صفحه اصلی / آشپزی / روش تهیه برنجک خوشمزه و پف دار در خانه – ۲ استفاده مفید از برنج مانده و زیاد آمده

روش تهیه برنجک خوشمزه و پف دار در خانه – ۲ استفاده مفید از برنج مانده و زیاد آمده

بعضی مواقع می‌توان بجای اینکه غذاهای زیاد آمده را دور بریزیم؛ با یک ترفند ساده آن‌ها را استفاده کنیم؛ که هم اصراف نشود و هم موجب صرفه‌جویی اقتصادی شود. یکی از این مواد غذایی برنج است. در اینجا دو ترفند برای استفاده مفید از برنج مانده و زیاد آمده را بیان می‌کنیم.

ترفند شماره ۱ برای استفاده مفید از برنج مانده :

می‌توانید از برنج زیاد آمده خود یک برنجک خوشمزه و پف دار حتی بهتر از بیرون درست کنید و برای اوقات فراقت خودتان و کودکان خود یک خوردنی خانگی داشته باشید.

روش تهیه برنجک خوشمزه و پف دار در خانه :

برنج های زیاد آمده را روی یک روزنامه یا سینی پهن کنید تا کاملاً خشک شوند. وقتی که برنج کاملاً خشک شد؛ در یک قابلمه کوچک که روغن کمتر مصرف شود روغن به اندازه‌ای بریزید که وقتی برنج‌ها را می‌ریزید روغن روی برنج را بگیرد. روغن شما باید کاملاً داغ باشد برای اینکه امتحان کنید که روغن به دمای مورد نظر رسیده یا نه! یک دانه برنج داخل روغن بیندازید. اگر روغن در اطراف برنج شروع به جوشیدن کرد روغن آماده است.

سه نکته مهم در روش تهیه برنجک خوشمزه و پف دار :

  • روغن باید کاملاً داغ باشد و روی برنج را بگیرد تا برنجک، پفکی و نرم شود.
  • برنج خشک شده را مشت مشت بریزید. کم کم ریختن برنج باعث می‌شود که برنجک ها خوب پفکی بشوند.
  • بعد که برنج ها خوب پفکی شد آن‌ها را با کف گیر از روغن یگیرید و داخل یک سبد بریزید تا روغن آنها خوب گرفته شود و بعد نوش جان کنید. با این روش دیگه برنجک از بیرون نمی‌خرید.

ترفند شماره ۲ برای استفاده مفید از برنج مانده :

وقتی برنج تازه می‌پزید، برنج های مانده  و زیادی را در کف قابلمه بریزید؛ تا ته دیگ شوند. با این روش هم برنج های تازه شما ته دیگ و خراب نمی‌شوند و هم از برنج مانده شب قبل به خوبی استفاده کرده‌اید. وقتی برنج مانده را بعنوان ته دیگ استفاده می‌کنید؛ ماندگی برنج اصلاً مشخص نمی‌شود.

حتما بخوانید: تمام نکات مهم برای پخت انواع برنج بصورت آبکش و کته

روش تهیه برنجک خوشمزه و پف دار در خانه – ۲ استفاده مفید از برنج مانده و زیاد آمده
3.7 از 3 رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *