آشپزیدستور آشپزی

کیک قهوه خوشمزه و پوک با عطر عالی

طرز تهیه کیک قهوه خوشمزه و عالی خیلی پفدار و عطر عالیاگر دنبال یک کیک قهوه ساده اما فوق‌العاده خوش عطر با بافت عالی می‌گردید، دستور کیک قهوه خوشمزه که در ادامه می‌خوانید را بهتون پیشنهاد می‌دهم. این کیک خوشمزه همراه با یک فنجان چای، نسکافه یا قهوه یا حتی یک شربت خوشمزه واقعاً عالی است. اینقدر تعریف کردم دهنم آب افتاد 🙂 بریم سراغ طرز تهیه کیک قهوه خوشمزه و خوش عطر امروز؛

مواد لازم برای تهیه کیک قهوه 

این میزان کیک برای ۷ تا ۱۰ نفر کافی است.

  • آرد سفید: ۲ لیوان (۳۰۰ گرم)
  • شکر: یک لیوان (۲۳۰ گرم)
  • بیکینگ پودر: نصف قاشق غذاخوری سرخالی
  • وانیل شکری: نصف قاشق چای خوری
  • پودر قهوه آماده: ۱-۳ قاشق غذاخوری سرپُر بعلاوه قهوه ترک غلیظ دم کرده (در ادامه بیشتر توضیح می‌دهم)
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • شیر: نصف لیوان
  • روغن: نصف لیوان

برای اینکه عطر کیکتون عالی بشود و کاملاً عطر قهوه داشته باشد؛ پیشنهاد من این است که: از ترکیب یک قاشق غذاخوری پودر قهوه فوری و یک چهارم لیوان قهوه دم کرده خیلی غلیظ استفاده کنید و باهم قاطی کنید. برای دم کردن قهوه هم اگر قهوه ساز ندارید، از روشی که در پست درست کردن قهوه خوشمزه روی گاز نوشتم، استفاده کنید تا قهوه‌تون طعم و عطر بهتر بگیرد.

اما اگر قهوه ترک یا همان قهوه دم کردنی نداشتید، می‌توانید ۳ قاشق غذاخوری سرپُر پودر قهوه آماده را با یک چهارم لیوان آب جوش قاطی کنید.

یک چهارم لیوان آب جوش را با نصف لیوان شیر قاطی کنید تا در مجموع سه چهارم لیوان شیر قهوه داشته باشید.

درست کردن شیرقهوه برای درست کردن کیک قهوه خوشمزه

توجه: شیر قهوه‌ای که قرار است به مواد کیک اضافه کنید نه سرد باشد نه داغ، ولرم یا کمی گرم باشد تا به پف کیک کمک کند.

توجه: اگر دوست دارید یک کیک کوچک ۴ نفره درست کنید و قصد دارید، مواد را نصف کنید، همه مواد نصف شود، فقط از تخم مرغ بجای ۳ عدد، ۲ عدد کوچک استفاده کنید.

مراحل درست کردن کیک قهوه خوشمزه با بافت عالی

۱- آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و ۳ بار آن‌ها را الک کنید.

۲- تخم مرغ‌ها را با وانیل و شکر قاطی کنید و ۵ الی ۶ دقیقه با دور تند همزن در یک جهت بزنید تا پف دار و کرم رنگ شوند.

توجه: تخم مرغ بهتر است از ۳۰ دقیقه قبل بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد. اگر خیلی سرد باشد کیک خیلی پف نمی‌کند.

۳- بعد از آن روغن را به آن‌ها اضافه کنید و در حد مخلوط شدن چند ثانیه با همزن بزنید.

اضافه کردن روغن به مواد کیک قهوه

۴- بعد شیرقهوه را که گفتم باید حتماً گرم یا ولرم باشد را به مواد اضافه کنید و بازهم در حد مخلوط شدن با دیگر مواد باهمزن بزنید.

اضافه کردن شیر قهوه به مواد کیک قهوه عالی و خوشمزه

۵- در آخر آرد ۳ بار الک شده را در ۳-۴ مرحله کم کم، با همزن خاموش یا لیسک بصورت دورانی از بالا به پایین با مواد کیک مخلوط کنید.

توجه: آرد هم نباید خیلی مخلوط کنید. وقتی تمام آرد با مواد مخلوط شد و دیگر در کیک آرد ندیدید، کافی است. زیاد هم‌زدن آرد، پف کیک را می‌خواباند و کیک شما را خشک می‌کند.

بهم زدن آرد با سابر مواد برای پخت کیک قهوه خوشمزه و پفدار

۶-  درآخر مواد را در قالب که از قبل چرب و آرد پاشی کرده‌اید، بریزید. برای گنبدی نشدن کیک مواد را در قالب یکنواخت پخش کنید و چند بار قالب را محکم به زمین بزنید که حباب‌های هوا خارج شود تا کیک یکنواخت پف کند.

قالب کیک را در فر با دمای ۱۸۵ درجه که از قبل ۱۵ دقیقه گرم شده قرار دهید تا ۴۵ الی ۵۰ دقیقه خوب بپزد.

توجه: نصف تا یک سوم قالب کیک باید خالی باشد تا جا برای پف داشته باشد.

ریختن مواد کیک قهوه داخل قالب

بازهم مثل همیشه برای اسفنجی شدن کیک و نخوابیدن پف کیک:

  • وقتی آرد کیک را اضافه کردید، سریع خمیر کیک را در قالب بریزید و در فر قرار دهید.
  • در حین پخت تا ۴۰ دقیقه اول اصلاً در فر را باز نکنید.

بعد از ۴۵ دقیقه کیک را با یک چاقو یا خلال دندان امتحان کنید و وسط کیک بزنید اگر چیزی به آن نچسبید یعنی کیک آمادست.

این کیک قهوه خوشمزه و خوش عطر را می‌توانید در قابلمه یا توستر هم آماده کنید. قبلاً در مورد روش درست کردن کیک در قابلمه و پخت کیک در توستر هم نوشتم. برای توستر از نصف مواد استفاده کنید؛ چون حجم مواد برای توستر زیاد هست.

من با سس شکلاتی و پودر پسته کیک را تزیین کردم.

آموزش کامل پخت کیک قهوه خیلی خوشمزه

اینم از دستور ساده کیک قهوه خوشمزه و عالی امیداوارم درست کنید و نظرتون رو در موردش حتما برام کامنت کنید.

۴.۳/۵ - (۱۰ امتیاز)
کپی‌کردن مطالب چاره‌دان به هرشیوه و هرعنوان جایز نیست. لطفاً به خواسته چاره‌دان احترام بگذارید

سعیده اسلامیان

طراح و نویسنده سایت چاره دان؛ عاشق برنامه‌نویسی، نوشتن و آشپزی هستم و هر سه به من آرامش می‌دهند. امیدوارم و سعی می‌کنم که چاره‌دان را دوست داشته باشید و آن را دنبال کنید.

نوشته های مشابه

‫۴ دیدگاه ها

  1. چاره دان اسمش واقعا بهش میاد چون با گفتن نکات ریز اما مهم میتونیم به خوبی متوجه بشیم که اشتباه کار کجاست.درست کردن کیک خوب و پفکی رو از اینجا یاد گرفتم.دستور ها و نکته ها عالین.هر چیزی که طبق دستورات چاره دان انجام دادم خیلی خوشمزه و بی عیب بود.مرسی واقعا

  2. سلام ممنون بابت دستور خوشمزه این کیک و یه تشکر دیگه برای گفتن دقیق دستور و نکات لازم واقعا ممنون به این نحو گفتن باعث میشه افراد مبتدی مثل من هم بتونند کیک درست کنند بازم ممنون روز به روز موفق تر باشید

    1. سلام ممنونم لطف دارید راستش خودم هم دوست داشتم همه دستورات با نکات ریز گفته بشن بخاطر همین سعی می کنم نکته ای اگر داره کامل بگم و خیلی خوشحال میشم وقتی میبینیم شما راضی بودید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا