صفحه اصلی / آشپزی / دو راز برای خوشمزه شدن خورشت قیمه

دو راز برای خوشمزه شدن خورشت قیمه

دو راز خوشمزه شدن خورشت قیمهبرای خوشمزه شدن خورشت قیمه راحل هایی گفته می‌شود مثل :

  • آب کردن لپه حداقل یک ساعت قبل از پخت خورشت.
  • استفاده از گوشت مناسب و تازه.
  • استفاده از لیمو عمانی بجای آبلیمو.
  • استفاده از خلال سیب زمینی و استفاده نکردن از چیپس خلالی.
  • و…

این نکات همه درست است. و رعایت آن‌ها باعث خوشمزه شدن خورشت قیمه ما می‌شود. اما امروز می‌خواهیم دو نکته را بیان کنیم که تأثیر زیادی در خوشمزه تر شدن خورشت قیمه ما دارد. اما خیلی از ما یا از آن بی اطلاعیم یا آن را رعایت نمی‌کنیم.

حتماً بخوانید: نکات ریز آشپزی که همیشه بکارتان می آید.

۱-پخت خورشت قیمه با طعم عالی تنها با یک ادویه :

همان طور که می‌دانید، ادویه‌ها برای هر غذایی لازم هستند و عطر و طعم متفاوت به غذاها می‌دهند. بنابراین میتوان با انتخاب ادویه مناسب یک خورشت قیمه خوشمزه و خوش عطر داشته باشیم.

برای خورشت قیمه استفاده از دارچین خیلی مهم است. اگر اغراق نکرده باشم، راز متفاوت شدن طعم خورشت قیمه همین دارچین است.

در خورشت خود با توجه به مقدار خورشت و تعداد نفرات برای مثال برای ۴ نفر یک قاشق چای‌خوری دارچین به خورشت خود اضافه کنید و ببینید با یک کار کوچک، چقدر طعم و عطر خورشت شما فرق می‌کند و عالی می‌شود. حتماً امتحان کنید.

استفاده از دارچین در قیمه بادمجان هم باعث خوشمزه شدن خورشت قیمه بادمجان شما می شود.

۲- خوشمزه شدن خورشت قیمه با یک کار کوچک :

راز دومی که باعث می شود خورشت شما خوشمزه تر از دیگر خورشت ها باشد؛ این است که لپه را تفت دهید.

در هنگام سرخ کردن گوشت ها بعد از سرخ کردن گوشت لپه‌ای که قبلاً آب کردید را با گوشت، چند دقیقه تفت دهید. اینکار باعث می‌شود طعم و بوی بد لپه گرفته شود و خورشت شما عالی شود.

من این دو ترفند را برای پخت خورشت قیمه خودم رعایت می‌کنم و تجربه من این است که رعایت کردن آن‌ها تأثیر زیادی در خوشمزه شدن خورشت قیمه من دارد. شما برای خوشمزه شدن خورشت های خود چه ترفندی را بکار می گیرید؟ لطفاً تجربه خود را با ما در میان بگذارید.

در ادامه بخوانید: نکات مهم پخت خورشت فسنجان خوشمزه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *