آشپزیدستور آشپزی

طرز تهیه موهیتو خانگی حرفه ای و فوق‌العاده خوشمزه

دستور موهیتو خوشمزه خانگی بصورت کاملا حرفه ای اما سادهموهیتو یک نوشیدنی فوق العاده خوشمزه و خنک است که کمتر کسی هست که دست رد به سینش بزنه؛ براتون طرز تهیه موهیتو خیلی خوشمزه و حرفه‌ ای به سبک رستورانی اما کاملاً خانگی و ساده رو آوردم که خیلی ساده درست میشود اما بی نظیره؛ پیشنهاد می کنم موهیتو نعنایی را با این دستور یکبار درست کنید.

شاید بد نباشه کمی بیشتر در مورد موهیتو بدانیم:

بعضی به موهیتو لیموناد نعنایی هم می‌گویند؛ که البته خیلی هم اشتباه نیست. چون مواد آن باهم خیلی تفاوت ندارد.

موهیتو چیست؟

موهیتو  با نام انگلیسی mojito یک نوشیدنی تابستانی است که به کشور کوبا برمیگردد. این کوکتل خوشمزه تشکیل شده از آب گازدار، شکر، نعناع و لیمو

مواد لازم برای تهیه موهیتو نعنا خانگی

این مواد برای درست کردن موهیتو برای ۳ نفر کافی است.

  • برگ نعناع : یک مشت بزرگ
  • لیمو تازه: ۵ عدد
  • یخ: ۵ الی ۶ تیکه کوچک
  • شکر: یک پیاله کوچک
  • آب: ۲.۵ لیوان

مواد لازم برای تهیه موهیتو خانگی خیلی خوشمزه با طعم رستورانی یا همان لیموناد نعنایی

طرز تهیه موهیتو خوشمزه و حرفه ای

۱- نعنای تازه را خوب بشویید و ساقه‌های آن را کاملاً جدا کنید. برای درست کردن موهیتو تنها به برگ نعنا نیاز داریم.

۲- لیموها را خوب بشویید و با رنده ریز قسمت سبز پوستشان را رنده کنید. در بعضی از دستورات موهیتو کل لیمو با پوست را داخل مخلوط کن می‌ریزند که اینکار موجب تلخ شدن موهیتو می‌شود.

برای اینکه عطر موهیتو عالی شود، پوست لیمو را اضافه می‌کنیم؛ اما فقط قسمت سبز آن و حتماً با رنده ریز رنده کنید.

رنده پوست لیمو ترش برای درست کردن موهیتو حرفه ای

وقتی پوست لیمو را رنده کردید، بعد لیموها را برش بزنید و آب آنها را بگیرید.

برای ۳ تا ۸ نفر مقدار یک قاشق غذاخوری رنده پوست لیمو ترش کافی است. می‌توانید اگر مقدار آبلیمو بعد از اینکه موهیتو را آماده کردید و چشیدید، کم بود دوباهره کمی آبلیمو طبیعی به موادتون اضافه کنید.

۴- برگ نعنا، رنده پوست لیمو (نصف تا یک قاشق غذاخوری)، آبلیمو طبیعی و تازه، چند تیکه یخ، شکر و آب را داخل مخلوط کن بریزید. یک دقیقه مواد را باهم مخلوط کنید تا برگ نعنا کاملا پوره شود.

در آخر حتماً موهیتو را بچشید؛ اگر آبلیمو یا شکر نیاز دارد، به آن اضافه کنید و کمی مواد را دوباره با مخلوط کن یا غذاساز باهم مخلوط کنید تا شکر کاملاً حل شود.

توجه: برای اینکه طعم و عطر موهیتو عالی‌تر شود، حتما آن را سرد سرد به همراه چند تیکه یخ سرو کنید. حتی می‌توانید موهیتو را بعد از آماده کردن یک الی دو ساعت داخل فریزر قرار دهید تا نیمه یخ شود. بعد آن را بهم بزنید یا داخل مخلوط کن بریزید که حالت یخ در بهشت بگیرد و بعد در لیوان بریزید.

اینم از طرز تهیه موهیتو خوشمزه و سبز رنگ که همانطور که گفتم خیلی ساده است. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.

لیوان موهیتو را می توانید با تیکه های نازک لیمو یا یخ‌های مکعبی که داخل آن را تیکه های لیمو یا نعنا قرار دادید تزیین کنید. (یک ایده زیبا برای تزیین شربت )

طرز تهیه موهیتو نعناع یا نعنایی خیلی خوشمزه در خانه

نکات مهم حرفه ای شدن موهیتو خانگی

  • حتما از نعنا و لیمو تازه استفاده کنید و تنها از برگ نعنا استفاده کنید.
  • رنده پوست لیمو داخل مواد موهیتو بریزید.
  • موهیتو را خیلی خیلی سرد همراه با یخ سرو کنید.

اگر با این دستور در خانه موهیتو یا همان لیموناد نعنایی را درست کردید، حتماً در مورد طعمش بنویسید و اگر دوست دارید، تصویرش رو در صفحه اینستاگرام چاره دان برای همه چاره‌دانی‌ها و من بفرستید.

کپی‌کردن مطالب چاره‌دان به هرشیوه و هرعنوان جایز نیست. لطفاً به خواسته چاره‌دان احترام بگذارید
برچسب ها

سعیده اسلامیان

طراح و نویسنده سایت چاره دان؛ عاشق برنامه‌نویسی، نوشتن و آشپزی هستم و هر سه به من آرامش می‌دهند. امیدوارم و سعی می‌کنم که چاره‌دان را دوست داشته باشید و آن را دنبال کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا

چاره‌دان را دنبال کنید

سلام، تازه‌ترین مطالب ما در زمینه آشپزی، خانه‌داری و ترفندهای کاربردی دیگر را از دست ندهید و هرهفته داغ در ایمیلتان بخوانید.

ایمیل ندارید! از اینستاگرام ما را دنبال کنید.(کلیک کنید) 

بستن
بستن