صفحه اصلی / آشپزی / مزه دار کردن گوشت – چیکار کنیم گوشت زودتر بپزد ؟ – از بین بردن بوی گوشت

مزه دار کردن گوشت – چیکار کنیم گوشت زودتر بپزد ؟ – از بین بردن بوی گوشت

در این پست برای پخت گوشت ۳ تجربه را بیان کنیم؛ که می‌تواند برای آماده کردن انواع غذاهای گوشتی، برای ما مفید باشد.

۱- مزه دار کردن گوشت :

برای مزه دار کردن گوشت از جمله مزه دار کردن گوشت مرغ معمولاً توصیه می‌شود، از آبلیمو ، فلفل سیاه ، زردچوبه، فلفل دلمه و پیاز رنده شده استفاده کنید. اما بهتر است برای مزه دار کردن گوشت بجای آبلیمو از کیوی استفاده کنید.
کیوی باعث می‌شود:

  • گوشت تردتر شود. (بیشتر از وقتی که آبلیمو می‌زنیم)
  • کیوی سریع‌تر از آبلیمو گوشت را ترد و مزه دار می‌کند. با کیوی یک الی دو ساعت کافیه تا گوشت ترد شود. در حالی که برای آبلیمو باید حداقل ۶ الی ۷ ساعت صبر کنیم.

برای مزه دار کردن گوشت با کیوی، آن را روی گوشت با رنده ریز، رنده کنید. البته دیگر مواد یعنی فلفل سیاه و … را نیز به گوشت اضافه کنید. در بین مواد ذکر شده برای مزه دار کردن گوشت ، پیاز و فلفل دلمه بیشتر برای رفع بوی زهم گوشت استفاده می‌شود.

برای مزه دار کردن گوشت ماهی و میگو بهتر است از همان آبلیمو استفاده کنید. چون کیوی آنها را خیلی ترد می‌کند و موقع سرخ کردن وامیروند و تیکه تیکه می‌شوند.

 

مزه دار کردن گوشت

چیکار کنیم گوشت زودتر بپزد ؟

بعضی مواقع پیش میاید که وقتی به سراغ قابلمه می‌رویم، می‌بینیم که گوشت داخل قابلمه هنوز نپخته و سفت است. اما آیا راهی هست تا گوشت زودتر بپزد ؟

اولین چیزی که برای اینکه گوشت زود بپزد ، به ذهن ما می‌رسد؛ استفاده از زودپز است. بله درست است! پخت گوشت در زودپز باعث می‌شود خیلی سریع گوشت بپزد. اما این را در نظر بگیرید بعضی مواقع زودپز در دسترس ما نیست یا مقدار گوشت ما زیاد است و در زودپز جا برای همه‌ی آن‌ها نیست. پس در این شرایط برای اینکه گوشت سریعتر جابیافتد ، یکم چای خشک را داخل خورشت یا آبگوشت بریزید. این ترفند ساده باعث می‌شود، گوشت سریع تر بپزد.

چیکار کنیم گوشت زودتر بپزد

نکته دومی که برای پخت سریع گوشت باید رعایت کنید؛ زمان اضافه کردن نمک به گوشت است. چراکه در کیفیت غذای ما تاثیر می‌گذارد. توجه داشته باشید که باید به انواع گوشت و حبوبات، تا وقتی پخته نشدن نمک اضافه نکنید. چون باعث می‌شود دیرتر بپزند و خوب پخته نشوند.

حتی برای مزه دار کردن گوشت برای جلوگیری از سفت شدن گوشت نمک را حدود ۱۵ دقیقه قبل از پخت گوشت روی آن بریزید.

از بین بردن بوی زهم گوشت :

برای پختن بعضی از غذاها لازم است گوشت مرغ یا انواع گوشت‌های دیگر را آبپز کنیم. آبپز کردن گوشت باعث می‌شود، بوی زهم گوشت از بین نرود. برای گرفتن بوی گوشت آبپز از جمله گوشت مرغ و ماهی، یک تیکه ساقه کرفس، یک تیکه فلفل دلمه و یک عدد پیاز را از وسط نصف کنید. (با توجه به مقدار گوشت )، و داخل آب گوشت بیندازید، تا همراه گوشت بپزند و بوی زهم گوشت را بگیرند. بعد از پخته شدن گوشت، این تیکه ها را از داخل آب گوشت بردارید.

اما اگر گوشت را سرخ می‌کنید برای گرفتن بوی زهم گوشت می‌توانید از پیاز فراوان، سیر و ادویه‌‌هایی مثل فلفل و زنجبیل و دارچین موقع سرخ کردن گوشت استفاده کنید.

برای سرخ کردن ماهی اگر در موقع سرخ شدن آن چند حبه سیر داخل روغن آن بیندازید بوی زهم ماهی را می‌گیرد.

مزه دار کردن گوشت – چیکار کنیم گوشت زودتر بپزد ؟ – از بین بردن بوی گوشت
5 از 1 رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *