آشپزیدستور آشپزی

پیتزا مخلوط خانگی با مرغ خیلی خوشمزه و حرفه ای با تصویر

طرز تهیه پیتزا مخلوط خانگی با مرغ خیلی خوشمزهدر این پست با سیر تا پیاز آموزش کامل پیتزا مخلوط خانگی با مرغ آشنا می‌شویم. البته نیاز نیست حتماً مرغ باشد، می‌توانید بجای مرغ از کالباس یا ژامبون هم استفاده کنید. ابتدا طرز تهیه خمیر مخصوص پیتزا پوک را براتون می نویسم و بعد روش درست کردن سس گوجه فرنگی خیلی خوشمزه مخصوص پیتزا که طعم پیتزا مخلوط را عالی می‌کند. بعد با این خمیر عالی و سس خانگی که خودمان درست کردیم، پیتزا مخلوط خیلی خوشمزه را درست می‌کنیم.

مواد لازم برای تهیه پیتزا مخلوط خانگی با مرغ

این مواد برای درست کردن ۲ عدد پیتزا مخلوط بزرگ کافی است.

مواد لازم برای خمیر پیتزا پوک خانگی

  • آرد ۳۵۰ گرم
  • یک فنجان سر خالی آب گرم
  • یک قاشق غذا خوری خمیر مایه فوری
  • یک قاشق مربا خوری شکر
  • یک قاشق چای خوری نمک
  • دو قاشق غذا خوری ماست
  • دو قاشق غذا خوری روغن زیتون یا روغن معمولی

بجای درست کردن خمیر پیتزا میتوانید از نان آماده پیتزا هم استفاده کنید. اما توصیه می‌کنم برای یکبار هم که شده خودتون خمیر مخصوص پیتزا را درست کنید تا تفاوت طعم پیتزاهاتون رو خودتون ببینید.

مواد لازم برای تهیه سس گوجه مخصوص پیتزا

  • رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون یا معمولی یک قاشق غذاخوری
  • سیر رنده شده ۳ تا ۴ حبه
  • دارچین نصف قاشق چای خوری
  • آویشن یک قاشق چای خوری سرخالی
  • زردچوبه یک چهارم قاشق چای خوری
  • نمک نصف قاشق چای خوری
  • شکر یک قاشق مرباخوری
  • فلفل سیاه: نصف قاشق چای خوری
  • سرکه یک قاشق غذاخوری

باز هم متوانید از سس گوجه معمولی استفاده کنید. اما این سس طعم و عطر پیتزا شما را فوق‌العاده می‌کند.

مواد لازم برای درست کردن پیتزا مخلوط خانگی

  • خمیر مخصوص پیتزا
  • سس گوجه مخصوص پیتزا
  • سینه مرغ: ۲ عدد کوچک یا یک و نیم سینه مرغ متوسط
  • قارچ اسلایس شده: ۲۵۰ گرم
  • فلفل دلمه نگینی شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • ذرت پخته یا کنسرو شده: ۲ قاشق غذاخوری سر خالی (دلخواه)
  • زیتون حلقه شده: یک قاشق غذاخوری پُر
  • پنیر پیتزا حدوداً: ۲۵۰ گرم
  • روغن مایع ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه پیتزا مخلوط خانگی با مرغ

بجای مرغ میتوانید از کالباس یا ژانبون نگینی خرد شده استفاده کنید. برای هر پیتزا حدودا یک، نیم کاسه کوچک کالباس خرد شده نیاز است. یا حتی می‌توانید از ترکیب ژانبون و مرغ استفاده کنید.

مراحل درست کردن خمیر مخصوص پیتزا

۱- یک فنجان آب گرم یعنی آبی که وقتی انگشت خود را در آن فرو می‌برید، احساس گرما می‌کنید اما انگشتتان نمی‌سوزد.

خمیر مایه را روی آب گرم بریزید و به آن یک قاشق مربا خوری شکر، اضافه کنید. شکر موجب فعالیت مخمر می‌شود و مخمر را برای مخلوط کردن با خمیر آماده می‌کند.

این ترکیب را ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در محیط آشپزخانه قرار دهید تا مخمر شما برسد. یعنی در اطراف آن حباب ایجاد می‌شود و حجم آن بیشتر می‌شود.

۲- تا زمانی که مخمر می‌رسد، ماست، نمک و روغن را مخلوط کنید و دو سوم آرد را با این مواد مخلوط کنید. وقتی مخمر آماده شد روی آرد بریزید و با دست شروع به مخلوط کردن آب و آرد کنید.

در این بین قاشق قاشق آرد باقی مانده را کم کم به خمیر اضافه کنید و خمیر را ورز دهید. تا وقتی آرد اضافه کنید تا دیگر خمیر به دست نچسبد.

۳- خمیر را ۵ تا ۱۰ دقیقه ورز دهید و در این فاصله خمیر را ۷ الی ۸ بار محکم رو سطح کارتون بکوبید که بهتر ورز ببیند و برسد.

بعد از آن خمیر را چونه کنید ته ظرف را آرد بپاشید و خمیر را در آن قرار دهید.

آماده کردن خمیر پیتزا مخلوط خانگی با مرغ

۴- روی ظرف خمیر یک پلاستیک و بعد یک پارچه بکشید و خمیر را در جای گرم یا فضای آشپزخانه قرار دهید تا خمیر برسد و حجم آن دو برابر شود. (اندازه ظرف خمیر حداقل ۲ برابر خمیر باشد تا خمیر بعد از رسیدن سر نرود. )

بعد از دو برابر شدن، خمیر مخصوص پیتزا آماده است تا برای درست کردن پیتزا استفاده کنید.

مراحل درست کردن سس گوجه مخصوص پیتزا

درست کردن این سس مخصوص پیتزا خیلی راحت هست و در کمتر از ۵ دقیقه آماده می‌شود.همچنین قبلاً برای درست کردن سس گوجه ۳ دستور متفاوت براتون نوشتم. که میتونید با آنها سس گوجه خیلی خوشمزه و خانگی رو در زمان خیلی کوتاه خودتون درست کنید.

رب گوجه را با نمک، شکر، فلفل سیاه، دارچین، آویشن، زردچوبه، روغن را مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید. وقتی ۲ الی ۳ دقیقه موادتون تفت خورد و آب آن کم شد، در آخر یک قاشق غذاخوری به مواد سرکه بزنید و بعد از یک دقیقه گاز را خاموش کنید.

آماده کردن سس مخصوص پیتزا مخلوط خانگی با مرغ

سس مخصوص پیتزا شما به همین سادگی آمادست تا برای درست کردن پیتزا مخلوط خانگی با مرغ ازش استفاده کنید.

توجه: بهتر است برای خوشمزه‌تر شدن سس گوجه از رب گوجه خانگی استفاده کنید. اگر ربتون نمک دارد دیگر به مواد سس نمک اضافه نکنید.

مراحل درست کردن پیتزا مخلوط خانگی با مرغ

۱- وقتی خمیر مرغ را آماده کردید. سینه مرغ را به همراه یک قاشق چای خوری سر خالی فلفل سیاه، یک پیاز متوسط که دو قسمت کردید، کمی پودر سیر یا دو حبه سیر و همچنین یک تیکه هویچ و فلفل دلمه (دلخواه) در قابلمه قرار دهید و روی آن‌ها تا حدی که آب روی آنها را بگیرد، آب بریزید.

پختن مرغ پیتزا مخلوط خانگی با مرغ

توجه: چون مرغ را سرخ نمی‌کنیم اضافه کردن این مواد باعث می‌شود، کاملاً بوی زهم مرغ گرفته شود و پیتزا شما را خوش عطرتر و خوشمزه‌تر می‌کند. از آب مرغ زیاد آمده هم میتوانید برای درست کردن سوپ یا سالاد الویه خوشمزه استفاده کنید.

مرغ را روی حرارت قرار دهید تا ۱ ساعت خوب بپزد. ۲ دقیقه آخر به مرغتون به اندزاه نیاز نمک بزنید.

بعد از پخت، مرغ را به قطعات به اندازه سر انگشت قسمت کنید.

۲- قارچ را که بصورت اسلایسی برش داده‌اید با روغن مایع سرخ کنید.

۳- ته ماهیتابه گرد کوچک یا ظرف مخصوص پیتزا را آرد پاشی کنید تا هم خمیر به ته ماهیتابه نچسبد، هم اینکه خمیر مخصوص پیتزا پوک‌تر شود.

آماده کردن ظرف پیتزا مخلوط خانگی با مرغ

نصف خمیر را ته ماهنتابه آرد پاشی شده پهن کنید. قطر خمیر باید ۳تا ۴ میلتی متر باشد اگر کناره های خمیر کمی ضخیم‌تر شد، اشکال ندارد.

پهن کردن خمیر پیتزا مخلوط خانگی با مرغ

۴- نصف سسی که درست کردید را روی سطح خمیر پخش کنید.

مرحله اول پیتزا مخلوط خانگی با مرغ

۵- روی خمیر کمی پنیر پیتزا بپاشید که باعث نگه داشتن مواد روی سطح خمیر شود و مواد بعد از پخت از سطح پیتزا نریزد.

مرحله دوم پیتزا مخلوط خانگی با مرغ

۶- تیکه‌های مرغ یا کالباس را روی سطح پیتزا پخش کنید و بعد روی آن‌ها قارچ‌ها را پهن کنید. کمی فلفل دلمه هم روی مواد بپاشید.

ریختن قارچ روی پیتزا مخلوط خانگی با مرغ

۵- روی تمام سطح پیتزا، پنیر پیتزا را پخش کنید.

۶- بعد از آن فلفل دلمه، زیتون، ذرت و چند عدد قارچ سرخ نشده را برای تزیین و زیبا شدن پیتزاتون روی پیتزا قرار دهید.

آماده کردن پیتزا برای تهیه پیتزا مخلوط خانگی با مرغ

۷- پیتزا را در فر که از ۱۵ دقیقه قبل در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کرده‌اید، قرار دهید تا ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزد.

توجه: در گرم خونه فر یک قابلمه کوچک از آب جوش قرار دهید، که بخار ایجاد کند و پیتزاتون در حین پخت خشک نشود.

۸- آخرین مرحله برای درست پیتزا مخلوط خانگی با مرغ این است که: شعله بالای فر را ۳ تا ۴ دقیقه روشن کنید که روی پیتزا هم کمی سرخ و طلایی شود. (مدام پیتزا را چک کنید که روی آن نسوزد.)

پیتزا مخلوط خانگی با مرغ شما با سس و خمیر خانگی آمادست که برش بزنید و نوش جان کنید.

بیرون آوردن پیتزا از فر در تهیه پیتزا مخلوط خانگی با مرغ

این پیتزا مخلوط خانگی طعم آن مثل پیتزاهای مخلوط خوشمزه‌ای است که در رستوران خورده‌اید. امیدروارم اونو درست کنید و لذت ببرید.

روش درست کردن پیتزا مخلوط خانگی با مرغ

اگر سوالی برای درست کردن این پیتزا مخلوط خانگی دارید خوشحال می‌شوم اگر بتونم پاسخ بدم.

۴.۱/۵ - (۹ امتیاز)
کپی‌کردن مطالب چاره‌دان به هرشیوه و هرعنوان جایز نیست. لطفاً به خواسته چاره‌دان احترام بگذارید

سعیده اسلامیان

طراح و نویسنده سایت چاره دان؛ عاشق برنامه‌نویسی، نوشتن و آشپزی هستم و هر سه به من آرامش می‌دهند. امیدوارم و سعی می‌کنم که چاره‌دان را دوست داشته باشید و آن را دنبال کنید.

نوشته های مشابه

‫۶ دیدگاه ها

  1. سلام کن ظرف پیرکس دایره یا همان تابه رو ندارم میشه پیرکس مستطیل باشه یا همان سینی فر قرار بدیم چیکار کنم🙄😢 بعد ۳۵۰ گرم آرد چقدر میشه با لیوان دسته دار و دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد زیاد نمیشه فرتوکار یا همان ب قول شما فربرقی زیاد میشه

    1. سلام، هر ظرفی میتونی استفاده کنی بله همون سینی فر هم میشه اتفاقا خوب هم میشه من چند بار اینجوری هم درست کردم، برای فر برقی دمای ۱۸۰ کافیه هر ۱۵۰ گرم آرد میشه یه لیوان دسته دار ۳۵۰ گرم میشه دو لیوان و یک سوم لیوان

  2. سلام وقت بخیر. این دستور پخت، پنیر پیتزا موقع سرو کش نمیاد مثل پیتزاهای فست فود. من شنیدم اگه ۵، ۶ دقیقه آخر در حدی که پتیر پیتزا آب بشه، اضافه کنیم اونموقع کش میاد

    1. سلام کش اومدن پنیر پیتزا اول از همه به این بستگی داره که پنیر خوبی استفاده کنید بعد هم وقتی روی پیتزا می ریزید پنیر یخ زده نباشد این ترفند شما رو نشنیدم اما به امتحانش می ارزه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا