صفحه اصلی / آشپزی / نحوه درست کردن آبلیمو طبیعی – جلوگیری از خراب شدن آبلیمو طبیعی

نحوه درست کردن آبلیمو طبیعی – جلوگیری از خراب شدن آبلیمو طبیعی

نکات لازم برای درست کردن آبلیمو طبیعیلیمو و آبلیمو طبیعی یک منبع خوب برای تأمین ویتامین C است. اما امروز متأسفانه با تقلب‌های زیادی که در تولید آبمیوه‌ها، از جمله آبلیمو می‌بینیم. تهیه آبلیمو در خانه مطمئن‌ترین راه برای بهره بردن از خواص لیمو است. ولی چگونه آبلیمو درست کنیم ؟ طریقه نگهداری از آبلیمو طبیعی چیست؟ و برای جلوگیری از خراب شدن و سیاه شدن آبلیمو چه ترفند هایی وجود دارد ؟ 

در اینجا علاوه بر آشنایی با روش و نکات گرفتن آبلیمو طبیعی با ۷ راه برای جلوگیری از خراب شدن آبلیمو و همچنین ترفندهایی برای جلوگیری از سیاه شدن آبلیمو طبیعی آشنا می شوید.

نکات درست کردن آبلیمو طبیعی :

۱– برای درست کردن آبلیمو طبیعی یک شب تا صبح لیموها را در آب ولرم خیس کنید. لیموها را داخل تشت بریزید و روی آن‌ها را تا حدی که آب روی همه لیموها را بگیرد، آب بریزید. با این ترفند شما می‌توانید از لیموها آب بیشتری بگیرید و همچنین لیموهایی که خشک شدن دوباره نرم و آبدار می‌شوند.

برای درست کردن آبلیمو لیمو را در آب قرار دهید

۲ با انجام مرحله اول، لیموها برای آب گیری آماده شدند. اگر مقدار آن‌ها کم است، خودتان در خانه با آبمیوه‌گیری دستی، لیموها را که از وسط قاچ کرده‌اید؛ آب بگیرید و اگر مقدار آنها زیاد است معمولاً در هرشهری جاهایی است که دستگاه آبلیموگیری دارند. شما با هزینه کم می‌توانید آب تمام لیموها را بگیرید.

اگر قصد دارید آبلیمو را برای مدت طولانی نگه دارید (بیشتر از یک ماه) وجود تفاله لیمو در داخل آبلیمو باعث می شود آبلیمو زودتر خراب شود. بنابراین برای جلوگیری از خراب شدن آبلیمو حتماً تقاله های لیمو را از آبلیمو جدا کنید.

در ادامه بخوانید: ۱۰ استفاده مفید از لیمو ترش در خانه و استفاده از تفاله لیمو 

یک نکته: تفاله‌ها را دور نریزید آنها را داخل پلاستیک فریزر قرار دهید، مثل گوشت چرخکرده آنها را پهن کنید و داخل فریزر بگذارید. برای درست کردن شربت آبلیمو می‌توانید تیکه‌ای از آن‌ها را داخل پارچ شربت بیندازید. با این ترفند یک شربت آبلیمو خوشمزه خواهید داشت. وجود تیکه های لیمو در شربت لیمو حس خوبی دارد و البته شربت شما را هم خوشمزه تر می کند.

همچنین می توانید از پوست لیمو ها هم یک خوراکی خوشمزه درست کنید. دستور پخت پوست لیمو شکری را بخوانید.

درست کردن آبلیمو طبیعی و استفاده از پوست لیمو و طرز تهیه پوست لیمو شیرین شده

۳ بطری‌هایی که می‌خواهید آبلیمو را در آن بریزید؛ خوب بشویید، بگذارید در معرض آفتاب تا کاملاً خشک شوند، آبلیمو را داخل آنها بریزید و درب آنها را محکم ببندید تا هوا وارد بطری نشود.

اگر درب آنها را محکم نکنید، اکسیژن هوا باعث خراب و سیاه شدن آبلیمو می‌شود.

برای جلوگیری از خراب شدن آبلیمو بطری باید خشک باشد

جلوگیری از خراب شدن آبلیمو طبیعی و شرایط نگهداری از آن

برای جلوگیری از خراب شدن آبلیمو  طبیعی ۷ نکته زیر را حتماً رعایت کنید:

روش های جلوگیری از خراب شدن آبلیمو

۱-تفاله‌های آبلیمو را از آبلیمو جدا کنید. دلیل و روش آن را در بالا به طور کامل توضیح داده شد.

۲-برای اینکه مدت زمان بیشتری از آبلیموی طبیعی استفاده کنید، می‌توانید بعد از گرفتن آبلیمو، و ریختن آن در شیشه داخل شیشه چند عدد سیاه دانه داخل آن بیندازید. با این ترفند ساده ماندگاری آبلیمو بیشتر می‌شود و خراب نمی‌شود.

۳- درب ظرف را خیلی محکم ببندید تا هوا وارد آبلیمو نشود و آن را سیاه و خراب نکند. بعلاوه ظرفی که قصد دارید آبلیمو را در آن بریزید باید کاملاً خشک و تمیز باشد.

۴- بهتر است از بطری پلاستیکی برای ریختن آبلیمو در آن استفاده نکنید. چون آبلیمو اسیدی است و با مواد بطری واکنش داده و می تواند مضر و سرطان زا باشد.

۵- از شیشه کدر استفاده کنید تا آبلیمو در معرض نور قرار نگیرد. نور و گرما باعث از بین رفتن ویتامین C موجود در آبلیمو می شود.

۶- برای جلوگیری از خراب شدن آبلیمو طبیعی کمی از بطری را خالی بگذارید و درب بطری را خیلی محکم ببندید؛ تا با ایجاد خلاء مانع از رسیدن اکسیژن به آبلیمو، در نتیجه مانع از خراب شدن آن شود.

۷– برای اینکه آبلیمو بعد از یک مدت کدر و سیاه نشود:

راه های جلوگیری از سیاه شدن آبلیمو

  • اگر تعداد بطری‌ها کم است و در یخچال جا برای بطری‌ها دارید، توصیه می‌شود ظرف‌های آبلیمو را در یخچال قرار دهید یا لااقل آن ها را در جای خنک بگذارید.
  • آبلیمو را در بطری شیشه ای بریزید. بطری شیشه ای برای درست کردن آبلیمو خیلی بهتر از بطری پلاستیکی است. و از سیاه شدن آّبلیمو جلوگیری می کند. بطری شیشه ای باعث می شود آبلیمو برای مدت طولانی رنگ طبیعی خودش را حفظ کند.

با رعایت نکات بالا که برای درست کردن آبلیمو گفته شده می توانید تا مدت خیلی طولانی آبلیمو را نگه دارید. اما پیشنهاد می‌کنیم با توجه به مصرف سالانه خود آبلیمو بگیرید و هر سال آبلیمو طبیعی تازه درست کنید. تا طعم و خواص کامل لیمو را داشته باشد.

شما چه ترفندهایی برای درست کردن آبلیمو طبیعی به کار می گیرید که در اینجا بیان نشده ؟

در ادامه بخوانید: ۱۹ کاربرد پوست لیمو ترش 

نحوه درست کردن آبلیمو طبیعی – جلوگیری از خراب شدن آبلیمو طبیعی
3.4 از 7 رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *