صفحه اصلی / سلامت (صفحه 4)

سلامت

۹ مورد از بایدها و نبایدهای تغذیه در دوران بارداری

بایدها و نبایدهای تغذیه در دوران بارداری

تغذیه مادر در دوران بارداری علاوه بر اینکه بر سلامت جسمی و ذهنی کودک تأثیر به سزایی دارد؛ موجب می‌شود مادر نیز دوران بارداری کم خطر و سالم‌تری داشته باشد. بنابراین مادران باردار و اطرافیان آنها باید توجه ویژه‌ای به تغذیه‌ او داشته باشند. در ادامه ۹ نکته برای تغذیه …

ادامه مطلب

مناسب ترین زمان برای مصرف میوه چه زمانیست؟

مناسب ترین زمان برای مصرف میوه چه زمانیست

میوه ها سرشار از مواد معدنی، ویتامین‌ها و آنتی اکسیدان‌ها هستند. بنابراین از مواد ضروری برای بدن ما به حساب می‌آیند. و باید برای داشتن بدنی سالم خوردن میوه را در برنامه روزانه خود قرار دهیم. اما آیا مهم است که در چه زمانی میوه بخوریم ؟ و آیا باید …

ادامه مطلب

راه های جلوگیری از آلزایمر – شما میتوانید احتمال ابتلا به آلزایمر را در خود کاهش دهید!

راه های جلوگیری از آلزایمر

آلزایمر یک بیماری است که بیشتر افراد مسن در معرض ابتلا به آن هستند و متأسفانه ابتلا به این بیماری در حال افزایش است. درست است که  برخی از عوامل تأثیرگذار بر روی خطر ابتلا به آلزایمر مانند ژنتیک و سن را نمی‌توانیم تغییر دهیم؛ اما با انجام راهکارهایی می‌توانیم …

ادامه مطلب

فواید سیب زمینی – خوردن قسمت های سبز شده سیب زمینی

فواید سیب زمینی - خوردن قسمت های سبز شده سیب زمینی

شاید بسیاری از ما از فواید سیب زمینی ناآگاه هستیم و به سیب زمینی بعنوان یک ماده غذایی چاق کننده و شکم پرکن نگاه می‌کنیم. اما اگر مطالعه این پست را ادامه دهید؛ خواهید دید که سیب زمینی سرشار از مواد مفید است. و در ادامه این مبحث خواهیم گفت …

ادامه مطلب

فواید گل میخک – فواید میخک برای دندان

فواید گل میخک

میخک معمولاً در شیرینی‌پزی برای عطر و طعم دادن به شیرینی‌ها استفاده می‌شود. اما شاید اگر از فواید گل میخک بدانیم به آن تنها بعنوان یک طعم دهنده نگاه نکنیم؛ بلکه آن را یک گیاه دارویی مفید بدانیم. مواد مغذی موجود در ۱۰۰ گرم میخک شامل: ۲۷۴ کیلوکالری انرژی ۶۵ …

ادامه مطلب

خواص سیر – ۳ ترفند ساده برای پوست کندن سیر

خواص سیر - یک ترفند ساده برای پوست کندن سیر

سیر معمولاً به دلیل طعم و بوی که دارد، برای گرفتن بوی زهم موادغذایی در غذاهای ما استفاده می‌شود. اما شاید اگر از خواص بی‌نظیر سیر آشنا باشیم، دیگر به سیر بعنوان یک ادویه یا چاشنی نگاه نکنیم. بلکه آن را در زنجیره‌ غذایی خود بیشتر استفاده کنیم. در اینجا …

ادامه مطلب