آشپزیترفند و تجربه آشپزی

فر نداریم چیکار کنیم روش درست کردن فر دستساز با قابلمه

فر نداریم چطور کیک درست کنم؟ روش درست کردن کیک در قابلمه با فر دستسازاگر به هر دلیلی فر ندارید و الان سوال شما این است که: فر نداریم ولی دوست داریم کیک و غذاهای داخل فر را درست کنیم باید چیکار کنیم؟ درست اومدید؛ در ادامه یک ترفند ساده بهتون یاد میدم که فر دستساز با قابلمه روی گاز درست کنید و همه دستورات غذا و کیک که در فر پخته می‌شود را در قابلمه روی گاز درست کنید.

قبلاً براتون ۳ روش برای پخت کیک در قابلمه نوشتم که در اونجاهم این روش را توضیح دادم. ولی در اینجا اختصاصاً برای کسانی توضیح میدم که میگن فر نداریم اما دوست داریم غذا یا کیکی که دستور آن با فر گفته شده را درست کنیم.

تا یادم نرفته: اگر فر ندارید اما توستر دارید، میتونید کیک‌ های خوشمزه داخل اون درست کنید. روش پخت کیک در توستر و همه فوت و فن هاش رو براتون نوشتم. حتماً بخونید خیلی بکارتون میاد.

روش درست کردن فر دستساز برای وقتیکه فر نداریم

با این فر دستساز میتوانید نتنها از دستورات کیک قابلمه ای بلکه همه دستورات کیک یا حتی غذاهایی که با فر درست می‌شوند استفاده کنید.

تنها تفاوت این فر دستساز با فر واقعی این است که: گریل بالای فر ندارد و برای دستورات غذایی که لازم است گریل را روشن کنید تا روی آن برشته و پخته شود، نمی توانید روی غذا را برشته کنید. مثل دستور لازانیا که لازمه آخرش یکم گریل فر را روشن کنید که روی پنیرها برشته بشه.

ولی اگر می پرسید ما که فر نداریم پس چطور اون غذاها رو درست کنیم؟ خب این دستورات غذایی که به گریل نیاز دارند رو اگر فقط برای برشته شدن هستند، میتونید در قابلمه با فر دستساز درست کنید و دیگه قسمت برشته شدن اونا رو حذف کنید. البته در فر دستساز هم روی کیک و غذاتون پخته می شود درست مثل فر که روی اکثر کیک ها با شعله زیر، پخته می‌شود و نیاز نیست گریل را روشن کنید.

۹۵ درصد غذاها و کیک‌ها که نیاز به فر دارند، لازم نیست گریل فر روشن شود، پس نگران نباشید میتوانید بجای فر از این فر دستساز در قابلمه با خیال راحت استفاده کنید.

خب بریم سراغ اصل مطلب:

مراحل درست کردن فر دستساز با قابلمه

وسایل مورد نیاز:

  • یک قابلمه بزرگ تر با در (بهترین انتخاب قابلمه رویی است.)
  • یک قالب، ماهیتابه یا قابلمه کوچکتر بدون در
  • یک پایه فلزی (در ادامه بیشتر توضیح می دهم)
  • دمی به اندازه درِ قابلمه بزرگتر

توجه: قابلمه ها و پایه حتما کاملاً تمیز باشند که موقع داغ شدن، دود نکند.

۱-قابلمه بزرگتر را روی گاز قرار دهید و داخل آن یک آبکش فلزی یا یک حلقه فلزی یا قالب های کوچک کیک یزدی یا کوکی قرار دهید.

۲- حرارت گاز را یک الی دو دقیقه زیاد کنید تا قابلمه گرم شود. بعد حرارت را خیلی کم کنید در قابلمه را بگذارید تا ۱۰ دقیقه با حرارت کم داغ شود. مثل فر که از قبل باید ۱۰ دقیقه زودتر روشن شود.

۳- کیک و غذا را در قالب یا قابلمه کوچکتر قرار دهید. با احتیاط چون قابلمه برزگ داغ است، قالب را روی پایه قرار دهید.

فر نداریم چیکار کنم روش درست کردن فر دستساز با قابلمه روی گاز

۴- روی در قابلمه بزرگ دمی بگذارید و در قابلمه را محکم ببندید.

۵- با توجه به زمان پخت کیک و غذاتون در قابلمه را باز نکنید تا کامل بپزد. برای مثال اگر کیکتون بعد از ۴۵ دقیقه می‌پزد تا ۴۰ دقیقه اول در قابلمه را اصلاً باز نکنید.

توجه: شعله گاز نباید خیلی هم سوزنی و کم باشه در حد دم گذاشتن برنج یک درجه بالاتر باید باشد.

پس دیگه نگید فر نداریم چیکار کنیم!؟ دست بکار بشید و کیک و غذایی که دوست دارید رو درست کنید. انشاالله اگر عمری باقی باشه، براتون چند دستور خوب با این فر دست ساز می‌نویسم.

خوشحال میشم اگر از این روش استفاده کردید نظرتون رو بنویسید و اگر تجربه‌ای برای بهتر شدن غذا و کیک در فر دستساز و در قابلمه دارید، حتماً برامون بنویسید.

خرید پرفروش ترین قالب های کیک دیجیکالا

کپی‌کردن مطالب چاره‌دان به هرشیوه و هرعنوان جایز نیست. لطفاً به خواسته چاره‌دان احترام بگذارید

سعیده اسلامیان

طراح و نویسنده سایت چاره دان؛ عاشق برنامه‌نویسی، نوشتن و آشپزی هستم و هر سه به من آرامش می‌دهند. امیدوارم و سعی می‌کنم که چاره‌دان را دوست داشته باشید و آن را دنبال کنید.

نوشته های مشابه

‫۳ نظرها

  1. سلام من با این روش کار کردم همیشه خوب در اومده کیک هایی که پختم فقط همیشه باید دقت مواد و دستوراتش را درست رعایت کنید و موقع حرارت گاز هم نه زیاد کم باشد نه شعله زیاد باشد باید شعله را به صورت متوسط باشد که به موقع کار به نتیجه برسد ولی گاهی اوقات هم شده بعد از زمان قید شده کیک به پخت کافی نرسیده من هم یکم شعله را زیاد کردم و کیک هم پخت شده در کل روش خوب و جالبیه برا من خیلی خوب بوده حتی از این روش برا مواقعی که بیرون هستی و فر در دسترس نیست میشه ازش استفاده کرد ممنون

    1. سلام ممنون زینب جان بازم مثل همیشه مطالب سایت رو به دقت خوندنی و نظر قشنگت رو برام نوشتی. ممنون که لطف کردی و تجربت رو نوشتی آره شعله نباید خیلی سوزنی باشه به نکته خیلی خوبی اشاره کردی واجب شد برم داخل متن بصورت نکته بنویسم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا

ببخشید مزاحم خواندنت میشم

خواستم دعوتت کنم چاره دان رو دنبال کنی و تازه‌ترین مطالب ما در زمینه آشپزی، خانه‌داری و ترفندهای کاربردی دیگه رو هرهفته داغ در ایمیلت بخوانی…

ایمیل ندارید! از اینستاگرام ما را دنبال کنید.(کلیک کنید)