنیر زدید زیاد آن را بهم نزنید وگرنه پنیر آب می شود.

کمی از ذرت مکزیکی را بچشید اگر فلفل و نمک آن کافی است ذرت مکزیکی شما آماده است و می توانید با کمی پنیر پیتزا و سیب زمینی خلال شده آن را تزیین کنید و نوش جان کنید.

طرز تهیه و روش درست کردن ذرت مکزیکی ساده در خانه یا تمام نکات لازم برای خوشمزه شدن آن

توجه: برای درست کردن ذرت مکزیکی می توانید کل مرحله ۳ را در قابلمه‌ای که روی شعله مستقیم گاز با حرارت کم قرار دارد انجام دهید. اما روش بالا کمک می کند سس و پنیر خوب به خورد ذرت ها برود و ذرت مکزیکی شما خوشمزه تر شود.

لطفا نکات و ترفندهایی که برای درست کردن ذرت مکزیکی و خوشمزه تر شدن آن بکار می برید برای ماهم بنویسید.

به این پست چه امتیازی میدهی؟
[Total: 0 Average: 0]
کپی‌کردن مطالب چاره‌دان به هرشیوه و هرعنوان جایز نیست. لطفاً به خواسته چاره‌دان احترام بگذارید
برچسب ها

نوشته های مشابه

یک نظر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن