آشپزیترفند و تجربه آشپزی

طرز پخت کیک در توستر با ۹ نکته مهم برای اینکه کیک نسوزد و خراب نشود

نکات پخت کیک در توستر آوناگر برای پخت کیک بجای فر از توستر استفاده می کنید. نکات گفته شده در این پست کمک می کند تا کیک های بهتری در توستر بپزید. بیشترین سوالی که برای پخت کیک در اون توستر پرسیده می شود اینه که: برای اینکه کیک در توستر نسوزد چیکار کنیم؟ یا اینکه وسط کیک هنوز خمیری هست اما روی آن کاملاً پخته. یا اینکه برای اسفنجی شدن کیک در توستر چیکار کنیم؟ موارد و نکاتی که در در ادامه ذکر کردم بهتون کمک می کند تا قادر باشید در توستر هم کیک درست کنید، بدون اینکه بسوزد یا خراب شود. در ادامه با تمام نکات مهم در پخت کیک در توستر و چند دستور برای تهیه کیک در توستر آشنا خواهید شد.

خلاصه‌ای از انواع توستر و طرز کار آنها

توستر ها دونوع هستند یکی توستر ساده که تنها برای گرم کردن نان از آنها استفاده می شود. و دیگری توسترهای آون  (oven) یا اون توستر  که می توان به عنوان یک فر کوچک از اون استفاده های مفید داشت مثل گرم کردن نان، پخت نان، پخت کیک و پیتزا و کباب کردن جوجه و …

توستر های آون دارای درجه بندی هستنند که می توان دمای پخت، نوع پخت و زمان پخت را هم مشخص کرد. معمولاً دارای ۴ المنت برای تولید گرما در بالا و پایین می باشند و بعضی از آن ها فن هم دارند.

طرز تهیه کیک در توستر

 اگر دنبال دستور کیک برای تهیه کیک در توستر هستید، می توانید از دستور کیک های زیر برای پخت کیک در توستر استفاده کنید:

توجه: چون قالب هایی که در توستر گذاشته می شود باید کوچک باشد برای تهیه یک کیک در توستر مواد گفته شده در این دستورات را نصف کنید.

البته بیشتر دستورات کیک که در فر آماده می شود در توسترهم قابل استفاده است. اما سه دستور بالا، از دستورات امتحان شده و خوب هستند که باهاشون کیک های اسفنجی و خوش بافتی می توانید درست کنید.

برای پخت کیک در توستر اون چیکار کنیم ؟

البته بیشتر دستورهای کیک که در فر آماده می شود می توانید در توستر هم استفاده کنید. حتی با مواد آماده کیک هم می توانید در توستر کیک درست کنید.

مهم ترین اصل برای پخت کیک در توستر این است که کاری کنیم تا کیک در توستر کامل و یکنواخت، بدون اینکه بسوزد، بپزد. اگر این مشکل حل شود، بقیه موارد بستگی به دستور کیک شما دارد که تا چه حد دستور خوبی بوده. بنابراین برای پخت کیک در توستر اون حال با هر دستوری نکات زیر را رعایت کنید:

۱- اولین نکته این است که باید قالب کیک را تا می توانید از المنت های پایین و بالا دور کنید. پس بهترین جا برای قرار دادن قالب کیک در توستر جایی است که وقتی قالب کیک را در آن قرار می دهیدبالا و پایین قالب از المنت های بالا و پایین به یک فاصله باشند.

۲- باید به این موضوع توجه شود که فضای توستر کوچک است و برای پخت کیک بزرگ و حجیم مناسب نیست. می توانید برای بزرگ شدن کیک در ۲ یا ۳ مرحله کیک درست کنید و با قرار دادن آنها روی هم، کیک بزرگ درست کنید.

بنابراین از ظرف های با قطر زیاد در توستر نباید استفاده شود. چون بعد از پف، کیک به المنت نزدیک می شود و روی کیک می سوزد. قطر قالب در توستر نباید بیشتر از ۵ سانتی متر باشد.

نکات پخت کیک در توستر آون استفاده از قالب با ضخامت کم

۳- قالب کیک را تا نصف یا حداکثر دوسوم پر کنید تا وقتی کیک پف می کند جا برای پف داشته باشد و نسوزد.

نکات پخت کیک در توستر آون پر کردن قالب تا دو سوم قالب

۴- دستور کیک ها اغلب برای فر توضیح داده می شود. بنابراین دمایی که گفته می شود دمای فر است. برای توستر باید از دما گفته شده ۲۵ درجه فارنهایت یا حدود ۱۴ درجه سانتی گراد کم کنید. و به زمان پخت حدود ۱۰ دقیقه اضافه شود.

۳- وقتی کیک کاملاً پف کرد و روی کیک گرفت برای اینکه همه جای آن به یک اندازه بپزد کیک را سریع ۱۸۰ درجه بچرخانید. چون قسمت های داخل توستر از لبه های آن بیشتر گرم می شود. اگر کیک را نچرخانید ممکن است یک طرف آن کمی بسوزد. اما بازهم تکرار می کنم که: وقتی اقدام به چرخاندن و باز کردن در توستر کنید که کیک کاملاً پف کرده و روی آن سفت شده وگرنه پف کیک می خوابد.

۴- قبل از قرار دادن کیک در توستر، توستر را ۱۰ دقیقه روشن کنید تا به دمای مناسب برسد و گرم شود.

۵- اگر امکان این وجود دارد که المنت های بالا را خاموش کنید بعد پخت روی کیک آنها را خاموش کنید.اگر این امکان برای توستر شما وجود ندارد و با رعایت نکات بالا باز روی کیک می سوزد: وقتی کیک کاملاً پف کرد و روی آن پخت، سریع کیک را از توستر بیرون بیاورید و روی قالب کیک فویل آلومینیوم که یک طرف آن را چرب کردید که به کیک نچسبد، قرار دهید.

لازم نیست فویل دور قالب محکم شود. همین که روی کیک را بگیرد کافی است. بحدی باشد که هوا رد و بدل شود. با این ترفند روی کیک نمی سوزد. (فویل را همان اول ببرید و آماده کنید که سریع روی کیک بکشید و کیک را داخل توستر برگردانید.) اینکار هم باید وقتی انجام دهید که مطمئن شوید مواد کیک سفت شده و کیک کاملاً پف کرده، تا پف کیک نخوابد.

نکات پخت کیک در توستر آون قرار دادن فویل آلومینیوم روی قالب

۶- وقتی دو سوم زمان پخت کیک در توستر گذشت، کیک را با خلال دندان چک کنید که پخته باشد. خلال دندان را وسط کیک بزنید. اگر کیک کاملاً پخته باشد چیزی به خلال نمی چسبد.

معمولاً در دمای ۱۷۰ درجه حدود ۴۰ دقیقه طول می کشد تا کیک بپزد. اگر کیک نپخته زمان پخت را زیاد کنید و هر ده تا ۵ دقیقه با خلال دندان آن را چک کنید.

نکات پخت کیک در توستر آون - چاره دان

۷-تا نیم ساعت بعد از قرار دادن کیک در توستر درب آن را باز نکنید تا پف کیک نخوابد. البته هرچه بیشتر بتوانید درب توستر را باز نکنید بهتر است.

۸- دمای توستر شما شاید دمای واقعی نباشد. بهترین راه برای بدست آوردن دمای واقعی توستر این است که از یک دماسنج فر استفاده کنید. دمای توستر را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید. بعد از ده دقیقه دماسنج را سریع داخل توستر قرار دهید و ۲ الی ۳ دقیقه صبر کنید تا دمای واقعی توستر را ببنید. اگر دماسنج مخصوص فر ندارید، بصورت تجربی با چند بار پخت کیک در فر دستتون میاد که بهترین دما و زمان برای پخت کیک در توسترتون چیه؟. ممکن است دمای واقعی توستر شما بیشتر یا کمتر از میزانی باشد که در درجه بندی دمای آن می بینید.

۹- اگر اطراف کیک‌هاتون داخل توستر خشک می‌شود، یک ظرف کوچک آب جوش در کف توستر قرار دهید.

توجه توجه : برای درست کردن کیک چه در فر، چه در قابلمه و چه توستر باید نکات مهم درست کردن کیک و اسفنجی شدن آن را بدانید و رعایت کنید. بعلاوه حتما برای اسفنجی شدن کیکتون بیکینگ پودر را چک کنید که سالم باشد. اینم تست ساده سالم بودن بیکینگ پودر؛

لطفاً تجربیات و نکاتی که برای پخت کیک در توستر به ذهنتون میرسه که می تونه برای پخت بهتر کیک در توستر به بقیه کمک کند. در کامنت ها بنویسید.

کپی‌کردن مطالب چاره‌دان به هرشیوه و هرعنوان جایز نیست. لطفاً به خواسته چاره‌دان احترام بگذارید
برچسب ها

نوشته های مشابه

‫۶۷ نظرها

  1. باسلام وقتتون بخیر میشه منو راهنمایی کنین واقعا کیج شدم من توستر۴۰ لیتری خریدم چندبارداخلش کیک درست کردم ولی یا روی کیک پخته ویاکفش ولی وسطش خمیرمیشه ویانمیپزه حتی دفترچه راهنما برای زمان کیک ومرغ داره روی همون دفترچه درجاتشو تنظیم میکنم ولی بازم خراب میشه واین ک میشه بجای قالب چیزی شبیع باون استفاده کرد ممنون میشم راهنماییم بکنین

    1. سلام بله میتونید از قابلمه یا ماهیتابه هم بجای قالب استفاده کنید. اینکه زیر و روی کیک میپزه ولی وسطش نپخته یعنی دمایی که تنظیم میکنید زیاده ۱۰ درجه کمترش کنید. خودتون باید دستتون بیاد که بهترین دما برای توسترتون چیه نکات گفته شده رو هم رعایت کنید کیکتون خوب میشه.

  2. سلام M جان منم قالب ندارم اما تو ظرفای شیشه ای فرانسه یا کاوه یا ایرانی میزارم برا من که هیچی نمیشه توعم امتحانش کن

    1. سلام
      نکات پخت کیک در توستر گفته شده ولی توسترها باهم فرق دارند خودتون باید با توجه به این نکات با توسترتون کار کنید تا دستتون بیاد چطور کیک داخلش خوب میشه. اگر المنت بالا و پایین باهم روشن میشن کیک رو بگذارید طبقه وسط بعد از ۳۰ دقیقه هم یک دور قالب رو بچرخونید تا همه جای کیک خوب بپزه

  3. سلام ب دوستان عزیزم کسانی ک از آون تستر میخواهن استفاده کنن هنگام کیک پختن باید ب چند نکته توجه کنند.
    ۱٫زمان کیک ۵۰ دقیقه است.
    ۲٫نیم ساعت اول در تسترتون و باز نمیکنید تا خوب پف کنه یعنی باید المنت بالا و پایین روشن باشه بعدنیم ساعت نیم ساعت باز میکنید و ب قالبتو ی چرخی میدید و سریع میبندید ۱۰ دقیقه اخر من ۵ دقیقه المنتبالا روشن کردم و در آخر ۵ دقیقه پایین میتونید ۳۵ دقیقه در توسترو باز نکنید تا خوب کیک بپزه بعد المنت پایین و خواموش نید و بزارید ۱۰ دقیقه کیکتون پف کنه و شطرنجی بشه و با یه خلال میتونید تست کنید من درست کردم و کیکم نسوخت و کاملا تمام کیکم پخت.ممنونم از راهنمایی هاتون.

    1. سلام من پودر کیک اماده دارم نمیدونم توی تستر چجوری درست کنم اخه درجه هاش فرق داره

  4. سلام دوستان میشه یکی راهنماییم کنه؟ من غالب کیک برای گذاشتن توی تیتر ندارم،ظرف دیگه ای نمیشه جایگزینش کرد؟

    1. سلام بجای اون میتونی از قابلمه یا ماهیتابه تلفون یا هر قایلمه نسوز که داری استفاده کنی

      1. باید قابلمه ای استفاده کنید که دسته نداره یا دسته فلزی داره. شاید هم ذوب نشن من با قابلمه دسته پلاستیکی امتحان نکردم.

    2. سلام برای اینکه بوی بد تخم مرغ رابگیرم چه کار کنم هرچی کیک میپزم احساس میکنم بوی تخم مرغ میده

      1. سلام از وانیل و هل سابیده استفاده کنید و حتما اونا رو روی زرده بپاشید. البته رنده پوست پرتقال و گلاب و زعفران هم اگر داخل دستور کیک باشه بوی زهم زرده رو می گیره.

  5. سلام وقتتون بخیر توسترم مارک بایترون هستش میخوام کیک و شیرینی درست کنم نمیخام المنت بالاش روشن باشه باید چیکار کنم توسترم دیجیتاله هیچ علامتی هم برای روشن کردن المنت بالا یا پایین نداره

    1. سلام
      بعضی از توسترها قابلیت خاموش کردن المنت ها رو ندارند. نمیدونم توستر شماهم از این نوع هست یا نه از دفترچه رهنماش کمک بگیرید.

      1. سلام دوستان من دیشب کیک درس کردم روش خشک شد زیرشم خشک شد درستم پف نکرد چیکار کنم المنت بالا رو وشن کنم روش میسوزه خشک میشه پایین روشن کنم زیرش خشک میشه چیکار کنم یه یه کیک اسفنجی نرم در بیاد

      2. سلام روی قالب کیکتون فویل سوارخ شده بگذارید یا یک ظرف کوچیک آب جوش بگذارید داخل توستر که بخارش باعث بشه روی کیک خشک نشه. نصف زمان پخت هر دو المنت روشن باشه نصف دیگه رو به دو قسمت تقسیم کنید نصفش پایین روشن باشه نصف دیگه رو بالا رو دوباره روشن کنید.

  6. سلام…اون توستر اسنوا دارم اما درجه حرارت رو مشخص نکرده،دوالمنت در بالا ک پایین داره، فقط زمان و نوع پخت(tost,bake,broil,slow cook)داره ..برای پخت کیک چه برنامه ای مفیده؟

  7. راستی فراموش نکنیدا بعداینکه کیکهای برش زده تون رو داخل ظرف گودداری که گفتم گذاشتین اول پلاستیک فریزر بزارین روش بعد روی پلاستیک در بزارین برعکس انجام ندینا خوشحال میشم این مطلبم کمکتون کنه

  8. سلام. منم توی توستر کیک درست میکنم. روی ۱۷۰تا۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه خوب هم میشه. البته واسه اینکه دور کیک خشک نشه نصف یک کاسه استیل یا مسی یا پیرکس که نشکنه آب میکنیم میذاریم کف توستر که حین پخت کیک بخار کنه و کیک خشک نشه. اگه پف نمیکنه و خمیر میشه به دو دلیل هستش:
    ۱_ اینکه بکینگ پدرتون تاریخ گذشته یا خرابه
    ۲_ اینکه سفیده کیک رو خوب هم نزدید.
    مایع کیک باید شلی به اندازه ماست باشه و سفت نباشه.
    نگران طلاق شوهرتون نباشید کیک بیرون هم میتونی بذاری جلوش بگی خودت درست کردی. بلد هم نبودی مشکلی نیست که بخاطرش نگران باشی. همسرتون رو با محبت و احترام به اندازه نگهدارید. غذای خوشمزه براش بپزید مهمتر از کیکه.
    موفق باشید

      1. سلام دوستان من دیشب کیک درس کردم روش خشک شد زیرشم خشک شد درستم پف نکرد چیکار کنم المنت بالا رو وشن کنم روش میسوزه خشک میشه پایین روشن کنم زیرش خشک میشه چیکار کنم یه یه کیک اسفنجی نرم در بیاد

      2. ادمین جان سلام چراعوض دروغ گفتن تلاش نکنیم که عیب کارمون برطرف بشه

      3. چرا می چسبونید به من 🙂 اولاً اون نظر من نبوده من اگر گفتم تجربه خوبتون، منظورم تجربه از پختن کیک بوده چون بحث ما همین بوده نه ترفندهای دیگه

    1. سلام عزیز مممنون بابت اطلاعاتت ولی مردی که قرار سر خراب شدن کیک زنشو طلاق بده همون بهتره که زودتر طلاق بده

  9. سلام وقت بخیر من اون توستر خریدم اسمش الیکتا هروقت کیک درست میکنم وسطش خمیر میشه حتی دیگه اعصابمو خرد کرده کیکمو طبقه وسط میذارم و المنت پایین رو روشن میکنم مدت زمانشم ۶۰ دقیقه و۱۵۰ درجه میذارم باز هم وسطش خمیره تا شوهرم منو طلاق نداده کمک کنیم چون ۱۰ بار درست کردم همه خراب شدن😣😧

    1. سلام
      خب اگر اطرافش می پزه اما وسطش خمیره یعنی حرارت زیاده، دما رو بیارید پایین مثلا ۱۴۰ یا ۱۳۰ بگذارید، عوضش یک ساعت و ۱۵ دقیقه بپزه قبل از اینکه از توستر در بیارین با یک خلال دندون یا چاقو وسط کیک بزنید اگر چیزی بهش نچسبه یعنی پخته. در حین پخت مخصوصا یک ساعت اول در توستر رو اصلا باز نکنید.

  10. سلام خسته نباشید.لطفا کمکم کنید چندبار کیک پختم تو توسترم اماخمیر شداسم توسترمم بیوتی.لمسی هم هست من بلد نیستم کارکردن باهاشو واینکه مال من هردوتا المنتش باهم روشن میشه بخاطر همین کیکام یامیسوزه یا خمیرمیشه.دیگ نمیدونم چیکار کنم؟

    1. باسلام.من چندباری درست کردم که دستم بیاد و خداروشکر خیلی هم کیک داخلش عالی شد.دما رو روی ۱۶۰میزارم تا۲۰دقیقه اول در اون رو باز نمیکنم وقتی پف کیک از بیرون دیده شد اونوقت یه خلال میزنم بله وسطش خمیری ولی روش پخته ،بعدش درجه رو کمتر میکنم نزدیک ۱۲۰میزارم زمان رو زیاد میکنم و المنت بالا رو خاموش میکنم فقط پایین رو روشن میکنم فقط یادتون باشه اصلا نگران نباشید و ترس از خمیری شدن کیک نداشته باشین مطمئن باشین وسطشم میپزه ،بعد باز تست کنین اگه بازم خمیری شد یه کوچولو به اندازه چنددقیقه درجه رو روی ۱۵۰ببرین ،اونوقت میبینین که میپزه.بعد خاموش کنین ولی کیک رو از داخلش درنیارین بزارین توی اون کمی سرد بشه بعد بیرون بیارین.باکارد ببرینش ونکته خیلی خیلی مهم بعد از برش به اندازه دلخواه توی یه ظرف گود دار که البته در هم داشته باشه چه بهتر بزارین وروی درش یه پلاستیک فریزر بزارین و بعد درش رو محکم ببندین اینجوری داخلش پلاستیگ عرق میکنه و یه چندساعتی بزارین همونجوری بمونه اینجوری حتی اگه سر کیکتون برشته برشته شد فوری نرم نرم میشه مثل کیک و تیتاپ بیرونی.نوش جونتون.

      1. عزیزم ممنون از اطلاعات فقط منظورت و از گذاشتن توی ظرف گوددار متوجه نمیشم ؟ برای کیک های اسفنجی میگی ؟ یاکلیه کیک ها

      2. کیکی که خودش حالت خمیری داره باز داخل ظرف و روش نایلون فریزر بکشیم خمیرتر نمیشه ؟

      3. فک کنم منظور ترمه عزیز این بوده اگر روی کیک برشته شده و دوست دارید نرم بشه اینکار رو کنید. امیدوارم ایمیلشون رو چک کنن و سوالات شما رو بخونن و جواب بدن

  11. سلام توستر من طبقه ی وسط نداره ک طوریشو بذارم یا باید به المنت بالا نزدیک باشه یا پایین. هروقت کیک میپزم میذارم بالا ولی فقط المنت پایینو روشن میکنم ولی باز یه طرف کیکم روش میسوزه یه طرف پف میکنه یه طرف ک سوخته ن

    1. سلام درست منظورتو متوجه نشدم اما اگر نصف کیکت یعنی مثلاً قسمت چپش می سوزنه و راستش خوبه یعنی توستر گرما رو یکنواخت پخش نمی کنه برای اینکار بهتره یه پایه فلزی کوچک زیر قالب کیکت بزاری و یک فویل که چندتا سوراخ داره روی در قالب بکشی تا گرما یکنواخت پخش بشه. یکار دیگه هم می تونی بکنی اونم اینه که وقتی نصف زمان پخت کیکت شد از قبل یک دستگیره آماده کنی خیلی سریع که پف کیک نخوابه قالب رو بچرخونی تا هر دو قسمت شبیه هم پخته شوند. مطمئن نیستم جواب میده یا نه اما امتحان کن.

  12. باسلام. وقت شما بخیر. چرا وقتی داخل اون توسترم کیک اسفنجی درست میکنم وقتی از فر درش میارم زود چروکیده میشه و پفش میخوابه؟ ممنون میشم جواب بدید.

    1. سلام احتمالا میزان بیکنگ پودرتون زیاده کیک زیادی پف کرده بعد پفش می خوابه. اگر اینجوری نیست سعی کنید دو الی ۳ دقیقه زودتر توستر رو خاموش کنید کیک داخل توستر بمونه تا کم کم سرد بشه و پفش نخوابه فقط مواظب باشید نسوزه

  13. سلام من توستر بیم دارم دفترچه نداره کیک درس کردم فقط روش پخته شده بود زیر نه.لطفا راهنمایی کنید

    1. سلام
      اگر المنت پایین نداشته باشد میتونید روی کیک را فویل آلومینیوم بکشید و چندتا سوارخ کوچیک روی فویل ایجاد کنید. تا بخار نگیرد و کیک رو خراب کند. اینجوری روی کیک دیر می پزد و نمی سوزد و با زمان بیشتر دادن به پخت کیکتون همه کیک می پزد.

    1. من یه پیشنهاد دارم باید تست کنی روی کیکتون فویل آلومینیوم بکش از کناره های فویل هم چندتا سوراخ کن که بخار نگیره اینجوری کیکتون پخته میشه و نمی سوزه البته می توانی از روش پختن کیک در قابلمه هم برای درست کردن کیک استفاده کنی با در جستجو سایت “پخت کیک در قابلمه” را جستجو کنید. امیدوارم اگر بقیه دوستان ایده ی بهتری دارند حتما براتون بنویسن

      1. سلام ببخشید ،هر کس یه جور اطلاعات میده من سردرگم شدم ،برای پخت کیک داخل توستر باید توستر را با چه درجه ای و چند دقبقه گرم کنیم ،بعد از گذاشتن کیک چطور؟؟؟و اینکه المنت بالا را اول کار روشن کنیم یا آخر پخت کیک خواهش میکنم راهنمایی کنید

      2. سلام در متن هم گفتم که برای توستر هرچی دمای کیکتون برای فر گفته شده باید ۱۴ درجه کمتر کنید که معمولا دمای ۱۷۰ خوبه ولی این تقریبی هست و باید به مرور خودتون دستون بیاد بهترین دما برای توسترتون چه دمایی هست.
        توستر هم مثل فر با ۱۰ الی ۱۵ دقیقه با همون دمایی که قراره کیک درست کنید روشن بشه بهتر ابتدا هم المنت بالا روشن باشه هم پایین که که هم توستر گرم بشه اما برای پخت بهتره اول المنت بالا رو روشن باشه کنید بعد از۳۰ دقیقه که روی کیک پخت اونو خاموش کنید که روی کیک نسوزه

    2. سلام ببخشید اسم توستر من بیوتی.لمسی هم هس.چن بار کیک گذاشتم داخلش خمیر شد. دفترچش انگلیسی من بلد نیستم.من وقتی روشنش میکنم هردوتاالمنتش باهم روشن میشه اصلا نمیدونم چجوری.اگ میشه کمکم کنید

      1. سلام من این توستر رو ندارم امیدوارم دوستان اگر مثل مال شما رو دارن راهنماییتون کنند. خمیر شدن و سوختن کیک یعنی شمائدما را خیلی زیاد می کنید. دما رو کم تر کنید ۱۰ درجه کم تر، بگذارید زمان بیشتر کم کم بپزه

  14. من با المنت های بالا و پایینش مشکل دارم و نمیدونم چه موقع کدومشو روشن کنم میشه راهنماییم کنید😔

    1. در توضیحات هم نوشته شده که اگر توستر شما طوری هست که می تونی المنت ها را کنترل کنی، کلا المنت بالا رو خاموش کن و فقط المنت پایین را روشن کن. در آخر پخت کیک اگر دوست داری روی کیک برشته تر بشه در حد ۲ الی ۴ دقیقه المنت بالا رو روشن کن.

  15. سلام ممنون از مطالب خوبتون متاسفانه منم مثل دوستان دفترچه توسترمو گم کردم و تا الان جرات نکردم چیزی توش بپزم و همون طوری بدون استفاده مونده اگه امکانش هست دقترچه توستر رو برا من هم ارسال کنین تشکر

    1. سلام
      خواهش می کنم اگر یکی از دوستان ارسال کردن حتما در زیر همین مطلب لینک دانلودش رو براتون میذارم

      1. سلام وقتتون بخیر. مرسی از همه نکاتتون. من توسترم طبقه وسط نداره! و اکثرا زیر کیکم میسوزه! با اینکه با المنت پایین فاصله داره! چیکار کنم که نسوزه؟! و اینکه در ابتدا باید المنت پایین و بالا با هم روشن باشه!؟ یا کلا در زمان پخت باید المنت پایین روشن باشه؟! میشه در این مورد راهنماییم کنین که چه زمانی باید المنت بالا و چه زمانی باید المنت پایین یا هر دو المنت رو رو روشن کنم؟
        خیلی ممنون میشم

      2. سلام خواهش می کنم. اگر طبقه وسط ندارید بهتر اول قبل اینکه کیک رو داخل توستر بگذارید هر دو المنت رو ۱۵ دقیقه روشن کنید که توستر خوب گرم بشه بعد مدت زمان پخت کیکتون رو سه قسمت کنید مثلا اگر کیک قراره ۴۰ دقیقه بپزه ۱۵ دقیقه اول هر دو المنت پایین و بالا روشن باشه بعد ۱۵ دقیقه فقط المنت پایین روشن باشه و ۱۰ دقیقه آخر المنت پایین رو خاموش کنید و بالا فقط روشن باشه در واقع از زمانی که فکر می کنید زیر کیک پخته که تقریبا میشه ۱۰ الی ۱۵ دقیقه آخر المنت پایین رو خاموش کنید که زیر کیک نسوزه اما بالا روشن باشه که کیک بپزه امیدوارم این روش بهتون کمک کنه

  16. سلام. من میخوام اون توستر بخرم ک بزرگ باشه نمیدونم چه مارکی بخرم. از چند نفر پرسیدم گفتن ک اصلا قیمتش مهم نیس چون بعضی از اون ها قیمتشون بیشتره ولی به درد نمیخورن پارس خزر قیمتش مناسبه خیلی خوبه .حالا موندم چی بخرم اگه میشه منو راهنمایی کنید

    1. سلام
      من خودم در مورد مارکای مختلف اطلاعی ندارم امیدوارم یکی از دوستانی که این پست رو میخونن بهتون کمک کنن.

    2. سلام آون توستر پارس خزر بخر.
      من دارم. البته بزرگ می خوای ۴۰ لیتری بخر.من اشتباه کردم سایز کوچیک گرفتم. جز سایزش از همه چیش راضیم. از سایت پارس خزر سفارش دادم آوردن. فقط تعویض نمی کنن اول مطمئن شو بعد بخر

  17. سلام
    واقعا مطلب خوبی بود. من متاسفانه دفترچه آون توسترم رو ندارم. تا الان نتونستم چیزی توی آون درست کنم. توی نت هم که گشتم دفترچه راهنما پیدا نکردم. مطالبی که توی مقاله شما بود خیلی بدرد من میخوره و امیدوارم بتونم با این آموزش توی دستگاه غذا درست کنم.
    باز هم از لطف شما متشکرم

      1. زهرا جان اگر برایت مشکلی نیست چون احتمالاً خیلی از دوستان بخوان به ایمیل چاره دان ارسال کن تا در انتهای پست اضافه شود. ممنونم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا

چاره‌دان را دنبال کنید

سلام، تازه‌ترین مطالب ما در زمینه آشپزی، خانه‌داری و ترفندهای کاربردی دیگر را از دست ندهید و هرهفته داغ در ایمیلتان بخوانید.

ایمیل ندارید! از اینستاگرام ما را دنبال کنید.(کلیک کنید) 

بستن
بستن