آشپزیترفند و تجربه آشپزی

پخت کیک در توستر با ۸ نکته مهم برای اینکه کیک نسوزد و خراب نشود

نکات پخت کیک در توستر آوناگر برای پخت کیک بجای فر از توستر استفاده می کنید. نکات گفته شده در این پست کمک می کند تا کیک های بهتری در توستر بپزید. بیشترین سوالی که برای پخت کیک در اون توستر پرسیده می شود اینه که: برای اینکه کیک در توستر نسوزد چیکار کنیم؟ یا اینکه وسط کیک هنوز خمیری هست اما روی آن کاملاً پخته. موارد گفته شده در ادامه بهتون کمک می کند تا قادر باشید در توستر هم کیک درست کنید، بدون اینکه بسوزد یا خراب شود. در ادامه با تمام نکات مهم در پخت کیک در توستر آشنا خواهید شد.

خلاصه‌ای از انواع توستر و طرز کار آنها

توستر ها دونوع هستند یکی توستر ساده که تنها برای گرم کردن نان از آنها استفاده می شود. و دیگری توسترهای آون  (oven) یا اون توستر  که می توان به عنوان یک فر کوچک از اون استفاده های مفید داشت مثل گرم کردن نان، پخت نان، پخت کیک و پیتزا و کباب کردن جوجه و …

توستر های آون دارای درجه بندی هستنند که می توان دمای پخت، نوع پخت و زمان پخت را هم مشخص کرد. معمولاً دارای ۴ المنت برای تولید گرما در بالا و پایین می باشند و بعضی از آن ها فن هم دارند.

برای پخت کیک در توستر اون چیکار کنیم ؟

مهم ترین اصل برای پخت کیک در توستر این است که کاری کنیم تا کیک در توستر کامل و یکنواخت، بدون اینکه بسوزد، بپزد. اگر این مشکل حل شود، بقیه موارد بستگی به دستور کیک شما دارد که تا چه حد دستور خوبی بوده. بنابراین برای پخت کیک در توستر اون حال با هر دستوری نکات زیر را رعایت کنید:

۱- اولین نکته این است که باید قالب کیک را تا می توانید از المنت های پایین و بالا دور کنید. پس بهترین جا برای قرار دادن قالب کیک در توستر جایی است که وقتی قالب کیک را در آن قرار می دهیدبالا و پایین قالب از المنت های بالا و پایین به یک فاصله باشند.

۲- باید به این موضوع توجه شود که فضای توستر کوچک است و برای پخت کیک بزرگ و حجیم مناسب نیست. می توانید برای بزرگ شدن کیک در ۲ یا ۳ مرحله کیک درست کنید و با قرار دادن آنها روی هم، کیک بزرگ درست کنید.

بنابراین از ظرف های با قطر زیاد در توستر نباید استفاده شود. چون بعد از پف، کیک به المنت نزدیک می شود و روی کیک می سوزد. قطر قالب در توستر نباید بیشتر از ۵ سانتی متر باشد.

نکات پخت کیک در توستر آون استفاده از قالب با ضخامت کم

۳- قالب کیک را تا نصف یا حداکثر دوسوم پر کنید تا وقتی کیک پف می کند جا برای پف داشته باشد و نسوزد.

نکات پخت کیک در توستر آون پر کردن قالب تا دو سوم قالب

۴- دستور کیک ها اغلب برای فر توضیح داده می شود. بنابراین دمایی که گفته می شود دمای فر است. برای توستر باید از دما گفته شده ۲۵ درجه فارنهایت یا حدود ۱۴ درجه سانتی گراد کم کنید. و به زمان پخت حدود ۱۰ دقیقه اضافه شود.

۳- وقتی کیک کاملاً پف کرد و روی کیک گرفت برای اینکه همه جای آن به یک اندازه بپزد کیک را سریع ۱۸۰ درجه بچرخانید. چون قسمت های داخل توستر از لبه های آن بیشتر گرم می شود. اگر کیک را نچرخانید ممکن است یک طرف آن کمی بسوزد. اما بازهم تکرار می کنم که: وقتی اقدام به چرخاندن و باز کردن در توستر کنید که کیک کاملاً پف کرده و روی آن سفت شده وگرنه پف کیک می خوابد.

۴- قبل از قرار دادن کیک در توستر، توستر را ۱۰ دقیقه روشن کنید تا به دمای مناسب برسد و گرم شود.

۵- اگر امکان این وجود دارد که المنت های بالا را خاموش کنید بعد پخت روی کیک آنها را خاموش کنید.اگر این امکان برای توستر شما وجود ندارد و با رعایت نکات بالا باز روی کیک می سوزد: وقتی کیک کاملاً پف کرد و روی آن پخت، سریع کیک را از توستر بیرون بیاورید و روی قالب کیک فویل آلومینیوم که یک طرف آن را چرب کردید که به کیک نچسبد، قرار دهید.

لازم نیست فویل دور قالب محکم شود. همین که روی کیک را بگیرد کافی است. بحدی باشد که هوا رد و بدل شود. با این ترفند روی کیک نمی سوزد. (فویل را همان اول ببرید و آماده کنید که سریع روی کیک بکشید و کیک را داخل توستر برگردانید.) اینکار هم باید وقتی انجام دهید که مطمئن شوید مواد کیک سفت شده و کیک کاملاً پف کرده، تا پف کیک نخوابد.

نکات پخت کیک در توستر آون قرار دادن فویل آلومینیوم روی قالب

۶- وقتی دو سوم زمان پخت کیک در توستر گذشت، کیک را با خلال دندان چک کنید که پخته باشد. خلال دندان را وسط کیک بزنید. اگر کیک کاملاً پخته باشد چیزی به خلال نمی چسبد.

معمولاً در دمای ۱۷۰ درجه حدود ۴۰ دقیقه طول می کشد تا کیک بپزد. اگر کیک نپخته زمان پخت را زیاد کنید و هر ده تا ۵ دقیقه با خلال دندان آن را چک کنید.

نکات پخت کیک در توستر آون - چاره دان

۷-تا نیم ساعت بعد از قرار دادن کیک در توستر درب آن را باز نکنید تا پف کیک نخوابد. البته هرچه بیشتر بتوانید درب توستر را باز نکنید بهتر است.

۸- دمای توستر شما شاید دمای واقعی نباشد. بهترین راه برای بدست آوردن دمای واقعی توستر این است که از یک دماسنج فر استفاده کنید. دمای توستر را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید. بعد از ده دقیقه دماسنج را سریع داخل توستر قرار دهید و ۲ الی ۳ دقیقه صبر کنید تا دمای واقعی توستر را ببنید. اگر دماسنج مخصوص فر ندارید، بصورت تجربی با چند بار پخت کیک در فر دستتون میاد که بهترین دما و زمان برای پخت کیک در توسترتون چیه؟. ممکن است دمای واقعی توستر شما بیشتر یا کمتر از میزانی باشد که در درجه بندی دمای آن می بینید.

لطفاً تجربیات و نکاتی که برای پخت کیک در توستر به ذهنتون میرسه که می تونه برای پخت بهتر کیک در توستر به بقیه کمک کند. در کامنت ها بنویسید.

کپی‌کردن مطالب چاره‌دان به هرشیوه و هرعنوان جایز نیست. لطفاً به خواسته چاره‌دان احترام بگذارید
برچسب ها

نوشته های مشابه

‫۳۵ نظرها

  1. راستی فراموش نکنیدا بعداینکه کیکهای برش زده تون رو داخل ظرف گودداری که گفتم گذاشتین اول پلاستیک فریزر بزارین روش بعد روی پلاستیک در بزارین برعکس انجام ندینا خوشحال میشم این مطلبم کمکتون کنه

    1. سلام ترمه جان ممنونم که وقت گذاشتی و این نکات خوب رو برامون نوشتی.

  2. سلام. منم توی توستر کیک درست میکنم. روی ۱۷۰تا۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه خوب هم میشه. البته واسه اینکه دور کیک خشک نشه نصف یک کاسه استیل یا مسی یا پیرکس که نشکنه آب میکنیم میذاریم کف توستر که حین پخت کیک بخار کنه و کیک خشک نشه. اگه پف نمیکنه و خمیر میشه به دو دلیل هستش:
    ۱_ اینکه بکینگ پدرتون تاریخ گذشته یا خرابه
    ۲_ اینکه سفیده کیک رو خوب هم نزدید.
    مایع کیک باید شلی به اندازه ماست باشه و سفت نباشه.
    نگران طلاق شوهرتون نباشید کیک بیرون هم میتونی بذاری جلوش بگی خودت درست کردی. بلد هم نبودی مشکلی نیست که بخاطرش نگران باشی. همسرتون رو با محبت و احترام به اندازه نگهدارید. غذای خوشمزه براش بپزید مهمتر از کیکه.
    موفق باشید

    1. سلام
      مژگان جان ممنون که لطف کردی و تجربت رو نوشتی به نکات خیلی خوبی اشاره کردی

  3. سلام وقت بخیر من اون توستر خریدم اسمش الیکتا هروقت کیک درست میکنم وسطش خمیر میشه حتی دیگه اعصابمو خرد کرده کیکمو طبقه وسط میذارم و المنت پایین رو روشن میکنم مدت زمانشم ۶۰ دقیقه و۱۵۰ درجه میذارم باز هم وسطش خمیره تا شوهرم منو طلاق نداده کمک کنیم چون ۱۰ بار درست کردم همه خراب شدن😣😧

    1. سلام
      خب اگر اطرافش می پزه اما وسطش خمیره یعنی حرارت زیاده، دما رو بیارید پایین مثلا ۱۴۰ یا ۱۳۰ بگذارید، عوضش یک ساعت و ۱۵ دقیقه بپزه قبل از اینکه از توستر در بیارین با یک خلال دندون یا چاقو وسط کیک بزنید اگر چیزی بهش نچسبه یعنی پخته. در حین پخت مخصوصا یک ساعت اول در توستر رو اصلا باز نکنید.

  4. سلام خسته نباشید.لطفا کمکم کنید چندبار کیک پختم تو توسترم اماخمیر شداسم توسترمم بیوتی.لمسی هم هست من بلد نیستم کارکردن باهاشو واینکه مال من هردوتا المنتش باهم روشن میشه بخاطر همین کیکام یامیسوزه یا خمیرمیشه.دیگ نمیدونم چیکار کنم؟

    1. باسلام.من چندباری درست کردم که دستم بیاد و خداروشکر خیلی هم کیک داخلش عالی شد.دما رو روی ۱۶۰میزارم تا۲۰دقیقه اول در اون رو باز نمیکنم وقتی پف کیک از بیرون دیده شد اونوقت یه خلال میزنم بله وسطش خمیری ولی روش پخته ،بعدش درجه رو کمتر میکنم نزدیک ۱۲۰میزارم زمان رو زیاد میکنم و المنت بالا رو خاموش میکنم فقط پایین رو روشن میکنم فقط یادتون باشه اصلا نگران نباشید و ترس از خمیری شدن کیک نداشته باشین مطمئن باشین وسطشم میپزه ،بعد باز تست کنین اگه بازم خمیری شد یه کوچولو به اندازه چنددقیقه درجه رو روی ۱۵۰ببرین ،اونوقت میبینین که میپزه.بعد خاموش کنین ولی کیک رو از داخلش درنیارین بزارین توی اون کمی سرد بشه بعد بیرون بیارین.باکارد ببرینش ونکته خیلی خیلی مهم بعد از برش به اندازه دلخواه توی یه ظرف گود دار که البته در هم داشته باشه چه بهتر بزارین وروی درش یه پلاستیک فریزر بزارین و بعد درش رو محکم ببندین اینجوری داخلش پلاستیگ عرق میکنه و یه چندساعتی بزارین همونجوری بمونه اینجوری حتی اگه سر کیکتون برشته برشته شد فوری نرم نرم میشه مثل کیک و تیتاپ بیرونی.نوش جونتون.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا

چاره‌دان را دنبال کنید

سلام، تازه‌ترین مطالب ما در زمینه آشپزی، خانه‌داری و ترفندهای کاربردی دیگر را از دست ندهید و هرهفته داغ در ایمیلتان بخوانید.

ایمیل ندارید! از اینستاگرام ما را دنبال کنید.(کلیک کنید) 

بستن
بستن