صفحه اصلی / آشپزی / چیکار کنیم لپه قیمه بو نداشته باشد و خوش‌رنگ تر شود؟

چیکار کنیم لپه قیمه بو نداشته باشد و خوش‌رنگ تر شود؟

ترفند خوشمزه و خوش‌رنگ شدن لپه قیمه:

پختن بعضی از غذاها مثل خورشت قیمه و خورشت بادمجان بدون لپه نمی‌شود و تقریبا نیمی از طعم یک خورشت قیمه از لپه هست. همانطور که می دانید اکثر حبوبات نفخ آور هستند و لپه هم که از حبوبات هست از این قاعده مستثنا نمی باشد و اگر چند ساعت قبل از پخت خورشت لپه را آب نکنید. موجب ایجاد نفخ می‌شود . اما یک مشکل دیگر هم وجود دارد و آن این هست که: لپه موقع جوشیدن به آب خورشت ما رنگ زرد و بوی بدی می دهد. البته شاید به نظر برسد می توانیم آب لپه را بعد از جوشیدن عوض کنیم اما اینجوری خواص لپه از بین می‌رود. پس چیکار می‌توانیم بکنیم تا لپه قیمه موقع جوشیدن بوی بد ندهد!؟

راه حل ساده ای دارد. موقعی که لپه را برای پختن داخل قابلمه می‌ریزید کمی آبلیمو داخل آب لپه بریزید. اینجوری هم آب لپه بوی بد نمی‌دهد و هم باعث می‌شود لپه‌ی خیلی زرد و بسیار خوشرنگی داشته باشید. حتما امتحان کنید.

در ادامه بخوانید: دو راز برای خوشمزه شدن خورشت قیمه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *