صفحه اصلی / آشپزی / چگونه در کم ترین زمان آب زیادی خورشت گرفته شود و خورشت آب بیندازد؟

چگونه در کم ترین زمان آب زیادی خورشت گرفته شود و خورشت آب بیندازد؟

دیگر نگران آب زیادی خورشت خود نباشید:

انواع خورشت مثل خورشت فسنجان، بادمجان و قرمه سبزی از غذاهای اصیل ایرانی هستند. برای یک آشپز خوب بودن مهارت در پخت این خورشت ها لازم هست. یکی از مواردی که در پخت همه خورشت ها مهم و لازم است، این هست که آب خورشت باید کم باشد. یا اصطلاحا خورشت آب بیندازد. رعایت این نکته هم در طعم و هم در ظاهر غذای ما بسیار مؤثر خواهد بود.

ممکن هست که خورشت شما آماده شده، اما آب خورشت زیاد هست. به همین دلیل با وجود اینکه وقت ناهار شده و مهمان‌های شما یا افراد خانواده منتظر و گرسنه هستند. باید زمان زیادی صرف این شود که آب خورشت کم شود. ما برای حل این مشکل، در این اینجا دو راه را به شما پیشنهاد می کنیم:

راه حل اول:

مقداری سیب زمینی پخته را داخل خورشت رنده کنید. البته این راه ممکن هست، برای همه خورشت ها خوب نباشد. چرا که طعم سیب زمینی با بعضی خورشت ها نمی سازد. پیشنهاد می کنیم برای خورشت هایی که نمی توان از سیب زمینی در آن‌ها استفاده کرد راه حل دوم را انتخاب کنید.

راه حل دوم:

برای اینکه آب زیادی خورشت گرفته شود، می توانید از آرد نشاسته ذرت استفاده کنید. این آرد طعم و مزه‌ی خاصی ندارد. به همین دلیل وقتی داخل غذا استفاده می‌شود، طمع غذا تغییر نمی‌کند.

توجه کنید که: منظور ما آرد ذرت نیست! آرد ذرت زرد رنگ هست. شما باید از آرد نشاسته ذرت، که سفید رنگ هست. استفاده کنید. مانند تصویر زیر:

آرد نشاسته ذرت

روش استفاده از آن هم به  شکل زیر هست:
با توجه به آب خورشت شما و تعداد نفرات، (مثلا برای چهار نفر یه قاشق غداخوری) از این آرد را در مقدار کمی آب سرد می‌زنیم و در خورشت می‌ریزیم. خیلی سریع آب خورشت را می‌گیرد و طعم خورشت هم عوض نمی‌شود. امتحان کنید.

چگونه در کم ترین زمان آب زیادی خورشت گرفته شود و خورشت آب بیندازد؟
4.5 از 4 رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *