صفحه اصلی / آشپزی / ۷ تجربه آشپزی برای مدیریت بهتر آشپزخانه خود

۷ تجربه آشپزی برای مدیریت بهتر آشپزخانه خود

برای اینکه بتوانیم خانه و آشپزخانه خود را بعنوان یک کدبانو به بهترین شکل مدیریت کنیم. یکی از راه‌های ساده آن استفاده از تجربه ها و ترفتد های آشپزی و خانه داری است که دیگران آن را در اختیار ما قرار می‌دهند. در اینجا ۷ تجربه آشپزی را آماده کرده‌ایم؛ تا بتوانید برای مدیریت بهتر آشپزخانه خود از آن‌ها استفاده کنید.

تجربه آشپزی شماره ۱ :

برای اینکه در موقع آب گرفتن لیمو، لیموها بیشتر آب بدهند، آنها را برای حداقل ۵ الی ۶ ساعت در آب قرار دهید. (قبل از آب گرفتن لیمو این نکات را حتماً بخوانید!)

تجربه آشپزی شماره ۲ :

اگر تعداد زیادی تخم مرغ دارید، برای اینکه تخم مرغ ها دیرتر خراب شوند ؛ پوست تخم مرغ ها را با هر نوع روغن خوراکی چرب کنید. با این روش تخم مرغ ها برای ۳۰ تا ۴۰ روز تازه می مانند و خراب نمی‌ شوند. (چند ترفند دیگر در مورد تخم مرغ را در اینجا ببینید!)

تجربه آشپزی شماره ۳ :

گرفتن ساقه سبزیجات باعث می‌شود آنها بیشتر تازه بمانند و دیرتر خراب شوند. با این ترفند ساده شما می‌توانید مدت زمان بیشتری سبزیجات را تازه نگهدارید. (همه نکات برای تازه نگه داشتن سبزیجات را در اینجا بخوانید!)

تجربه آشپزی شماره ۴ :

اگر می‌خواهید پنیر پیتزا یا هر نوع پنیر دیگری را رنده کنید؛ برای اینکه راحت تر رنده شود؛ می‌توانید رنده را چرب کنید و بعد پنیر را رنده کنید با این روش پنیر خیلی راحت تر رنده می‌‍شود.

تجربه آشپزی شماره ۵ :

برای اینکه تخته خردکن چوبی و پلاستیکی شما در هنگام خرد کردن سُر نخورد؛ زیر آن را یک عدد پارچه نخی یا حوله قرار دهید؛ تا در هنگام خرد کردن تخته سُر نخورد و شما راحت‌تر بتوانید گوشت و مواد دیگر را روی آن‌ خرد کنید.

تجربه آشپزی شماره ۶ :

اگر مقدار زیادی سیب زمینی را خلال کردید، نگران نباشید شما می‌توانید مقداری از خلال‌ها را که زیاد است، داخل ظرف گود بریزد و روی آن‌ها را آب بریزید در حدی که آب روی همه خلال‌ها قرار بگیرد. مقدار کمی سرکه داخل آن بریزد و ظرف را داخل یخچال قرار دهید. با این ترفند شما می‌توانید تا چند روز خلال سیب زمینی ها را تازه نگه دارید. (نکات لازم برای درست کردن سیب زمینی سرخ کرده ترد و خوشمزه را اینجا بخوانید!)

تجربه آشپزی شماره ۷ :

برای از بین بردن بوی سیر  روی دستان خود کافی است دست خود را با تفاله قهوه بشورید یا اگر تفاله‌ی قهوه ندارید، کافی است دست خود را پشت قاشق یا قابلمه استیل بکشید؛ تا بوی سیر از دست شما برود. (ترفند پوست کندن راحت سیر و خواص سیر را در اینجا بخوانید!)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *