صفحه اصلی / آشپزی / ۲ ترفند عالی برای اینکه زعفران بیشتر رنگ بدهد

۲ ترفند عالی برای اینکه زعفران بیشتر رنگ بدهد

چیکار کنیم رعفران بیشتر رنگ بدهدزعفران! ماده ای شادی آور، ضد افسردگی، تقویت کننده قوای ایمنی بدن، آرامش بخش، خواب آور و … که در نهایت این خواص بی نظیر، آن را به یک کالای با ارزش تبدیل کرده و البته رنگ و عطر عالیش باعث شده زعفران زینت بخش سفره های ما باشد. از این جهت آنچه در اینجا قرار است در مورد آن بخوانیم: راهکارهایی است برای اینکه زعفران بیشتر رنگ بدهد تا بتوانیم از آن حداکثر استفاده را داشته باشیم.

در اکثر موارد زعفران را دم می کنیم و از آن برای طعم دادن به خورشت ها و همچنین ریختن روی برنج استفاده می کنیم. اما برای اینکه از این بعد زعفران بیشتر رنگ بدهد.  آن را دم نکنید! بلکه بهتر است دو راهکار زیر را بکار بگیرد.

حتما بخوانید: ۵ راهکار برای تشخیص زعفران اصل

راهکار اول برای رنگ دادن بیشتر زعفران

استفاده از یخ برای اینکه رعفران بیشتر رنگ بدهد

برای اینکه بتوانید بیشترین رنگ را از زعفران بگیرید، بجای اینکه از آب جوش برای دم کردن آن استفاده کنید از چند تیکه کوچک یخ استفاده کنید.

ابتدا زعفران را بسایید. چون ساییدن زعفران خودش باعث می شود زعفران بیشتر رنگ بدهد و بعد روی زعفران ها چند تیکه کوچک یخ بیندازید. یخ ها کم کم ذوب می شود و زعفران هم رنگ می دهد.

با این راهکار ساده زعفران خیلی خوش رنگ می شود. من باورم نمی شد امتحان کردم و عالی بود. حتی یکبار با حالت دم کرده هم مقایسه کردم و وقتی روی زعفران یخ قرار دادم در مقایسه با دم کرده آن، رنگ دهی آن عالی شد. اگر یکبار از این روش استفاده کنید دیگه زعفران را دم نمی کنید.

راهکار دوم برای رنگ دادن بیشتر زعفران

برای رنگ دادن بیشتر زعفران فقط یکبار برای تمام زعفران های خود این راهکار را انجام دهید:

۱- ۳ الی ۴ برگ کاغذ تمیز را بردارید و روی هم قرار دهید.

۲- تمام زعفران ها را در وسط کاغذ ها پهن کنید.

گرم کردن برای اینکه رعفران بیشتر رنگ بدهد

۳- کاغذ را بپیچید و آن را روی ماهیتابه که خوب داغ شده قرار دهید و زیر ماهیتابه را خاموش کنید.

۴- یک جسم سنگین روی آن قرار دهید و ۵ الی ۷ دقیقه صبر کنید.

گرم کردن و جسم سنگین روی آن زعفران قرار دادن برای اینکه رعفران بیشتر رنگ بدهد

۵- بعد با یک وردنه یا گوش کوب روی کاغذها بزنید و کاملاً زعفران را خرد کنید. (بسایید)

ساییدن زعفران برای اینکه رعفران بیشتر رنگ بدهد

۶- زعفران های ساییده شده را می توانید برای مدت طولانی در فریزر نگه دارید و هر بار به اندازه نیازتان از آنها در غذا استفاده کنید.

زعفران ساییده را در فریزر قرار دهید راهکارهایی برای اینکه رعفران بیشتر رنگ بدهد

من  این روش رو هنوز امتحان نکردم اگر شما تجربه امتحان کردن این روش رو دارید، حتماً نظرتون رو برای ما بنویسید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: