آشپزیترفند و تجربه آشپزی

روش پوست کندن سریع و فریز کردن باقلا تا رنگ سبز آن حفظ شود.

روش پوست کندن سریع باقالی و فریز کردن باقلاپوست کندن باقلا تازه، سخترین قسمت نگهداری باقلا است اما در اینجا با سه ترفند برای پوست کندن سریع تر باقلا آشنا خواهیم شد بعلاوه روش نگهداری و فریز کردن باقلا سبز در یخچال برای مدت طولانی که در این مدت باقلا سبز ما خوشرنگ بماند نیز می خوانیم. از این روش برای فریز کردن نخود سبز هم میتوانید استفاده کنید.

روش پاک کردن سریع باقلا تازه:

روش اول:  ابتدا همه باقلاها را از پوست اولیه خودشان جدا کنید. بعد هر باقلا را با چاقو ازوسط نصف کنید تا به راحتی بتوانید پوست روی آن‌ها را جدا کنید.

روش اول برای پوست کندن باقلا

روش دوم:

  • وقتی باقلا را از پوست آن جدا کردید، آن‌ها را داخل سینی بریزید و داخل فریز قرار دهید.
  • بعد از ۳۰ دقیقه الی ۱ ساعت، باقلی‌ها از فریز خارج کنید.
  • ۱۵ دقیقه صبر کنید تا یخ آنها باز شود. با این روش پوست روی دانه‌های باقلا خیلی سریع جدا می‌شوند.

روش سوم: این روش از دو روش قبل برای پوست کندن باقلا سریع‌تر و راحت‌تر است و یک تیر و دونشان هم هست. چراکه هم باقلا را سریع پاک می‌کنید و پوست آن‌ها جدا می‌شود، هم باقلاها رو برای فریز کردن آماده می‌کنید.

روش پوست کندن سریع باقلا سبز و فریز کردن آن

  • پوست اولیه باقلا را تمیز کنید.
  • ۲ الی ۳ دقیقه باقلاها رو در آب جوشانید و آبکش کنید.
  • باقلاها رو سریع در داخل آب سرد که چند تیکه یخ داخل آن ریختید، بریزید.
  • بعد از ۱ الی ۲ دقیقه شروع به جدا کردن پوست باقلاها کنید.
  • و بعد آن‌ها را داخل نایلون بسته‌بندی کنید و فریز کنید.

جوشاندن باقالی ها برای پوست کندن باقالی سریع و فریز کردن باقلا

روش فریز کردن باقلا سبز:

بعد از پوست کردن کامل همه باقلاها، یک قابلمه آب یگذارید، بجوشد.

جدا کردن پوست باقالا برای فریز کردن و پوست کردن باقلا

وقتی آب شروع به جوشیدن کرد باقلاها داخل آب جوش بریزید تا ۱ الی ۲ دو دقیقه بجوشند. بعد یک ظرف آب و یخ آماده کنید به محض اینکه باقلاها را از آب جوش خارج و آبکش کردید، آن‌ها را در در ظرف آب یخ بریزید تا به باقلا شوک وارد شود.

جوشاندن باقلا سبز برای فریز کردن باقلا سبز

بعد از ۱ الی ۲ دقیقه باقلا را آب کش کنید و بگذارید حدود نیم ساعت آب آن برود.

برای فریز کردن باقلا لازم نیست کاملاً باقلا آب آن گرفته و خشک شود.

به اندازه نیاز هر وعده باقلاها را در بسته بندی پلاستیکی جدا قرار دهید و آنها را فریز بگذارید.

باقلا بیشتر از ۶ ماه نباید داخل فریز بماند؛ِ چون هم خاصیت غذایی خودش را از دست می‌دهد هم اینکه طعم آن عوض می‌شود. بنابراین سعی کنید به اندازه نیاز ۶ ماه خودتون خرید کنید.

حتماً بخوانید: روش فریز کردن و نگهداری طولانی مدت قارچ

برخی از خواص باقلا سبز:

  •  ویتامین A موجود در آن باعث تقویت بینایی می‌شود.
  • فسفر آن به تقویت بهره هوشی کمک می‌کند.
  • باعث کاهش خستگی‌های جسمی و فکری و رفع ضعف اعصاب می‌شود.
  •  برای درمان رماتیسم، درد مفاصل و سیاتیک مفید است.
  • کلسیم و پتاسیم موجود در باقلا از بروز پوکی استخوان جلوگیری می‌کند.
  • باقلا سرشار از آهن، فسفر، مس، منگنز، منیزیم، ویتامین C، A، K،  B و اسیدفولیک است بنابراین برای رفع کم خونی هم مفید است.
  • باقلا به دلیل داشتن کلسیم و فسفر به تقویت مینای دندان شده و جلوگیری از پوسیدگی دندان کمک می‌کند.
  • مقادیر بالای فیبر موجود در باقلا سبب کاهش قند خون افراد مبتلا به دیابت و کاهش کلسترول خون بالا در افراد مبتلا به دیابت نوع دو می‌شود.

برخی افراد ممکن است به باقلا حساست داشته باشند یا مبتلا به بیماری فاویسم باشند یک بیماری ارثی که حتی بو کردن باقلا هم براشون خطرناک است و بعد از خورد باقلا دچار سرددرد، سرگیجه، رنگ پریدگی، یرقان و … می‌شوند. این افراد نباید از باقلا سبز استفاده کنند..

اگر شماهم برای پوست کند سریع و فریز کردن باقلا در یخچال ترفندی می‌دانید، لطفاً برای ماهم بنویسید.

برچسب ها
کپی‌کردن مطالب چاره‌دان به هرشیوه و هرعنوان جایز نیست. لطفاً به خواسته چاره‌دان احترام بگذارید

در خانه بمانیم...

سعیده اسلامیان

طراح و نویسنده سایت چاره دان؛ عاشق برنامه‌نویسی، نوشتن و آشپزی هستم و هر سه به من آرامش می‌دهند. امیدوارم و سعی می‌کنم که چاره‌دان را دوست داشته باشید و آن را دنبال کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا

ببخشید مزاحم خواندنت میشم

خواستم دعوتت کنم چاره دان رو دنبال کنی و تازه‌ترین مطالب ما در زمینه آشپزی، خانه‌داری و ترفندهای کاربردی دیگه رو هرهفته داغ در ایمیلت بخوانی…

ایمیل ندارید! از اینستاگرام ما را دنبال کنید.(کلیک کنید) 

بستن
بستن