آشپزیدستور آشپزی

این دستور مرغ زعفرانی خوشمزه و ساده را حتما امتحان کنید

دستور پخت طرز تهیه مرغ زعفرانی خوشمزه و سادهبرای پخت مرغ دستورات متفاوتی است و هرکسی به سبک خودش درست میکند اما یک روش عالی برای پخت مرغ بخصوص در مهمانی‎‌ها، مرغ زعفرونی است. در اینجا میخوام بهتون یک مرغ زعفرانی خوشمزه و ساده یاد بدم که خودم خیلی دوست داشتم.

مواد لازم برای تهیه مرغ زعفرانی خوشمزه و مجلسی

برای دو نفر؛

  • مرغ سینه یا ران: ۲ تیکه، بهتر است ران باشد، چون آبدارتر و نرم‌تر می‌شود. اما اگر ران مرغ نمی‌خورید، سینه مرغ هم می‌شود.
  • زعفران: تقریباً یک فنجان کوچک زعفران دم کرده
  • پیاز بزرگ: ۱ عدد
  • هویج: یک عدد کوچک
  • ادویه مرغ نصف قاشق مربا خوری یا ترکیب دارچین، زنجبیل، زردچوبه، زیره و … (دستور تهیه ادویه مرغ)
  • نمک: یک قاشق مرباخوری
  • فلفل سیاه: یک قاشق چای خوری سرخالی

توجه: ادویه خیلی نمی زنیم چون میخوایم طعم زعفران غالب باشد نه ادویه،

مواد لازم برای درست کردن مرغ زعفرانی مجلسی و خوشمزه برای دو نفر

مراحل پخت مرغ زعفرونی 

۱- پیازها را نگینی خرد کنید.  داخل تابه بریزید و با روغن کم یک تفت دو دقیقه‌ای بدید، همین که پیاز یکم سبک شد، مرغ ها رو به همراه هویج‌ها اضافه کنید.

روش پخت مرغ زعفرانی در قابلمه

۲- مرغ ها رو در پیاز با حرارت کم ۵ الی ۶ دقیقه تفت بدید.

سرخ کردن مواد مرغ زعفرانی خوشمزه

۳- بعد ادویه مرغ؛ فلفل سیاه و نمک رو اضافه کنید تا ادویه هم همراه مرغ ۵ دقیقه تفت بخورد.

اضافه کردن زعفران به مرغ نیم پز شده

۴- در این مدت چون از پیاز فراوان استفاده کردیم، پیاز و مرغ آب میندازند و دیگه نیاز نیست آب اضافه کنید. دو سوم زعفرانی که دم کردیم رو اضافه می‌کنیم حرارت رو خیلی کم می‌کنیم، تا بدون اضافه کردن آب خودش در آب پیاز و مرغ پخته شود.

طرز تهیه مرغ زعفرونی خوشمزه و مجلسی در قابلمه روی گاز

زعفران رو همانطور که در تصاویر می‌بینید، من دم نمی‌کنم از یخ برای رنگ دادن زعفران استفاده می‌کنم؛ چون بیشتر رنگ می‌دهد. قبلاً در پست ۲ ترفند برای اینکه زعفران بیشتر رنگ بدهد در این مورد کامل‌تر براتون نوشتم.

برای اینکه مرغ زعفرانی خوشمزه و معرکه داشته باشید، مهم است که از پیاز فراوان استفاده کنید؛ که مرغ شما بدون آب با آب پیاز و مرغ پخته شود. ولی اگر دید اصلاً آب ندارد یک فنجون کوچیک آب جوش به مرغتون اضافه کنید.

فلفل سیاه، ادویه و هویچ را برای این اضافه می‌کنیم که بوی زهم گوشت مرغ را بگیرند و عطر مرغتون عالی بشه.

۵- حدود ۱ ساعت تا ۱.۵ طول می‌کشد تا مرغ زعفرانی خوشمزه شما آماده شود. ۵ دقیقه آخر یک سوم زعفرانی که کنار گذاشتیم روی مرغامون می‌ریزیم.

علت اینکه گفتم یکم از زعفرون رو در آخر اضافه کنید، اینه که زعفرون با زیاد جوشیدن، یکم عطرش کم میشه، برای همین یکم از اون رو نگه دارید و ۵ دقیقه آخر اضافه کنید. تا مرغاتون هم طعم و رنگ زعفران داشته باشند هم عطر بینظیر زعفران رو؛

طرز تهیه مرغ زعفرانی خوشمزه و مجلسی

امیدوارم این مرغ زعفرونی خوشمزه و ساده درست کنید و حتماً برام از طعمش بنویسید.

کپی‌کردن مطالب چاره‌دان به هرشیوه و هرعنوان جایز نیست. لطفاً به خواسته چاره‌دان احترام بگذارید

سعیده اسلامیان

طراح و نویسنده سایت چاره دان؛ عاشق برنامه‌نویسی، نوشتن و آشپزی هستم و هر سه به من آرامش می‌دهند. امیدوارم و سعی می‌کنم که چاره‌دان را دوست داشته باشید و آن را دنبال کنید.

نوشته های مشابه

‫۲ نظرها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا

ببخشید مزاحم خواندنت میشم

خواستم دعوتت کنم چاره دان رو دنبال کنی و تازه‌ترین مطالب ما در زمینه آشپزی، خانه‌داری و ترفندهای کاربردی دیگه رو هرهفته داغ در ایمیلت بخوانی…

ایمیل ندارید! از اینستاگرام ما را دنبال کنید.(کلیک کنید)