صفحه اصلی / آشپزی / روش تهیه پیاز سرخ شده چیپسی یا همان پیاز داغ مجلسی (خیلی شیک و خوشمزه)

روش تهیه پیاز سرخ شده چیپسی یا همان پیاز داغ مجلسی (خیلی شیک و خوشمزه)

روش تهیه پیاز سرخ شده چیپسی یا همان پیاز داغ مجلسیپیاز سرخ شده چیپسی که به آن پیاز داغ مجلسی نیز می‌گویند. همان طور که از نام آن پیداست؛ برای تزیین غذاهای مختلف از جمله آش رشته، کشک بادمجان و … استفاده می‌شود. پیاز چیپسی علاوه بر اینکه برای تزیین استفاده می‌شود؛ طعم خوبی نیز به غذا می‌دهد. در ادامه طرز پخت پیاز داغ چیپسی را با تمام نکات، همراه با تصویر از مرحله مرحله آماده سازی آن را خواهم گفت.

 

مراحل تهیه پیاز سرخ شده چیپسی :

۱- پیاز را پوست بکنید.

مراحل تهیه پیاز سرخ شده چیپسی 1

۲- پیازها را خلال کنید. لازم نیست که خیلی نازک آنها را خلال کنید، اندازه معمولی داشته باشند، کافی است.

حتما بخوانید: چیکار کنیم پیاز چشم را نسوزاند؟

مراحل تهیه پیاز سرخ شده چیپسی 2

۳- خلال های پیازها را در قابلمه بریزید و داخل قابلمه در حدی که آب روی پیازها را بگیرد، آب بریزید. آنها را روی حرارت قرار دهید، درب ظرف را ببنید و اجازه دهید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بجوشند.

مراحل تهیه پیاز سرخ شده چیپسی 3

۴- خلال های نیمه پخته شده را در آبکش بریزید و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا آب آنها برود.

مراحل تهیه پیاز سرخ شده چیپسی 4

۵- در یک ظرف با توجه به مقدار پیازهای خود روغن فراوان بریزید. در حدی که وقتی خلال های پیاز را درظرف می‌ریزید، روغن روی خلال ها را بگیرد. صبر کنید روغن خوب داغ شود و بعد پیاز ها را با احتیاط، داخل روغن داغ بریزید.

شاید فکر کنید پیاز سرخ شده چیپسی خیلی روغن می گیرد. اما این گونه نیست. در آخر وقتی پیاز شما آماده شد؛ خواهی دید روغن ها همه در ظرف مانده‌اند. پیاز داغ چیپسی خیلی روغن جذب نمی‌کند. پس نگران این موضوع نباشید.

پیاز داغ مجلسی

 

۶ – در حرارت پایین اجازه دهید پیازها خوب سرخ شودند. لازم نیست آنها را خیلی بهم بزنید. وقتی پیاز داغ شما به مراحل آخر رسید. یعنی تغییر رنگ داد؛ چند دفعه آرام آنها را بهم بزنید.

۷- وقتی پیازها خوب سرخ و چیپسی شدند. آنها را با کف گیر روی یک دستمال کاغذی یا کاغذ روغنی پهن کنید تا روغن‌های اضافی جذب دستمال شود.

طرز تهیه پیاز داغ چیپسی

حالا پیاز سرخ شده چیپسی شما آماده است. من از پیاز سرخ شده خوشم نمی آید. اما پیاز داغ چیپسی فرق می‌کند و واقعاً خوشمزه است.

نکته: روغن‌هایی را که در ته ماهیتابه زیاد آمده را دور نریزید. این روغن الان بسیار خوش طعم و بو است. چرا که آب پیاز با آن مخلوط شده، می‌توانید برای درست کردن مواد دیگر از آن استفاده کنید.

برای مثال با آنها بادمجان سرخ کنید. البته راه‌هایی وجود دارد که بادمجان هم روغن کمی به خود بگیرید. که ما در پست سرخ کردن بادمجان با روغن کم، ۳ نمونه از این این راه‌ها را ذکر کردیم.

پیاز داغ چیپسی یا مجلسی ترد و خوشمزه

نکته: پیاز داغ چیسی نیاز به اضافه کردن ادویه خاصی ندارد. البته بعضی افراد کمی زردچوبه به آن میزنند، که به نظر من لازم نیست. اما باز به سلیقه خودتان بستگی دارد. همان طور که در تصویر می‌بینید من از ادویه استفاده نکردم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *