صفحه اصلی / آشپزی / ۳ تجربه و ترفند آشپزی – بهتر و خاص تر آشپزی کنیم – راز خوشرنگ شدن مربای به و…

۳ تجربه و ترفند آشپزی – بهتر و خاص تر آشپزی کنیم – راز خوشرنگ شدن مربای به و…

قبلاً ۵ ترفند کاربردی آشپزی را بیان کردیم . امروز هم ۳ ترفند آشپزی یعنی روش تازه ماندن کلوچه ، راز خوشرنگ شدن مربای به و استفاده از آب ماست را بیان می‌کنیم.

تازه ماندن کلوچه :

کلوچه یکی از خوراکی‌های دوست داشتی و بسیار لذیذ است که می‌توانیم با آن و چای یا قهوه یک عصرونه دلچسب داشته باشیم. اما کلوچه‌ها بعد چند روز سفت می‌شوند. برای جلوگیری از سفت شدن کلوچه ها و برای اینکه تا چند روز نرم و تازه بمانند، آن‌ها را داخل کیسه فریزر یا ظرف دردار پلاستیکی بگذارید و داخل ظرف یک عدد نان تست قرار دهید. با این ترفند ساده کلوچه‌های شما نرم و تازه می‌مانند. و تا چند روز می‌توانید از خوردن کلوچه تازه لذت ببرید.

راز خوشرنگ شدن مربای به :

 

راز خوشرنگ شدن مربای به

به، دارای خواص زیادی است، مثل: ضد افسردگی و سردرد، ضد سرطان، کمک کننده هضم غذا، تقویت کننده قلب و معده و کبد، متوقف کننده اسهال ، خوش‌بو کننده دهان و …؛
با این همه خواص لازم است به را در برنامه غذایی خود داشته باشیم. یکی از راهایی که می‌توانیم به را مصرف کنیم، استفاده از مربای به است که بسیار خوش طعم و عطر است.
در اینجا یک ترفند ساده برای خوشرنگ شدن مربای به بیان می‌کنیم.

برای قرمز شدن رنگ مربای به کافی است، مربا را در ظرف مسی با حرارت کم بپزید. با رعایت این دو نکته ساده شما یک مربای به خوشرنگ خواهی داشت. برای عطر مربای به هم به مربای خود گلاب و هل اضافه کنید.

آب ماست را دور نریزید :

آبی که روی ماست جمع می‌شود؛ سرشار از ویتامینB12 و موادمعدنی همچون کلسیم و فسفر است. آب ماست نباید دورریخته شود. و اگر دوست ندارید آن را با ماست بهم بزنید؛ می‌توانید آب آن را جدا بخورید یا در هنگام درست کردن دوغ از آن استفاده کنید.

امیدواریم این ترفندها برای شماهم کاربردی بوده باشد و با نظرات و پیشنهادات خود در جهت کامل شدن این پست ما را یاری بفرمایید.

۳ تجربه و ترفند آشپزی – بهتر و خاص تر آشپزی کنیم – راز خوشرنگ شدن مربای به و…
4.7 از 3 رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *