صفحه اصلی / آشپزی / پخت کیک در توستر آون با ۸ نکته برای اینکه کیک نسوزد و خراب نشود

پخت کیک در توستر آون با ۸ نکته برای اینکه کیک نسوزد و خراب نشود

نکات پخت کیک در توستر آوناگر برای پخت کیک بجای فر از توستر استفاده می کنید. نکات گفته شده در این پست کمک می کند تا کیک های بهتری در توستر بپزید. بیشترین سوالی که برای پخت کیک در اون توستر پرسیده می شود اینه که: برای اینکه کیک در توستر نسوزد چیکار کنیم؟ یا اینکه وسط کیک هنوز خمیری هست اما روی آن کاملاً پخته. موارد گفته شده در ادامه بهتون کمک می کند تا قادر باشید در توستر هم کیک درست کنید، بدون اینکه بسوزد یا خراب شود.

خلاصه‌ای از انواع توستر و طرز کار آنها

توستر ها دونوع هستند یکی توستر ساده که تنها برای گرم کردن نان از آنها استفاده می شود. و دیگری توسترهای آون  (oven) یا اون توستر  که می توان به عنوان یک فر کوچک از اون استفاده های مفید داشت مثل گرم کردن نان، پخت نان، پخت کیک و پیتزا و کباب کردن جوجه و …

توستر های آون دارای درجه بندی هستنند که می توان دمای پخت، نوع پخت و زمان پخت را هم مشخص کرد. معمولاً دارای ۴ المنت برای تولید گرما در بالا و پایین می باشند و بعضی از آن ها فن هم دارند.

برای پخت کیک در توستر اون چیکار کنیم ؟

مهم ترین اصل برای پخت کیک در توستر این است که کاری کنیم تا کیک در توستر کامل و یکنواخت، بدون اینکه بسوزد، بپزد. اگر این مشکل حل شود، بقیه موارد بستگی به دستور کیک شما دارد که تا چه حد دستور خوبی بوده. بنابراین برای پخت کیک در توستر اون حال با هر دستوری نکات زیر را رعایت کنید:

۱- اولین نکته این است که باید قالب کیک را تا می توانید از المنت های پایین و بالا دور کنید. پس بهترین جا برای قرار دادن قالب کیک در توستر جایی است که وقتی قالب کیک را در آن قرار می دهیدبالا و پایین قالب از المنت های بالا و پایین به یک فاصله باشند.

۲- باید به این موضوع توجه شود که فضای توستر کوچک است و برای پخت کیک بزرگ و حجیم مناسب نیست. می توانید برای بزرگ شدن کیک در ۲ یا ۳ مرحله کیک درست کنید و با قرار دادن آنها روی هم، کیک بزرگ درست کنید.

بنابراین از ظرف های با قطر زیاد در توستر نباید استفاده شود. چون بعد از پف، کیک به المنت نزدیک می شود و روی کیک می سوزد. قطر قالب در توستر نباید بیشتر از ۵ سانتی متر باشد.

نکات پخت کیک در توستر آون استفاده از قالب با ضخامت کم

۳- قالب کیک را تا نصف یا حداکثر دوسوم پر کنید تا وقتی کیک پف می کند جا برای پف داشته باشد و نسوزد.

نکات پخت کیک در توستر آون پر کردن قالب تا دو سوم قالب

۴- دستور کیک ها اغلب برای فر توضیح داده می شود. بنابراین دمایی که گفته می شود دمای فر است. برای توستر باید از دما گفته شده ۲۵ درجه فارنهایت یا حدود ۱۴ درجه سانتی گراد کم کنید. و به زمان پخت حدود ۱۰ دقیقه اضافه شود.

۳- وقتی کیک کاملاً پف کرد و روی کیک گرفت برای اینکه همه جای آن به یک اندازه بپزد کیک را سریع ۱۸۰ درجه بچرخانید. چون قسمت های داخل توستر از لبه های آن بیشتر گرم می شود. اگر کیک را نچرخانید ممکن است یک طرف آن کمی بسوزد. اما بازهم تکرار می کنم که: وقتی اقدام به چرخاندن و باز کردن در توستر کنید که کیک کاملاً پف کرده و روی آن سفت شده وگرنه پف کیک می خوابد.

۴- قبل از قرار دادن کیک در توستر، توستر را ۱۰ دقیقه روشن کنید تا به دمای مناسب برسد و گرم شود.

۵- اگر امکان این وجود دارد که المنت های بالا را خاموش کنید بعد پخت روی کیک آنها را خاموش کنید.اگر این امکان برای توستر شما وجود ندارد و با رعایت نکات بالا باز روی کیک می سوزد: وقتی کیک کاملاً پف کرد و روی آن پخت، سریع کیک را از توستر بیرون بیاورید و روی قالب کیک فویل آلومینیوم که یک طرف آن را چرب کردید که به کیک نچسبد، قرار دهید.

لازم نیست فویل دور قالب محکم شود. همین که روی کیک را بگیرد کافی است. بحدی باشد که هوا رد و بدل شود. با این ترفند روی کیک نمی سوزد. (فویل را همان اول ببرید و آماده کنید که سریع روی کیک بکشید و کیک را داخل توستر برگردانید.) اینکار هم باید وقتی انجام دهید که مطمئن شوید مواد کیک سفت شده و کیک کاملاً پف کرده، تا پف کیک نخوابد.

نکات پخت کیک در توستر آون قرار دادن فویل آلومینیوم روی قالب

۶- وقتی دو سوم زمان پخت کیک در توستر گذشت، کیک را با خلال دندان چک کنید که پخته باشد. خلال دندان را وسط کیک بزنید. اگر کیک کاملاً پخته باشد چیزی به خلال نمی چسبد.

معمولاً در دمای ۱۷۰ درجه حدود ۴۰ دقیقه طول می کشد تا کیک بپزد. اگر کیک نپخته زمان پخت را زیاد کنید و هر ده تا ۵ دقیقه با خلال دندان آن را چک کنید.

نکات پخت کیک در توستر آون - چاره دان

۷-تا نیم ساعت بعد از قرار دادن کیک در توستر درب آن را باز نکنید تا پف کیک نخوابد. البته هرچه بیشتر بتوانید درب توستر را باز نکنید بهتر است.

۸- دمای توستر شما شاید دمای واقعی نباشد. بهترین راه برای بدست آوردن دمای واقعی توستر این است که از یک دماسنج فر استفاده کنید. دمای توستر را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید. بعد از ده دقیقه دماسنج را سریع داخل توستر قرار دهید و ۲ الی ۳ دقیقه صبر کنید تا دمای واقعی توستر را ببنید. اگر دماسنج مخصوص فر ندارید، بصورت تجربی با چند بار پخت کیک در فر دستتون میاد که بهترین دما و زمان برای پخت کیک در توسترتون چیه؟. ممکن است دمای واقعی توستر شما بیشتر یا کمتر از میزانی باشد که در درجه بندی دمای آن می بینید.

لطفاً تجربیات و نکاتی که برای پخت کیک در توستر به ذهنتون میرسه که می تونه برای پخت بهتر کیک در توستر به بقیه کمک کند. در کامنت ها بنویسید.

۲۰ دیدگاه‌ها

  1. سلام من توستر بیم دارم دفترچه نداره کیک درس کردم فقط روش پخته شده بود زیر نه.لطفا راهنمایی کنید

    • سلام
      اگر المنت پایین نداشته باشد میتونید روی کیک را فویل آلومینیوم بکشید و چندتا سوارخ کوچیک روی فویل ایجاد کنید. تا بخار نگیرد و کیک رو خراب کند. اینجوری روی کیک دیر می پزد و نمی سوزد و با زمان بیشتر دادن به پخت کیکتون همه کیک می پزد.

  2. سلام دوستان عزیز آون توستر من فقط المنت بالا داره چکار کنم

    • من یه پیشنهاد دارم باید تست کنی روی کیکتون فویل آلومینیوم بکش از کناره های فویل هم چندتا سوراخ کن که بخار نگیره اینجوری کیکتون پخته میشه و نمی سوزه البته می توانی از روش پختن کیک در قابلمه هم برای درست کردن کیک استفاده کنی با در جستجو سایت “پخت کیک در قابلمه” را جستجو کنید. امیدوارم اگر بقیه دوستان ایده ی بهتری دارند حتما براتون بنویسن

  3. من با المنت های بالا و پایینش مشکل دارم و نمیدونم چه موقع کدومشو روشن کنم میشه راهنماییم کنید😔

    • در توضیحات هم نوشته شده که اگر توستر شما طوری هست که می تونی المنت ها را کنترل کنی، کلا المنت بالا رو خاموش کن و فقط المنت پایین را روشن کن. در آخر پخت کیک اگر دوست داری روی کیک برشته تر بشه در حد ۲ الی ۴ دقیقه المنت بالا رو روشن کن.

  4. سلام ممنون از مطالب خوبتون متاسفانه منم مثل دوستان دفترچه توسترمو گم کردم و تا الان جرات نکردم چیزی توش بپزم و همون طوری بدون استفاده مونده اگه امکانش هست دقترچه توستر رو برا من هم ارسال کنین تشکر

    • سلام
      خواهش می کنم اگر یکی از دوستان ارسال کردن حتما در زیر همین مطلب لینک دانلودش رو براتون میذارم

  5. شیما جان

    سلام. من میخوام اون توستر بخرم ک بزرگ باشه نمیدونم چه مارکی بخرم. از چند نفر پرسیدم گفتن ک اصلا قیمتش مهم نیس چون بعضی از اون ها قیمتشون بیشتره ولی به درد نمیخورن پارس خزر قیمتش مناسبه خیلی خوبه .حالا موندم چی بخرم اگه میشه منو راهنمایی کنید

    • سلام
      من خودم در مورد مارکای مختلف اطلاعی ندارم امیدوارم یکی از دوستانی که این پست رو میخونن بهتون کمک کنن.

    • سلام توسترنیوهوم بخرید همه چیزش عالیه

    • سلام آون توستر پارس خزر بخر.
      من دارم. البته بزرگ می خوای ۴۰ لیتری بخر.من اشتباه کردم سایز کوچیک گرفتم. جز سایزش از همه چیش راضیم. از سایت پارس خزر سفارش دادم آوردن. فقط تعویض نمی کنن اول مطمئن شو بعد بخر

  6. خیلی عالی بود واقعا ممنونم

  7. سلام
    واقعا مطلب خوبی بود. من متاسفانه دفترچه آون توسترم رو ندارم. تا الان نتونستم چیزی توی آون درست کنم. توی نت هم که گشتم دفترچه راهنما پیدا نکردم. مطالبی که توی مقاله شما بود خیلی بدرد من میخوره و امیدوارم بتونم با این آموزش توی دستگاه غذا درست کنم.
    باز هم از لطف شما متشکرم

    • سلام
      خوشحالم که این پست به شما کمک می کنه موفق باشید 🙂

    • سلام مخاین براتون بفرسم دفترجش

    • روزبخیر
      اگ میشه برای من هم بفرستید ممنون

    • زهرا جان اگر برایت مشکلی نیست چون احتمالاً خیلی از دوستان بخوان به ایمیل چاره دان ارسال کن تا در انتهای پست اضافه شود. ممنونم

    • عزیزم دفترچشومیشه برامنم بفرستی؟؟

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *