آشپزیترفند و تجربه آشپزی

دو راز برای خوشمزه شدن خورشت قیمه

دو راز خوشمزه شدن خورشت قیمهبرای خوشمزه شدن خورشت قیمه راحل هایی گفته می‌شود مثل :

  • آب کردن لپه حداقل یک ساعت قبل از پخت خورشت.
  • استفاده از گوشت مناسب و تازه.
  • استفاده از لیمو عمانی بجای آبلیمو.
  • استفاده از خلال سیب زمینی و استفاده نکردن از چیپس خلالی.
  • و…

این نکات همه درست است. و رعایت آن‌ها باعث خوشمزه شدن خورشت قیمه ما می‌شود. اما امروز می‌خواهیم دو نکته را بیان کنیم که تأثیر زیادی در خوشمزه تر شدن خورشت قیمه ما دارد. اما خیلی از ما یا از آن بی اطلاعیم یا آن را رعایت نمی‌کنیم.

[divider style=”dashed” top=”20″ bottom=”10″]

حتماً بخوانید: نکات ریز آشپزی که همیشه بکارتان می آید.

[divider style=”dashed” top=”10″ bottom=”20″]

۱-پخت خورشت قیمه با طعم عالی تنها با یک ادویه :

همان طور که می‌دانید، ادویه‌ها برای هر غذایی لازم هستند و عطر و طعم متفاوت به غذاها می‌دهند. بنابراین میتوان با انتخاب ادویه مناسب یک خورشت قیمه خوشمزه و خوش عطر داشته باشیم.

برای خورشت قیمه استفاده از دارچین خیلی مهم است. اگر اغراق نکرده باشم، راز متفاوت شدن طعم خورشت قیمه همین دارچین است.

در خورشت خود با توجه به مقدار خورشت و تعداد نفرات برای مثال برای ۴ نفر یک قاشق چای‌خوری دارچین به خورشت خود اضافه کنید و ببینید با یک کار کوچک، چقدر طعم و عطر خورشت شما فرق می‌کند و عالی می‌شود. حتماً امتحان کنید.

استفاده از دارچین در قیمه بادمجان هم باعث خوشمزه شدن خورشت قیمه بادمجان شما می شود.

۲- خوشمزه شدن خورشت قیمه با یک کار کوچک :

راز دومی که باعث می شود خورشت شما خوشمزه تر از دیگر خورشت ها باشد؛ این است که لپه را تفت دهید.

در هنگام سرخ کردن گوشت ها بعد از سرخ کردن گوشت لپه‌ای که قبلاً آب کردید را با گوشت، چند دقیقه تفت دهید. اینکار باعث می‌شود طعم و بوی بد لپه گرفته شود و خورشت شما عالی شود.

[box type=”success” align=”” class=”” width=””]من این دو ترفند را برای پخت خورشت قیمه خودم رعایت می‌کنم و تجربه من این است که رعایت کردن آن‌ها تأثیر زیادی در خوشمزه شدن خورشت قیمه من دارد. شما برای خوشمزه شدن خورشت های خود چه ترفندی را بکار می گیرید؟ لطفاً تجربه خود را با ما در میان بگذارید.[/box]

[divider style=”dashed” top=”20″ bottom=”10″]

در ادامه بخوانید: نکات مهم پخت خورشت فسنجان خوشمزه

[divider style=”dashed” top=”10″ bottom=”20″]

به این پست چه امتیازی میدهی؟
[Total: 1 Average: 5]
کپی‌کردن مطالب چاره‌دان به هرشیوه و هرعنوان جایز نیست. لطفاً به خواسته چاره‌دان احترام بگذارید
برچسب ها

نوشته های مشابه

‫۱۰ نظرها

  1. من چوب دارچین و هل رو جدا دم میکنم و ده دقیقه ی آخر به خورشت اضافه میکنم فوق العاده میشه ، یه عطر و طعم متفاوت و عالی

    1. ممنون که لطف کردی و ترفندهای خوشمزه شدن خورشتت رو برامون نوشتی

  2. یه راز دیگه واسه خوش طعمی بی نظیر قیمه اینه که ۱۰ دقیقه مونده به اینکه زیر خورشت رو خاموش کنید ۲ الی ۳ قاشق گلاب به خورشت اضافه کنید. عطر و طعم بی نظیری به خورشت‌میده

    1. سلام ممنونم که لطف کردید تجربه خودتون رو نوشتید. ایندفعه قیمه درست کردم امتجان می کنم 🙂

  3. لطفا رب گوجه رو در روغن تفت بدید بعد به خورشت اضافه کنید. در غیر اینصورت بوی خامی رب گوجه در خورشت احساس میشه.

    1. بله این نکته هم خیلی مهمه یادم نبود یادآوری کنم ممنون که بهش اشاره کردید.

  4. سلام وقت بخیر لپه را چند ساعت خیس کنیم بهتره؟ واینکه دارچین را چه موقع اضافه کنیم ب خورشت؟

    1. سلام لپه حداقل باید یه ساعت خیس بخوره و دوبار در این بین آبش رو عوض کنید. دارچین به همراه لیمو و رب گوجه باید وقتی گوشت و لپه پخت اضافه بشه و بعد نیم الی ۴۰ دقیقه سیب زمینی سرخ کرده رو به خورشت اضافه کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن