صفحه اصلی / آشپزی / ۴ روش عالی برای سرخ کردن بادمجان با مصرف روغن کم

۴ روش عالی برای سرخ کردن بادمجان با مصرف روغن کم

چگونه بادمجان موقع سرخ کردن روغن کمی بگیرد-سرخ کردن بادمجان با روغن خیلی کمما ایرانی ها با بادمجان غذاهای خوشمزه و متنوع درست می کنیم. اما برای استفاده از بادمجان در بیشتر غذاها، ما باید آن را سرخ کنیم. سرخ کردن بادمجان بطور عادی روغن زیاد میبرد و احتمالاً به سلامتبت اهمبت میدی و دنبال راهی برای سرخ کردن بادمجان با روغن کم هستی؛

اگر کمتر از ۵ دقیقه وقت بگذاری و این پست را بخوانی. با ۴ روش عالی برای سرخ کردن بادمجان با روغن کم آشنا خواهی شد. اگر در رژیم هستی و یا دوست نداری غذاهای پر از روغن بخوری؛ دیگر لازم نیست بادمجان را آبپز کنی. از این به بعد می‌تونی بادمجان ها را با این روش ها سرخ کنی. و مطمئن باشی برای سرخ کردن بادمجان با این روش ها روغن خیلی کمتری نسبت به قبل استفاده می کنی.

توجه: برای اینکه بادمجان موقع سرخ کردن روغن کم جذب کند. همیشه بادمجان تازه تهیه کنید. بادمجان هرچه کهنه تر باشد بیشتر روغن می گیرد. و موقع سرخ کردن بادمجان باید شعله گاز نسبتاً زیاد باشد.

روش اول برای سرخ کردن بادمجان با روغن کم

سرخ کردن بادمجان با روغن کم با سفیده تخم مرغ

بادمجان ها را پوست بکنید، در تیکه‌های دلخواه آن‌ها را برش بزنید و داخل آب نمک فراوان حداقل نیم ساعت قرار دهید.

بعد یک دور بادمجان‌ها را آب بکشید که شور نباشند. یک عدد سفیده تخم مرغ را داخل کاسه بزنید تا باز شود.

قبل از اینکه بادمجان را داخل روغن قرار دهید، تا سرخ شود؛ با دست یا با قلمو روی سطح آن در حد یک لایه‌ی خیلی نازک، سفیده تخم مرغ بکشید. (توجه کنید که نیاز نیست خیلی سفیده به سطح بادمجان بزنید.)

در این روش یک عدد سفیده برای تعداد زیادی بادمجان کافیه و اصلاً بادمجان بوی سفیده تخم مرغ را نمی‌گیرد. چون مقدار سفیده‌ای که روی سطح بادمجان می‌کشیم، کم بوده و همچنین همان مقدار کم هم سرخ می‌شود.

سرخ کردن بادمجان با سفیده تخم مرغ روشی است که من همیشه برای سرخ کردن بادمجان های خودم استفاده می کنم و ازش خیلی راضی هستم.

توجه: هرچه بیشتر بادمجان داخل آب با نمک فراوان بماند در هنگام سرخ کردن کم‌تر روغن می‌گیرد. اگر می توانید یک شب تا صبح آن ها را داخل آب نمک بگذارید.

در آب نمک قرار دادن بادمجان برای سرخ کردن بادمجان با روغن کم

روش دوم :

در این روش برای سرخ کردن بادمجان با روغن کم ، آب و نمک می‌گذاریم. (نمک به مقدار لازم، که بادمجان ها شور نشوند.) به جوش بیاید و بادمجان‌ها را که به تیکه‌های دلخواه برش دادیم؛ حدود دو الی سه دقیقه می‌گذاریم بجوشند. آنها را داخل آبکش می ریزیم تا آب زیادی بادمجان برود. بعد آن‌ها را سرخ می‌کنیم.

جوشیدن بادمجان ترفندی برای سرخ کردن بادمجان با روغن کم

این روش هم روغن کمی مصرف می‌شود. اما یکم،(تاکید می‌کنم یکم! ) بادمجان نرم‌تر از روش اول می‌شود و حالت آبپز می‌گیرد. اما این روش هم خوب جواب می‌دهد.

روش سوم :

سرخ کردن بادمجان با روغن کم با ماست

این روش مانند روش اول است اما بجای سفیده تخم مرغ به سطح بادمجان ها قبل از اینکه آن‌ها را سرخ کنید؛ ماست بزنید.

این راه هم برای جذب کم تر روغن در بادمجان جواب می دهد. اما طبق تجربه من وقتی سفیده تخم مرغ بزنیم، بادمجان ها روغن کم تری نسبت به این روش جذب می کنند.

روش چهارم :

سرخ کردن بادمجان با روغن کم امکان پذیر است

در این روش برای اینکه بادمجان روغن کم به خود بگیرد :

  • بادمجان ها را پوست کنده و برای حداقل نیم ساعت در آب نمک قرار دهید.
  • روغن را در ماهیتابه بریزید و صبر کنید تا خوب خوب داغ شود. بادمجان ها در روغن داغ قرار دهید و اجازه دهید با حرارت تقریباً بالا سرخ شوند. حرارت بالا باعث می شود بادمجان کم تر روغن به خود بگیرد.
  • بادمجان های سرخ شده در یک قابلمه که در آن حدود یک الی دو لیوان آب ریختید و آب در حال جوشیدن است، قرار دهید و بعد از یک دقیقه جوشیدن آن ها، آب قابلمه را خالی کنید. وقتی بادمجان در آب می جوشد تمام روغن هایی که به خود گرفته به آب پس می دهد.
  • بعد بامجان ها را در خورشت و جایی که می خواهید استفاده کنید.

این روش برای کسانی که دوست ندارند از سفیده تخم مرغ استفاده کنند؛ عالی است. اما مصرف روغن آن مانند قبل است و تنها ما در این روش روغن ها را دور می‌ریزیم.

همچنین اگر شرایط فراهم نبود و نشد از ۳ روش گفته شده در ابتدا، بادمجان ها را سرخ کنیم و آن‌ها کلی روغن جذب کردند، این روش یک ترفند عالی برای حذف روغن زیادی در بادمجان سرخ شده است.

چاره دان محل به اشتراک گذاشتن تجربه هاست. این ۴ روش تجربه های من در سرخ کردن بادمجان با روغن کم بود، حالا نوبت شماست که تجربه ها و نظرات خودتان را بفرمایید.

۴ روش عالی برای سرخ کردن بادمجان با مصرف روغن کم
4.4 از 13 رای

۹ دیدگاه‌ها

  1. چطوری بادمجانها ترد میشن؟

    0
    • منظورتون از ترد شدن چیه؟ یعنی میخواید بادمجان در هنگام سرخ شدن نرم بشه؟

      0
  2. سلام
    من بادمجان را می ریزم تو اب نمک بعد روغن که داغ شد از تو اب نمک در میارم یم تکان میدم می ندارم تو روغن اصلا روغن به خودش نمی گیره .
    ولی هیچی روشی مزه بادمجان پر از روغن را نمیده مطمئنم….

    1+
  3. ی روش خیلی خوب دیگه اینه ک موقع سرخ کردن بادنجان درماهیتابه روبزاریداونوقت میبینیدک روغن خیلی کمی میخادبرای سرخ شدن😁

    7+
    • ثریا عزیز ممنونم که تجربه خوبت رو در اختیار همه ما گذاشتی. به شخصه حتما امتحان میکنم

      0
  4. یک روش خیلی عالی استفاده از روغن کنجد هست به جای روغن نباتی. بسیار بسیار روغن کمی مصرف میشه و البته که روغنی هم که جذب بادمجان میشه بسیار سالمه. برای کوکو و کتلت هم همین طور

    5+
    • سلام
      محمد عزیز چه پیشنهاد عالی و خوبی دادی. من هم موافقم 🙂

      1+
  5. مینا یزدانپناه

    سلام، ممنون از راهنمایی خوبتون. من از روش سفیده تخم مرغ استفاده کردم که واقعا” عالی بود.
    بازم ممنون. -:(@

    6+
    • سلام مینای عزیز
      خواهش می کنم. 🙂 خوشحالم که راضی بودید. منم خودم از روش سفیده تخم مرغ خیلی راضی هستم

      3+

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *