صفحه اصلی / مهارت زندگی / علمی و کاربردی (صفحه 11)

علمی و کاربردی

باز کردن در شیشه مربا و ترشی + ویدیو

باز کردن در شیشه مربا و ترشی

گاهی اوقات برای باز کردن در شیشه مربا یا رب یا … به مشکل برمی‌خوریم  و به راحتی باز نمی‌شوند. اینجاست که اگر چند ترفند ساده را بدانیم، دیگر لازم نیست نگران باشیم. در ادامه ۳ روش برای باز کردن درب شیشه ترشی و مربا را خواهیم گفت. نحوه باز …

ادامه مطلب

قسمت سیاه پشت میگو چیست؟ و یک روش ساده و سریع برای پاک کردن میگو

یک روش ساده و سریع برای پاک کردن میگو

با توجه به خواص میگو لازم است که هر چند وقت یکبار سعی کنیم میگو را در رژیم غذایی خود قرار دهیم. اما اگر برای اولین بار نباشد که می‌خواهید میگو تهیه کنید؛ می‌دانید که پاک کردن میگو دردسر دارد. و زمان بر است. البته شما می‌توانید میگو تمیز شده …

ادامه مطلب

با این ۷ ترفند قبل از خرید، میگو تازه را تشخیص دهید!

با این ۷ ترفند قبل از خرید، میگو تازه را تشخیص دهید!

میگو از غذاهایی دریایی است که بر خلاف ماهی دارای طبع گرم است. به همین دلیل برای افرادی که با خوردن ماهی مشکل دارند، بسیار مناسب است. اما لازم به توضیح نیست که هرچه ماده‌ی غذایی که شما تهیه می‌کنید، تازه‌تر باشد. شما هم از خواص آن بیشتر بهره می‌برید …

ادامه مطلب

۶ ماده غذایی برای تقویت حافظه خودمان و کودکانمان

۶ ماده غذایی برای تقویت حافظه خودمان و کودکانمان

موادغذایی سالم در بهبود عملکرد حافظه ما بسیار تأثیرگذار هستند. بدن انسان به دریافت مواد غذایی متفاوت که دارای ویتامین‌های مختلف هستند، نیاز دارد. اما بعضی از مواد غذایی با خواص و ویتامین‌های خاصی که دارند؛ باعث می‌شوند بر روی حافظه تأثیر بیشتری داشته باشند. در اینجا ۶ مورد از …

ادامه مطلب

۴ روش ساده برای برق انداختن طلا و تمیز کردن نقره در خانه

برق انداختن طلا و نقره - تمیز کردن نقره

زیورآلات برای این استفاده می‌شوند که برای ما زیبا هستند و ما از پوشیدن آنها لذت می‌بریم. یکی از مهم‌ترین جنبه‌های زیبایی زیورآلاتی مثل طلا و نقره این است که آنها همیشه بدرخشند. متأسفانه آن‌ها بعد از مدتی درخشش روزهای اول خود را از دست می‌دهند و کدر می‌شوند و …

ادامه مطلب

علت سوزش چشم با پیاز – ۴ راه مقابله با سوزش چشم با پیاز

علت سوزش چشم با پیاز - ۴ راه مقابله با سوزش چشم با پیاز

پیاز برای پخت اکثر غذاهای ایرانی و غیر ایرانی لازم است. چراکه برای طعم دادن به غذاها و گرفتن مزه‌ها و بوهای ناخوشایند مواد غذایی دیگر از جمله انواع گوشت‌ها، بسیار مؤثر است. اما یک مشکلی که اکثر افراد با پیاز دارند این است که خرد کردن پیاز باعث سوزش …

ادامه مطلب