صفحه اصلی / آشپزی / ۵ نکته ضروری برای پف کردن کیک یا شیرینی- چیکار کنیم کیک خیلی پف کند؟

۵ نکته ضروری برای پف کردن کیک یا شیرینی- چیکار کنیم کیک خیلی پف کند؟

نکات لازم برای پف کردن کیک و شیرینی:

برای اسفنجی شدن و پف کردن کیک نکات زیر را رعایت کنید.

نکته اول:

آرد کیک یا شیرینی را باید حداقل سه بار الک کنید.

نکته دوم:

برای آماده کردن کیک، زرده و سفیده تخم مرغ را کاملاً از یکدیگر جدا کنید. (دقت کنید حتی یک قطره از زرده نباید، داخل سفیده بریزد وگرنه سفیده پف نمی کند) بعد سفیده را با همزن برقی داخل ظرف پلاستیکی یا شیشه‌ای آنقدر می‌زنیم که کاملاً پف کند و اگر ظرف را کج کنیم، نریزد. (حالت خامه فرم گرفته می‌گیرد.) در آخرین مرحله که مواد کیک را کاملاً با هم قاطی کردیم، سفیده را با قاشق چوبی یا پلاستیکی (فلزی نباشد! ) در یک جهت! به مواد کیک اضافه می‌کنیم. توجه کنید! سفیده را باید به حدی بهم بزنید که: سفیده با مواد مخلوط شود و هنوز سفیدی، سفیده تخم مرغ داخل مواد مشخص است. و در آخر می‌گذاریم داخل فر

حتماً بخوانید: دو ترفند برای جدا کردن آسان زرده از سفیده

نکته سوم:

درب فر در حین پخت نباید به هیچ وجه باز شود. چون پف کیک یا پف شیرینی شما می‌خوابد.

نکته چهارم:

فر حداقل ۲۰ دقیقه قبل از اینکه کیک یا شیرینی را داخل آن بگذارید باید روشن شود، که خوب فر داغ شود.

با رعایت نکات ساده، اما کاربردی و مهم بالا می‌توانید، کیک اسفنجی و پف دار آماده کنید.

نکته پنجم:

تجربه دیگر من برای پف کردن کیک و اسفنجی شدن آن این است که: اگر کیکی که درست می‌کنید، در دستور پخت آن ماست دارد؛ پگینگ پودر را به آرد اضافه نکنید، بلکه آن را به ماست اضافه کنید و اجازه دهید تا ماست کف کند و بعد به مواد اضافه کنید. با این ترفند پف کیک عالی می‌شود.

حتما بخوانید: تجربه من در درآوردن کیک از قالب

چاره دان با هدف انتقال تجربیات بنا شده است. پس اگر شماهم تجربه‌ای در زمینه موضوع مطرح شده در این پست دارید، در قسمت نظرات بفرمایید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *