آشپزیدستور آشپزی

کوکو سیب زمینی خوشمزه و ترد که حتما باید یکبار درست کنی

طرز تهیه کوکو سیب زمینی خوشمزه و تردبه احتمال زیاد تا حالا خیلی کوکو سیب زمینی درست کردی اما بعضی وقتا با تغییرات کوچیک در آشپزی میتوان همان غذا را از حالت عادی به فوق العاده تبدیل کرد. اما داستان کوکو سیب زمینی خوشمزه و تردی که اینجا قرار هست براتون بنویسیم اینه که :

من خودم همیشه بطور عادی سیب زمینی پخته، پیاز و ادویه و تخم مرغ رو قاطی میکردم و بعد کوکو سیب زمینی‌ها رو یکی به روش کوکو سیب زمینی کم روغن که قبلا براتون نوشتم یکیم به روش عادی سرخ میکردم. ولی چند وقتی هست از دستوری که در ادمه براتون مینویسم برای درست کردن کوکو سیب زمینی استفاده می‌کنم.

طعم و عطرش عالی میشه و در نهایت یک کوکو سیب زمینی خوشمزه و ترد با طعم خاص و عطر عالی خواهید داشت. پیشنهاد می‌کنم یکبار امتحان کنید.

مواد لازم برای کوکو سیب زمینی خوشمزه

این مواد برای ۳ تا ۴ نفر کافی است.

  • سیب زمینی پخته ۲ عدد بزرگ یا ۳ عدد متوسط
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • سیر: ۲تا ۳ حبه بزرگ
  • سبزی‌های معطر خشک یا تازه مثل: شوید، تلخون، ریحون و کشنیز
  • ادویه: میتواند از ادویه مخلوط که دستورش رو قبلاً براتون نوشتم استفاده کنید یا فلفل سیاه، زردچوبه، زنجبیل، دارچین و زیره بریزید.
  • نمک

مراحل درست کردن کوکو سیب زمینی

۱- سیب زمینی پخته را رنده کنید. و برای پیاز، اگر با پیاز مشکلی ندارید با رنده درشت رنده کنید در اینصورت دیگه نیاز نیست آب پیاز رو بگیرید یا اگر دوست ندارید، با رنده ریز پیاز رو رنده کنید و کمی آن را فشار دهید و آب پیاز رو بگیرید.

۲- سیر را هم با رنده ریز رنده کنید. سیر بوی تخم مرغ رو می‌گیره و عطر کوکو سیب زمینیتون رو عالی می‌کنه.

۳- از سبزی های معطر هم حتماً استفاده کنید. یک راز درست کردن کوکو سیب زمینی خوشمزه همین سبزی های معطر هست. لازم نیست همه سبزی هایی که گفتم رو اضافه کنید. هر کدوم رو داشتید اضافه کنید.

اگر سبزی خشک دارید، از هر کدوم نصف تا یک قاشق غذا خوری سرخالی بریزید. یا اگر تازه هستند ریز خرد کنید و کمی به کوکو سیب زمینی خودتون بزنید. راز خوشمزه شدن کوکو سیب زمینی همینه؛

۳- در آخر هم تخم مرغ و ادویه و نمک رو اضافه کنید.

۴- برای اینکه کوکو سیب زمینی خیلی روغن نگیرید، حتماً روغن رو بریزید داخل ماهیتابه نچسب، بعد صبر کنید وقتی روغن کاملاً داغ شد، یک قاشق سر پر از مواد رو بریزید داخل ماهیتابه و با همون سر قاشق بهش شکل بدید. یا اگر کوکوی شما به اندازه‌ای سفت هست که میتونید با دست به اون شکل بدید با دست اونا رو آماده کنید و بعد داخل روغن قرار بدید.

اگر روغن سرد باشه خیلی جذب کوکو کم میشه،

به نظر من اگر مواد کوکو خیلی سفت نباشه، کوکو سیب زمینی خیلی ترد تر میشه.

به همین راحتی شام و صبحانه خیلی ساده اما عالی شما آمادست. نوش جان

روش درست کردن کوکو سیب زمینی خوشمزه و نکات خوشمزه و خوش عطر شدن آن

فقط همانطور که گفتم: طبق تجربه من اگر کوکو سیب زمینی رو با روغن داغ و ظرف نچسب درست کنید، خیلی روغن کم جذب میکنه، فقط بعد از پخت هم اونا رو ۷ الی ۸ دقیقه‌ای بگذارید روی دستمال سفره کاغذی که روغنشون کامل جذب بشه. شما ترفندی برای اینکه کوکو سیب زمینی روغن کم جذب کنه دارید برامون زیر همین پست بنویسید.

همچنین شماهم اگر برای درست کردن کوکو سیب زمینی خوشمزه و ترد شدن آن ترفندی دارید، لطفاً برامون بنویسید.

کپی‌کردن مطالب چاره‌دان به هرشیوه و هرعنوان جایز نیست. لطفاً به خواسته چاره‌دان احترام بگذارید

سعیده اسلامیان

طراح و نویسنده سایت چاره دان؛ عاشق برنامه‌نویسی، نوشتن و آشپزی هستم و هر سه به من آرامش می‌دهند. امیدوارم و سعی می‌کنم که چاره‌دان را دوست داشته باشید و آن را دنبال کنید.

نوشته های مشابه

‫۲ نظرها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا

ببخشید مزاحم خواندنت میشم

خواستم دعوتت کنم چاره دان رو دنبال کنی و تازه‌ترین مطالب ما در زمینه آشپزی، خانه‌داری و ترفندهای کاربردی دیگه رو هرهفته داغ در ایمیلت بخوانی…

ایمیل ندارید! از اینستاگرام ما را دنبال کنید.(کلیک کنید)