صفحه اصلی / آشپزی / بهترین روش درست کردن پاپ کورن در قابلمه و نکات طعم دار کردن آن

بهترین روش درست کردن پاپ کورن در قابلمه و نکات طعم دار کردن آن

روش درست کردن پاپ کورن یا ذرت بو داده در قابلمه با روغن کم و طعم دار کردن آنپفیلا از جمله میان وعده هایی است که خیلی طرفدار داره و خوردن اون جلوی تماشای فیلم یا فوتبال خیلی میچسبه. اما خبر خوب اینه که میتونیم خیلی ساده خودمون در خانه پاپ کورن درست کنیم. اینجوری هم سالم تر است هم به صرفه تر؛ به همین منظور براتون طرز درست کردن پاپ کورن در قابلمه که با روغن خیلی کم، بعلاوه‌ی روش طعم دار کردن پفیلا مثل طعم های کچاپ و سرکه‌ای رو خواهم نوشت.

امیدوارم این پاپ کورن، پفیلا یا همان ذرت بو داده عالی رو درست کنید و از خوردن اون لذت ببرید.

طرز تهیه پاپ کورن در قابلمه

برای درست کردن پاپ کورن در قابلمه اصلا نیاز نیست ذرت را بخیسانید در کوتاه ترین زمان هر موقع هوس کنید، می تونید پاپ کورن درست کنید. تنها موادی که نیاز دارید عبارت است از:

  • ذرت خشک
  • نمک
  • کمی روغن

1- قابلمه را روی حرارت قرار دهید.

توجه: برای درست کردن پاپ کورن در قابلمه فرقی نمی کند از چه نوع قابلمه یا ماهیتابه ای استفاده می کنید. اما قابلمه ی رویی و بعد استیل چون خیلی خوب داغ می شوند، بهترین انتخاب هستند.

2- در ته قابلمه حدود دو قاشق غذا خوری روغن، یعنی در حدی که ته قابلمه چرب شود، روغن بریزید.

توجه: در این مرحله به ذرت ها نمک نزنید. چون نمک ها به ذرت بو داده نمی چسبند و ته ظرف باقی می مانند.

3- دانه‌های ذرت را ته قابلمه پخش کنید، طوری که روی هم قرار نگیرند تا همشون به یک اندازه حرارت ببینند. اگر دوست دارید مقدار بیشتری پفیلا درست کنید،از قابلمه بزرگتر استفاده کنید.

پخش کردن ذرت خشک در ته قابلمه برای درست کردن پفیلا

4- حرارت گاز را متوسط کنید و درب قابلمه را کاملاً چفت نکنید. حدود یک سر انگشت باز باشد تا بخار نگیرد و پفیلاتون خیس نخورد. حتی می توانید روی قابلمه بجای در خودش یک عدد آبکش رویی قرار دهید.

5- حدود 5 الی 10 دقیقه طول می کشد تا صدای ترکیدن ذرت ها بلند شود و شروع به باز شدن کنند. وقتی صدای ترکیدن ذرت کم شد، قابلمه را کمی تکان دهید تا همه ذرت ها کاملاً باز شوند و بعد شعله را خاموش کنید.

درست کردن پاپ کورن در قابلمه خیلی ساده و کم روغن

6- در آخر پفیلاها را در سینی بریزید و روی آنها با نمک پاش، نمک بریزید و نوش جان کنید.

برای درست کردن پاپ کورن در قابلمه به نکات زیر توجه کنید:

  • در هنگام پخت حرارت را کم یا زیاد نکنید. فقط چند بار قابلمه را تکان دهید تا همه ذرت ها خوب باز شوند و نسوزند.
  • در حین باز شدن ذرت ها، درب قابلمه رو باز نکنید چون پفیلا ها به بیرون پرتاب می شوند.
  • اگر پاپ کورنی که درست کردید خوب باز نشد یا سفت بود، مشکل از ذرت است. اگر ذرت خشکی که تهیه کردید کیفیت خوبی نداشته باشد، پفیلا کاملاً باز نمی شود.
  • ذرت خشک را همیشه در پاکت یا ظرف سربسته در جای خشک و خنک قرار دهید تا رطوبت نگیرد و موقع تهیه پفیلا خوب و کامل باز شوند.

ذرت با کیفیت برای درست کردن پاپ کورن در قابلمه باید انتخاب کرد

مطلب مرتبط: طرز تهیه ذرت مکزیکی خوشمزه و عالی خانگی

درست کردن پاپ کورن طعم دار خانگی

روش درست کردن پاپ کورن در قابلمه و طعم دار کردن پفیلا با سس کچاب

برای طعم دار کردن ذرت بو داده یا همان پاپ کورن اگر از مواد خشک استفاده می کنید، مثل پودر گوجه یا فلفل در آخر که ذرت ها باز شدن، شعله را خاموش کنید، پودر گوجه یا فلفل را روی پفیلاها در قابلمه که هنوز داغ هست، بپاشید و پفیلا ها رو بهم بزنید تا طعم دلخواهتون رو بگیرند.

اگر از مواد خیس استفاده می کنید، مثل: سرکه، سس کچاپ، شکلات یا پنیر چدار:

باید بعد از اینکه این مواد رو به پفیلاها که هنوز داغ هستند، اضافه کردید، آنها رو بهم بزنید تا مخلوط شوند. بعد چند دقیقه در فر داغ قرار دهید تا رطوبت آنها گرفته شود. یا پفیلاهای طعم دار شده را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید، مثلاً: روی آب کتری در حال جوشیدن، تا رطوبت آنها برود. فقط درب قابلمه باز باشد و هر چند دقیقه یکبار پفیلاها رو بهم بزنید.

برای اینکه بهتر متوجه شوید، برای مثال طرز تهیه پاپ کورن خانگی با سس کچاپ رو براتون می نویسم.

طرز تهیه پاپ کورن خانگی کچاپ

برای تهیه پاپ کورن کچاپ: وقتی پاپ کورن ها هنوز داغ هستند روی آنها پودر گوجه و کمی فلفل سیاه بریزید و بهم بزنید یا می توانید از سس کچاپ استفاده کنید.

برای طعم دار کردن پفیلا با سس کچاپ مراحل زیر را انجام دهید:

مقدار دلخواه سس روی پاپ کورن ها بریزید و با دست یا قاشق آنها را خوب مخلوط کنید تا تمام پاپ کورن ها به سس آغشته شوند.

تهیه پفیلا با سس کچاپ

بعد پاپ کورن ها را در سینی پهن کنید و در دمای 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت در فر قرار دهید و 10 تا 15 دقیقه صبر کنید تا کاملاً رطوبتشان برود و خشک شوند.

روش درست کردن پاپ کورن ساده در قابلمه و طعم دار کردن پفیلا با سس کچاب

6 تا از فواید پاپ کورن که شاید تا الان نمی دانستید

1- پفیلا یک میان وعده سالم و پر انرژی است که میزان آهن موجود در آن از اسفناج و تخم مرغ هم بیشتر است.

2- پفیلا فاقد گلوتن است و به روند استخوان سازی و رفع کمخونی در کودکان کمک زیادی می کند.

3- پفیلا و پوست آن دارای آنتی اکسیدان های مفید به نام های پلی فنول‌ها هستند که با رادیکال‌های آزاد در بدن مبارزه می کنند در نتیجه برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی و آسیب‌های سلولی مفید بوده و بعلاوه داری فرولیک اسید است که در غذاهایی همچون برنج، جو، لوبیا و دیگر دانه‌های کامل یافت می‌شود.

4- دارای ویتامین E است موجب جلوگیری از پیری و زیبایی پوست می شود.

5- دارای پروتئین و فیبر زیاد است.

6- برای کنترل اشتهای کاذب بسیار مفید است و به دلیل داشتن فیبر بالا موجب احساس سیری زیاد می شود. سه فنجان پفیلا 93 کالری دارد که در برابر خوراکی های مشابه مانند چیپس و پفک خیلی کم کالری تر و سالم تر است.

مطلب مرتبط:  چگونه کودکان خود را از خوردن غذای ناسالم دور کنیم؟

توجه: پفیلایی که در خانه و با روغن کم تهیه می شود، یک سوم مقدار بیرونی آن کالری دارد.

خوشحال می شویم نکات، ترفندها و روش هایی که برای طعم دار کردن پاپ کورن استفاده می کنید برای ماهم بنویسید.

۲ دیدگاه‌ها

  1. با سپاس نکات.تهیه پاپ کورن طعم دار بسیار مفید لود

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *