آشپزیدستور آشپزی

بهترین روش درست کردن پفیلا در قابلمه در طعم های متفاوت

روش درست کردن پاپ کورن یا ذرت بو داده در قابلمه با روغن کم و طعم دار کردن آن میتونیم خیلی ساده در چند دقیقه خودمون در خانه پاپ کورن درست کنیم. اینجوری هم سالم تر است هم به صرفه تر؛ به همین منظور براتون طرز درست کردن پفیلا در قابلمه با روغن خیلی کم، و با طعم های متفاوت مثل پفیلا سرکه ای و کچاب را براتون خواهم نوشت که همه در قابلمه درست می شوند.

پفیلا از جمله میان وعده هایی است که خیلی طرفدار داره و خوردن اون جلوی تماشای فیلم یا فوتبال خیلی میچسبه. امیدوارم این پفیلا یا همان پاپ کورن و ذرت بو داده عالی رو درست کنید و از خوردن اون لذت ببرید.

طرز تهیه پاپ کورن در قابلمه

اول از همه روش درست کردن پفیلا ساده یا همان نمکی در قابلمه را براتون می نویسم بعد روش طعم دار کردن پفیلا را بطور کامل خواهم گفت.

برای درست کردن پفیلا در قابلمه اصلا نیاز نیست ذرت را بخیسانید در کوتاه ترین زمان هر موقع هوس کنید، می تونید پاپ کورن درست کنید. تنها موادی که نیاز دارید عبارت است از:

  • ذرت خشک
  • نمک
  • کمی روغن (در حد یک الی دو قاشق برای اینکه کف قابلمه چرب شود.)

فوت کوزه گری: برای درست کردن پاپ کورن در قابلمه پیشنهاد می کنم فقط از قابلمه ی رویی استفاده کنید. چون سریع داغ شده و خیلی هم دمای آن بالا می رود. پفیلا داخل قابلمه یا ماهیتابه رویی خیلی بهتر باز می شود. اما داخل قابلمه استیل به خوبی قابلمه رویی ذرت ها باز نمی شوند و قابلمه چدن که اصلا خوب نمی شود.

۱- قابلمه را روی حرارت قرار دهید.

۲- در ته قابلمه حدود ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری روغن، در حدی که ته قابلمه چرب شود، روغن بریزید.

۳- دانه‌های ذرت را ته قابلمه پخش کنید، طوری که روی هم قرار نگیرند تا همشون به یک اندازه حرارت ببینند. اگر دوست دارید مقدار بیشتری پفیلا درست کنید،از قابلمه بزرگتر استفاده کنید.

پخش کردن ذرت خشک در ته قابلمه برای درست کردن پفیلا

توجه: در این مرحله به ذرت ها نمک نزنید. چون نمک ها به ذرت بو داده نمی چسبند و ته ظرف باقی می مانند.

۴- حرارت گاز را متوسط کنید و درب قابلمه را کاملاً چفت نکنید. و نیم باز باشد. درب قابلمه باید حدود یک سر انگشت باز باشد تا بخار نگیرد و پفیلاتون خیس نخورد. حتی می توانید روی قابلمه بجای در خودش یک عدد آبکش رویی قرار دهید.

در زمان درست کردن پفیلا خانگی اگر درقابلمه را ببندید. داخل قابلمه بخار می گیرد و ذرت ها به خوبی بازنمی شوند.

۵- حدود ۴ الی ۶ دقیقه طول می کشد تا صدای ترکیدن ذرت ها بلند شود و شروع به باز شدن کنند. در این مرحله درب قابلمه را برندارید چون پفیلاها به بیرون پرتاب می شوند.

وقتی صدای ترکیدن ذرت کم شد، قابلمه را کمی تکان دهید تا همه ذرت ها کاملاً باز شوند و بعد شعله را خاموش کنید.

توجه کنید که وقتی صدای ترکیدن ذرت قطع شد، سریع شعله را خاموش کنید که پفیلاها نسوزند.

درست کردن پاپ کورن در قابلمه خیلی ساده و کم روغن

۶- در آخر پفیلاها را در سینی بریزید و روی آنها با نمک پاش، نمک بریزید.

همانطور که دید درست کردن پفیلا خانگی در قابلمه خیلی سادست. حتما امتحان کنید. و از خوردن یک پفیلا سالم به صرفه لذت ببرید.

برای درست کردن پاپ کورن در قابلمه به نکات زیر توجه کنید:

  • در هنگام پخت حرارت را کم یا زیاد نکنید. فقط چند بار قابلمه را تکان دهید تا همه ذرت ها خوب باز شوند و نسوزند.
  • در حین باز شدن ذرت ها، درب قابلمه رو باز نکنید چون پفیلا ها به بیرون پرتاب می شوند.
  • اگر پاپ کورنی که درست کردید خوب باز نشد یا سفت بود، مشکل از ذرت است. اگر ذرت خشکی که تهیه کردید کیفیت خوبی نداشته باشد، پفیلا کاملاً باز نمی شود.
  • ذرت خشک را همیشه در پاکت یا ظرف سربسته در جای خشک و خنک قرار دهید تا رطوبت نگیرد و موقع تهیه پفیلا خوب و کامل باز شوند.

ذرت با کیفیت برای درست کردن پاپ کورن در قابلمه باید انتخاب کرد

درست کردن پاپ کورن طعم دار خانگی

خب بعد از درست کردن پفیلا ساده در قابلمه می رویم سراغ طعم دار کردن آن که اونم به همان اندازه ساده است.

روش درست کردن پاپ کورن در قابلمه و طعم دار کردن پفیلا با سس کچاب

درست کردن پفیلا فلفلی و گوجه ای در قابلمه

برای طعم دار کردن ذرت بو داده یا همان پاپ کورن اگر از مواد خشک استفاده می کنید، مثل پودر گوجه یا فلفل در آخر که ذرت ها باز شدن، شعله را خاموش کنید، پودر گوجه یا فلفل را همراه نمک روی پفیلاها در قابلمه که هنوز داغ هست، بپاشید و پفیلا ها رو بهم بزنید تا طعم دلخواهتون رو بگیرند.

درست کردن پفیلا سرکه ای در قابلمه

طرز تهیه پفیلا سرکه ای خیلی سادست:

۱- اول از همه پفیلا ساده را با روشی که در بالا گفتم آماده کنید.

۲- در مرحله بعد با توجه به مقدار پفیلایی که دارید، روی پفیلاها که هنوز داغ هستند، قاشق قاشق سرکه اضافه کنید، آنها رو بهم بزنید تا مخلوط شوند. وقتی سرکه به همه پفیلاها رسید کافیه؛

۳- پاپ کورن های سرکه زده را چند دقیقه در فر داغ قرار دهید تا رطوبت آنها گرفته شود. یا اگر فر ندارید پفیلاهای سرکه ای را داخل قابلمه یا ماهیتابه بریزید را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید، مثلاً: روی آب کتری در حال جوشیدن، قرار دهید، تا رطوبت آنها برود. فقط درب قابلمه باز باشد و هر چند دقیقه یکبار پفیلاها رو بهم بزنید.

برای اینکه بهتر متوجه شوید، برای مثال طرز تهیه پاپ کورن خانگی با سس کچاپ رو براتون می نویسم.

طرز تهیه پاپ کورن خانگی کچاپ

برای تهیه پاپ کورن کچاپ دو روش دارد یکی که قبلا براتون نوشتم این است که: وقتی پاپ کورن ها آماده شدند و هنوز داغ هستند روی آنها پودر گوجه و کمی فلفل سیاه بریزید و بهم بزنید.

روش دوم این است که:  از سس کچاپ  برای درست کردن پفیلا کچاپ استفاده کنید.

برای طعم دار کردن پفیلا با سس کچاپ مثل پفیلا سرکه‌ای مراحل زیر را انجام دهید:

بعد از اینکه پفیلا ساده را در قابلمه درست کردید، مقدار دلخواه سس روی پاپ کورن ها بریزید و با دست یا قاشق آنها را خوب مخلوط کنید تا تمام پاپ کورن ها به سس آغشته شوند.

تهیه پفیلا با سس کچاپ

بعد پاپ کورن ها را در سینی پهن کنید و در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت در فر از قبل گرم شده قرار دهید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید تا کاملاً رطوبتشان برود و خشک شوند.

اگر فر ندارید میتوانید از حرارت غیر مستقیم هم استفاده کنید. برای اینکار سینی یا ماهیتابه حاوی پاپ کورن هایی که سس کچاپ اضافه کردید، را روی یک کتری یا قابلمه آب در حال جوشیدن قرار دهید. تا رطوبت پاپ کورن ها برود.

روش درست کردن پاپ کورن ساده در قابلمه و طعم دار کردن پفیلا با سس کچاب

ترفند: برای رنگی کردن پفیلاها یک ترفند خوب براتون در مطلب ۳ ترفند خلاقانه در آشپزی نوشتم حتماً بخوانید.

راستی برای درست کردن پاپ کورن کاراملی خانگی یک پست جداگانه همراه با ویدیو براتون نوشتم. پاپ کورن کاراملی هم عالیه. اگر میخواید درست کنید، ساده ترین روش درست کردن اونو در قابلمه براتون بطور کامل نوشتم.

۶ تا از فواید پاپ کورن که شاید تا الان نمی دانستید

۱- پفیلا یک میان وعده سالم و پر انرژی است که میزان آهن موجود در آن از اسفناج و تخم مرغ هم بیشتر است.

۲- پفیلا فاقد گلوتن است و به روند استخوان سازی و رفع کمخونی در کودکان کمک زیادی می کند.

۳- پفیلا و پوست آن دارای آنتی اکسیدان های مفید به نام های پلی فنول‌ها هستند که با رادیکال‌های آزاد در بدن مبارزه می کنند در نتیجه برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی و آسیب‌های سلولی مفید بوده و بعلاوه داری فرولیک اسید است که در غذاهایی همچون برنج، جو، لوبیا و دیگر دانه‌های کامل یافت می‌شود.

۴- دارای ویتامین E است موجب جلوگیری از پیری و زیبایی پوست می شود.

۵- دارای پروتئین و فیبر زیاد است.

۶- برای کنترل اشتهای کاذب بسیار مفید است و به دلیل داشتن فیبر بالا موجب احساس سیری زیاد می شود. سه فنجان پفیلا ۹۳ کالری دارد که در برابر خوراکی های مشابه مانند چیپس و پفک خیلی کم کالری تر و سالم تر است.

مطلب مرتبط:  چگونه کودکان خود را از خوردن غذای ناسالم دور کنیم؟

توجه: پفیلایی که در خانه و با روغن کم تهیه می شود، یک سوم مقدار بیرونی آن کالری دارد.

خوشحال می شویم نکات، ترفندها و روش هایی که برای طعم دار کردن پاپ کورن استفاده می کنید برای ماهم بنویسید.

۴.۳/۵ - (۲۱۷ امتیاز)
کپی‌کردن مطالب چاره‌دان به هرشیوه و هرعنوان جایز نیست. لطفاً به خواسته چاره‌دان احترام بگذارید

سعیده اسلامیان

طراح و نویسنده سایت چاره دان؛ عاشق برنامه‌نویسی، نوشتن و آشپزی هستم و هر سه به من آرامش می‌دهند. امیدوارم و سعی می‌کنم که چاره‌دان را دوست داشته باشید و آن را دنبال کنید.

نوشته های مشابه

‫۶۴ دیدگاه ها

  1. یه نکته که ذرتهاتون پوک باز بشه و خیلی پف کنه من ۱۲ ساعت میخیسانم بعد رو نم گیر میریزم بمدت ده دقیقه و تو قابلمه میریزم بجای درش آبکش یعنی عالی میشن عالی.
    از جایی که ذرت رو خریدم میگفت تو ظرف در باز بذارید درش رو نبندید . من اینجوری امتحان کردم عالی شد.
    ولی قبلش بدون خیساندن درست کردم همش سفت بود و کامل باز نشده بود.

  2. من بالغ بر ۲۰_۲۵بار امتحان کردم و هر بار سوخت با هر نوع قابله و ظرفی ک بگین امتحان کردم دقیقا طبق دستورالعمل هیچ وقت موفق به درست کردن پاپ کورن نشدم

  3. بعد از اینکه پفیلا درست شد هنوز گرمه میشه پفک با هر طعم پودر کرد در آخر بهش اضافه کرد ی مقدار هم زد

  4. سلام، پفیلام خیلی خوب در اومد اما وقتی بهش سس کچاپ اضافه کردم و گذاشتم داخل فر، خیلی بدشکل شد، نمی دونم ایراد کارم از کجا بود. لطفا اگه میشه راهنماییم بکنید.

  5. سلام من یه ذرت گرفتم که کیفییتش خوب نبود و بخوبی باز نمیشدن.ولی یه دوست گفت بزار تو فریزر بعدش درست کن.اینکارو کردم .یعنی از فریزر یراست به داخل قابلمه داغ ریختم و خیلی بهتر شدن.ممنونم از مطلب خوبتون.

  6. سلام خسته نباشید خانم. ببخشید خانم من قبلا چند مرتبه درست کرده بود خوب هم میشد ولی دیشب خواست برای بچه‌ها درست کند که چند تایی از ذرت ها باز شدند ولی بقیه که اکثریت هم بود اصلا باز نشده که حتی تامرحله سوختن هم پیش رفت. مشکل کجاست.

  7. سلام
    بعد از زدن سرکه یا سس ک میزاریم تو فر
    فر باید روشن باشه یا فقط از قبل گرم شده باشه کافیه؟

  8. وای دستتون درد نکنه از این به بعد دیگه میتونم هر روز عصر پفیلا بخورم! 😍😂
    نرم و پوک و خوش رنگ شده بود من با روغن زیتون درست کردم و عالی شد

  9. ببخشید من خیلی حوصله نداشتم نخوندم کامل فقط باید روغن بریزیم بعد ذرت ها رو بریزیم بعد که اماده شد با سس قاطی میکنیم؟

  10. من هنوز درست نکردم ولی خب فکر کنم عالی بشه فقط یه سوالی داشتم باید سس باید چجوری باشه از همینا که توی مغازه ها هست؟

  11. سلام من برای اولین بار برای خانومم پفیلا درست کردم خیلی خوشمزه شد همش باز شد و خانومم خیلی دوست داشت

  12. سلام، من درست کردم واقعا خوشمزه شد و مثل پفیلاهای کارخونه ای خوب بود😃

    البته فکر کنم به کیفیت ذرت هم ربط داشته باشه که چجوری از آب دربیاد😁👌

  13. خیلی خوب شد ممنون.
    فقط انگار سفتن.
    به گمونم نم کشیدن.
    ولی ظاهرش واقعا خوب شدمرسی

  14. سلام ممنون از اموزش زیباتون . ذرت برای پفیلا باید مخصوص باشه یا همین ذرتی که در بازار موجود و پوست دارن؟

    1. سلام، باید حرارت رو ملایم بذاری در قابلمه رو هم نیم باز بذاری تا شروع به صدای بازشدنشون بلند بشه میتونید چندبار قابلمه رو تکون بدی که پفیلاهای ته نسوزن خیلی خوب میشه توی قابلمه استیل یا روحی درست کن خیلی بهتر میشه قابلمه چدنی خیلی خوب نمیشه

  15. سپاسگذاریمـ🙏🏿🧿بابت دستور فوق العاده پاپ کووورن سالم و پر انرژی ! هنرمندترین

  16. سلام ممنون از اطلاعات مفیدتون
    برای اینکه ذرت خراب نشه یا رطوبت نگیره میتونم تو یخچال نگهش دارم؟

  17. سلام ممنون خیلی خوب بود
    من یک روش بلدم میشه از پودر ژله و عسل و شکر
    رو با هم مخلوط کرد و با ذرت پخته مخلوط کرد تو فر گذاشت هر رنگی ژله باشه همون رنگ ذرت میشه

  18. سلام.اره یه دستگاه خاصه من بیرون گرفتم پفیلا ها مثل پفیلا لینا بوده البته قبلا این دستگاه نبود منم یسال میشه دیدم بصورت شفته پاپ کرن رو میفروشن

  19. سلام وقت بخیر..تهیه پاپ کرن بدون پوسته رو هر چقدر جستجو کردم نتونستم پیدا کنم همون پفیلایی که کارخانه لینا درست کرده و به ثبت رسونده به نظرم طرز تهیه اش رو فاش نمیکنه اگه شما راهشو بلد بودین ممنون میشم بهم بگید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا