آشپزیترفند و تجربه آشپزی

ترک نخوردن تخم مرغ موقع جوشیدن سالم بودن و جدا کردن زرده و سفیده آن

سالم بودن تخم مرغ - جدا کردن زرده و سفیده تخم مرغ - راه ترک نخوردن تخم مرغ موقع جوشیدنتخم مرغ را تقریبا هر روز استفاده می کنیم. در اینجا میخوام ۳ ترفند در رابطه با تخم مرغ براتون بگم که خیلی بکارتون میاد. تشخیص سالم و تازه بودن تخم مرغ و روش جدا کردن زرده و سفیده تخم مرغ و چند راه حل خوب برای ترک نخوردن تخم مرغ موقع جوشیدن.

۱- راه تشخیص سالم بودن تخم مرغ :

بعضی مواقع پیش میاید که تاریخ انقضا روی پوست تخم‌مرغ پاک می‌شود یا اصلا تاریخ ندارد. برای تشخیص تازه بودن تخم مرغ بدون اینکه آن را بشکنیم ، چیکار کنیم؟

برای تشخیص تخم مرغ سالم ، یک ظرف گود را پر از آب کنید. تخم‌مرغ را به آرامی روی سطح آب رها کنید. هر چه تخم‌مرغ به ته ظرف نزدیک شود، تازه‌تر است. و اگر روی سطح آب قرار بگیرد احتمال خراب بودن آن وجود دارد. اما تخم‌مرغی که روی سطح آب قرار بگیرد الزاماً خراب نیست. بهتر است آن را جدا بگذارید و برای درست کردن نیمرو در ظرف جدا بشکنید تا مطمئن شوید، که خراب نباشد.

توجه: تخم مرغ اگر فاسد باشد هنگامی که آن را می‌شکنید؛ زرده و سفیده آن باهم مخلوط شده و بوی بد می‌دهد.

۲- راه حل ترک نخوردن تخم مرغ موقع جوشیدن

برای ترک نخوردن تخم مرغ موقع جوشیدن نکات زیر را رعایت کنید:

  1. در ظرف تخم مرغ را تا موقعی که شروع به جوشیدن نکرده نبندید.
  2. تخم مرغ اگر داخل یخچال هست و سرد هست بهتره آب کمی گرم روش بریزید و بعد بگذارید روی شعله.
  3. داخل آب تخم مرغ کمی نمک یا آبلیمو بریزید.

برای اینکه تخم مرغ ترک خورده را بجوشانید پست روش جوشاندن تخم مرغ ترک خورده را بخوانید.

۳- روش جدا کردن زرده و سفیده تخم مرغ :

خیلی از مواقع به خوصص برای پختن کیک و شیرینی به جدا کردن زرده و سفیده تخم مرغ نیاز داریم. برای جدا کردن سفیده و زرده ما در اینجا دو راه را پیشنهاد می کنیم:

  • زرده و سفیده را با پوست خود تخم مرغ موقع شکستن جدا کنید.
  • اگر زرده و سفیده را باهم داخل ظرف انداختید، با استفاده از یک بطری پلاستیکی خالی زرده را از سفیده جدا کنید.

روش انجام این دو راه گفته شده را در ویدیو زیر می‌توانید تماشا کنید:

۴.۱/۵ - (۱۱۷ امتیاز)
کپی‌کردن مطالب چاره‌دان به هرشیوه و هرعنوان جایز نیست. لطفاً به خواسته چاره‌دان احترام بگذارید

سعیده اسلامیان

طراح و نویسنده سایت چاره دان؛ عاشق برنامه‌نویسی، نوشتن و آشپزی هستم و هر سه به من آرامش می‌دهند. امیدوارم و سعی می‌کنم که چاره‌دان را دوست داشته باشید و آن را دنبال کنید.

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا