آشپزیترفند و تجربه آشپزی

۶ روش عالی برای سرخ کردن بادمجان با جذب کمترین روغن

6 روش مختلف برای سرخ کردن بادمجان با روغن کم ما ایرانی ها با بادمجان غذاهای خوشمزه و متنوع درست می کنیم. بخصوص خورشت بادمجان خوشمزه، در بیشتر غذاها، ما بادمجان را باید سرخ کنیم. سرخ کردن بادمجان بطور عادی روغن زیاد میبرد و اما برای حفظ سلامتی خودمون و خانوادمون باید به دنبال راهی برای سرخ کردن بادمجان با روغن کم باشیم. اما خوشبختانه راهکارهای ساده ای برای سرخ کردن بادمجان با کمترین میزان روغن وجود دارد.

اگر کمتر از ۵ دقیقه وقت بگذارید و این پست را بخوانید. با ۶ روش عالی برای سرخ کردن بادمجان با روغن کم آشنا خواهی شد. بعلاوه اگر در رژیم هستی و یا دوست نداری غذاهای پر از روغن بخوری؛ دیگر لازم نیست بادمجان را آبپز کنی. از این به بعد می‌تونی بادمجان ها را با این روش ها سرخ کنی. و مطمئن باشی برای سرخ کردن بادمجان با این روش ها روغن خیلی کمتری نسبت به قبل استفاده می کنی.

توجه: برای اینکه بادمجان موقع سرخ کردن روغن کم جذب کند. همیشه بادمجان تازه تهیه کنید. بادمجان هرچه کهنه تر باشد بیشتر روغن می گیرد. و موقع سرخ کردن بادمجان باید شعله گاز متوسط باشد. اگر حرارت شعله گاز کم باشد، باعث جذب روغن بیشتر می شود.

روش اول برای سرخ کردن بادمجان با روغن کم

سرخ کردن بادمجان با روغن کم با سفیده تخم مرغ

بادمجان ها را پوست بکنید، در تیکه‌های دلخواه آن‌ها را برش بزنید و داخل آب نمک فراوان حداقل نیم ساعت قرار دهید.

بعد یک دور بادمجان‌ها را آب بکشید که شور نباشند. یک عدد سفیده تخم مرغ را داخل کاسه بزنید تا باز شود.

قبل از اینکه بادمجان را داخل روغن قرار دهید، تا سرخ شود؛ با دست یا با قلمو روی سطح آن در حد یک لایه‌ی خیلی نازک، سفیده تخم مرغ بکشید. (توجه کنید که نیاز نیست خیلی سفیده به سطح بادمجان بزنید.)

در این روش یک عدد سفیده برای تعداد زیادی بادمجان کافیه و اصلاً بادمجان بوی سفیده تخم مرغ را نمی‌گیرد. چون مقدار سفیده‌ای که روی سطح بادمجان می‌کشیم، کم بوده و همچنین همان مقدار کم هم سرخ می‌شود.

سرخ کردن بادمجان با سفیده تخم مرغ روشی است که من همیشه برای سرخ کردن بادمجان های خودم استفاده می کنم و ازش خیلی راضی هستم. به نظرم این روش بهترین روش برای جذب کمترین روغن هنکام سرخ کردن بادمجان است.

توجه: هرچه بیشتر بادمجان داخل آب با نمک فراوان بماند در هنگام سرخ کردن کم‌تر روغن می‌کشد. اگر می توانید یک شب تا صبح آن ها را داخل آب نمک بگذارید.

در آب نمک قرار دادن بادمجان برای سرخ کردن بادمجان با روغن کم

در این روش برای سرخ کردن بادمجان با روغن کم ، آب و نمک می‌گذاریم. (نمک به مقدار لازم، که بادمجان ها شور نشوند.) به جوش بیاید و بادمجان‌ها را که به تیکه‌های دلخواه برش دادیم؛ حدود دو الی سه دقیقه می‌گذاریم بجوشند. آنها را داخل آبکش می ریزیم تا آب زیادی بادمجان برود. بعد آن‌ها را سرخ می‌کنیم.

جوشیدن بادمجان ترفندی برای سرخ کردن بادمجان با روغن کم

این روش هم روغن کمی مصرف می‌شود. اما یکم،(تاکید می‌کنم یکم! ) بادمجان نرم‌تر از روش اول می‌شود و حالت آبپز می‌گیرد. اما این روش هم خوب جواب می‌دهد.

روش سوم :

سرخ کردن بادمجان با روغن کم با ماست

این روش مانند روش اول است اما بجای سفیده تخم مرغ به سطح بادمجان ها قبل از اینکه آن‌ها را سرخ کنید؛ ماست بزنید.

این راه هم برای جذب کم تر روغن در بادمجان جواب می دهد. اما طبق تجربه من وقتی سفیده تخم مرغ بزنیم، بادمجان ها روغن کم تری نسبت به این روش جذب می کنند.

حتما بخوانید: نکات و طرز تهیه ماست سفت و خامه ای خانگی

روش چهارم :

سرخ کردن بادمجان با روغن کم امکان پذیر است

در این روش برای اینکه بادمجان روغن کم به خود بگیرد :

  • بادمجان ها را پوست کنده و برای حداقل نیم ساعت در آب نمک قرار دهید.
  • روغن را در ماهیتابه بریزید و صبر کنید تا خوب خوب داغ شود. بادمجان ها در روغن داغ قرار دهید و اجازه دهید با حرارت تقریباً بالا سرخ شوند. حرارت بالا باعث می شود بادمجان کم تر روغن به خود بگیرد.
  • بادمجان های سرخ شده در یک قابلمه که در آن حدود یک الی دو لیوان آب ریختید و آب در حال جوشیدن است، قرار دهید و بعد از یک دقیقه جوشیدن آن ها، آب قابلمه را خالی کنید. وقتی بادمجان در آب می جوشد تمام روغن هایی که به خود گرفته به آب پس می دهد.
  • بعد بامجان ها را در خورشت و جایی که می خواهید استفاده کنید.

این روش برای کسانی که دوست ندارند از سفیده تخم مرغ استفاده کنند؛ عالی است. اما مصرف روغن آن مانند قبل است و در واقع ما در این روش روغن های اضافی را دور می‌ریزیم.

همچنین اگر شرایط فراهم نبود و نشد از ۳ روش گفته شده در ابتدا، بادمجان ها را سرخ کنی و آن‌ها کلی روغن جذب کردند، این روش یک ترفند عالی برای حذف روغن زیادی در بادمجان سرخ شده است.

حتماً بخوانید: دستور تهیه کیک خیس شکلاتی ساده و کم روغن

روش پنجم:

برای کمتر بردن روغن هنگام سرخ کردن بادمجان ابتدا بادمجان را در تابه بدون روغن کمی تفت دهید و بعد آن را با روغن سرخ کنید.

(این روش را سارا محمدی عزیز برامون از قسمت تجربه تو چیه ارسال کردن.)

روش ششم:

برای اینکه بادمجان روغن کم ببره. بعداز اینکه بادمجون رو پوست گرفتید. و از وسط نیم کردید، کافیه با فرچه بادمجون رو روغن بمالید و نیاز نیست توی ماهیتابه روغن بریزید با همون روغن که بهش زدید بذارید توی ماهیتابه سرخ میشه و عالی درمیاد. شما حتما امتحان کنید.

(این روش را زری نازنین عزیز برامون ارسال کردن.)

البته روشهای دیگری هم دوستان در کامنت ها لطف کردن نوشتن که می توانید آنها را بخوانید.

چاره دان محل به اشتراک گذاشتن تجربه هاست. این ۶ روش تجربه های من و برخی از دوستان چاره‌دانی در سرخ کردن بادمجان با روغن کم بود، حالا نوبت شماست که تجربه ها و نظرات خودتون رو بنویسید.

کپی‌کردن مطالب چاره‌دان به هرشیوه و هرعنوان جایز نیست. لطفاً به خواسته چاره‌دان احترام بگذارید
برچسب ها

نوشته های مشابه

‫۲۰ نظرها

  1. برای فرار کردن از دست این همه روغن تو بادنجون به اینجا رسیدم ، عاشقتم ادمین فکر کنم مثل خودم یه برنامه نویس خسته هستی که هر از گاهی از پای سیستم بلند میشی یه سر میری آشپزخونه ، همه روشهارم تست میکنی ، فقط احتیاط کن مثل من چاق نشی

  2. سلام 😭😭 من بادمجون خام گذاشتم تو نمک زیاد یک شب موند بجای سبد گذاشتم توی یه قابلمه ، یه دور شستمشون ولی بعد که سرخ کردم متوجه شدم شدیدا شور شدن
    بقیه رو سرخ نکردم
    چیکار کنم شوریشون بره
    وحشتناک شورنا😢😢😢

    1. سلام
      آب بزار بجوشه بادمجونا رو بریز داخلشون یکی دو دقیقه جوش بخوره بعد آبشون رو بریریز و روشون حسابی آب بگیر. تا نمکشون بره. بعدم سرخشون کن اینجوری روغن هم کم می گیره. فقط یکی دو دقیقه بیشتر نجوشه بعدم اگر یکم هنوز نمک داره به غذات دیگه نمک نزن.

  3. بابت راهنمایی های خوبتون ممنون.
    من خودم بادمجونا رو که از وسط نصف کردم دو طرفش نمک میپاشم و میندازم تو روغن داغ ، بنظر خودم که کم روغن میگیره.

    1. لطف داری 🙂 بله نمک خیلی کمک میکنه تا بادمجون کمتر روغن بگیره اما راه های بالا دیگه عالی میشه.

  4. یه روش خیلی خوب هم من بهتون معرفی میکنم اونم اینه که بادمجون ها رو پوست بکنید برش بزنید و دو طرف هر برش رو نمک بپاشید و اونا رو دور آبکش بچینید و بزارید جلوی آفتاب تا نیم ساعت دو طرفشم آفتاب بخوره یعنی نیم ساعت اینطرف نیم ساعت اونطرفش بعدش بادمجون هارو با آب خوب بشورید و خوب خشک کنید روغن رو داغ کنید و بندازیدشون داخل روغن هم ترد میشن هم خوشمزه و اینکه خییییلی روغن کمی به خودشون میگیرن

    1. چه روش جالبی حتما باید یبار امتحان کنم. ممنون که تجربه خوبتو برای همه نوشتی.

    1. خواهش می کنم منم ممنون بابت انرژی مثبت شما 🙂

    1. منظورتون از ترد شدن چیه؟ یعنی میخواید بادمجان در هنگام سرخ شدن نرم بشه؟

  5. سلام
    من بادمجان را می ریزم تو اب نمک بعد روغن که داغ شد از تو اب نمک در میارم یم تکان میدم می ندارم تو روغن اصلا روغن به خودش نمی گیره .
    ولی هیچی روشی مزه بادمجان پر از روغن را نمیده مطمئنم….

  6. ی روش خیلی خوب دیگه اینه ک موقع سرخ کردن بادنجان درماهیتابه روبزاریداونوقت میبینیدک روغن خیلی کمی میخادبرای سرخ شدن😁

    1. ثریا عزیز ممنونم که تجربه خوبت رو در اختیار همه ما گذاشتی. به شخصه حتما امتحان میکنم

  7. یک روش خیلی عالی استفاده از روغن کنجد هست به جای روغن نباتی. بسیار بسیار روغن کمی مصرف میشه و البته که روغنی هم که جذب بادمجان میشه بسیار سالمه. برای کوکو و کتلت هم همین طور

    1. سلام
      محمد عزیز چه پیشنهاد عالی و خوبی دادی. من هم موافقم 🙂

  8. سلام، ممنون از راهنمایی خوبتون. من از روش سفیده تخم مرغ استفاده کردم که واقعا” عالی بود.
    بازم ممنون. -:(@

    1. سلام مینای عزیز
      خواهش می کنم. 🙂 خوشحالم که راضی بودید. منم خودم از روش سفیده تخم مرغ خیلی راضی هستم

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن