صفحه اصلی / آشپزی / ۵ ترفند آشپزی و نگهداری مواد غذایی – بهتر و خاص‌تر آشپزی کنیم

۵ ترفند آشپزی و نگهداری مواد غذایی – بهتر و خاص‌تر آشپزی کنیم

در اکثر اوقات تفاوت بین آشپز خوب و یک آشپز معمولی در رعایت کردن بعضی از نکات ریز، اما مهم و تأثیرگذار می‌باشد. ما نیز با رعایت این تجربیات و ترفندها می‌توانیم بهتر و خاص‌تر آشپزی کنیم. در این پست قصد داریم؛ ۵ ترفند آشپزی و نگهداری مواد غذایی را ذکر کنیم.

۱- تازه نگه داشتن سفیده و زرده تخم مرغ:

بعضی مواقع پیش می‌آید که ما نیاز داریم از زرده یا سفیده تخم مرغ جدا استفاده کنیم. اما اگر زرده یا سفیده‌ی تنها را در یخچال قرار دهیم، بعد از یک روز خشک می‌شود و قابل استفاده نیست.
اگر بخواهید؛ زرده و سفیده جدا را مدت زمان بیشتری در یخچال نگهداری کنید. می‌توانید؛ روی زرده تخم مرغ را با آب سرد بپوشانید و در یخچال بگذارید. سفیده‌ی تخم مرغ را نیز درون ظرف پلاستیکی ریخته در فریزر نگه‌دارید.

۲- خوش رنگ شدن پیاز سرخ کرده:

اگر بر روی پیازهایی که میخواهید آن‌ها را سرخ کنید، کمی آرد بپاشید مطمئن باشید که رنگی عالی خواهند داشت.

۳- سیاه نشدن قارچ موقع سرخ کردن آن:

قارچ خواص فوق‌العاده زیادی دارد و علاوه بر خواص آن بخاطر طعم متفاوتی که به غذاها می‌دهد، باعث شده ما در غذاهای خود زیاد از آن استفاده کنیم. اما برای سیاه نشدن قارچ موقع سرخ کردن آن و حفظ رنگ سفید قارچ می‌توانید؛ موقع سرخ کردن قارچ ها، به آنها کمی آبلیمو بزنید. با این ترفند ساده دیگر رنگ قارچ سیاه نمی‌شود.

۴- تشخیص خالص بودن شیر:
شیر یکی از مواد غذایی است که هر روز استفاده می کنیم. پس لازم هست؛ بدانیم شیری که استفاده میکنیم؛ خالص هست و یا پر از نشاسته و مواد دیگر!
شما می‌توانید؛ با فروبردن یک سوزن تمیز در داخل آن راز شیر خالص را کشف کنید. اگر شیر خالص باشد. هنگام خارج شدن سوزن از شیر یک قطره شیر روی نوک آن باقی می‌ماند و در غیر این صورت همه شیر از روی سوزن فرو می‌ریزد.

۵- تازه نگه‌داشتن خیارسبز:

برای اینکه خیارسبز را برای مدت طولانی تازه نگه‌دارید. میتوانید؛ آنها را در قابلمه رویی(نیکلی) بگذارید. درب آن را ببندید و در یخچال قرار دهید.

خوشحال می‌شویم شما هم اگر تجربه یا ترفند آشپزی دارید. در جهت کامل‌تر شدن این پست؛ در قسمت نظرات بفرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *