صفحه اصلی / آشپزی / طرز تهیه کوکوی سیب زمینی کم روغن و عالی که از خوردنش سیر نمی شوید

طرز تهیه کوکوی سیب زمینی کم روغن و عالی که از خوردنش سیر نمی شوید

کوکوی سیب زمینی کم روغن و خوشمزهکوکوی سیب زمینی یکی از غذاهایی است که کمتر کسی است که از آن خوشش نیاید و برای وقتی که دنبال یک شام و ناهار سریع و ساده می گردی، یک انتخاب عالی است. مخصوصاً اگر خواص سیب زمینی را بدانی. یکی از دلایلی که شاید بعضی کمتر آن را درست کنند، این است که کوکوی سیب زمینی در حالت عادی روغن زیاد می گیرد. اما با این روشی که در اینجا برات می نویسم، می توانی یک کوکوی سیب زمینی کم روغن اما خیلی خوشمزه درست کنی. البته از کوکوی سیب زمینی معمولی ساده تر هم هست.

طرز تهیه کوکوی سیب زمینی کم روغن

مواد لازم برای ۳ نفر:

  • سیب زمینی متوسط ۳ تا ۴ عدد
  • تخم مرغ بزرگ ۲ عدد (متوسط ۳ عدد)
  • پیاز بزرگ ۱ عدد
  • ادویه یک قاشق مرباخوری
  • نمک یک قاشق چای خوری پُر

دستور پخت کوکوی سیب زمینی با روغن کم

۱- ابتد سیب زمینی ها را بگذارید تا آبپز شوند. اگر وقت ندارید لازم نیست سیب ها کاملاً پخته شوند، حدود ۱۵ دقیقه اگر بجوشند و نیمه آبپز شوند هم کافیه. می توانید سیب ها را پوست بکنی و چند تیکه کنی تا سریع تر پخته شوند.

۲- وقتی سیب ها پخته شد آن را رنده کنید یا خوب بکوبید. پیاز را با رنده درشت رنده کنید و همه مواد یعنی تخم مرغ، پیاز، سیب زمینی، نمک و ادویه را باهم مخلوط کنید و بهم بزنید.

تا اینجا مثل کوکوی سیب زمینی معمولی بود. اما از این بعد یک کوکوی سیب زمینی کم روغن درست می کنیم.

۳- یک ماهیتابه معمولی یا دو طرفه اما حتماً نچسب، ته آن را به اندازه‌ای که چرب شود. یعنی حدود ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع بریزید. کل مواد را ته ماهیتابه پهن کنید. وقتی دور ماهیتابه شروع به جوشیدن کرد و خوب گرم شد. درب ماهیتابه را ببندید. شعله گاز خیلی کم کنید. ( در حد برنج دم گذاشتن).

روش تهیه کوکوی سیب زمینی کم روغن

نکته: اگر از ماهیتابه عادی استفاده می کنید، روی درب ماهیتابه دمی بزراید تا کوکو آبدار نشود. ماهیتابه دودر دمی نمی خواد.

۴- بعد ده الی ۱۵ دقیقه، برای ماهیتابه دودر، آن را راحت بچرخانید. برای ماهیتابه معمولی روی آن را سینی بگذارید کوکو را داخل سینی برگردانید و دوباره کوکو را داخل ماهیتابه بچرخانید تا طرق دیگه آن هم سرخ شود.  حدود یک قاشق ۱ غذاخوری روغن کنار ماهیتابه بریزید تا طرف دیگه آن هم سرخ شود. وقتی چرخانید دیگه نیاز نیست درب ماهیتابه را بگذارید.

بعد از ۱۰ دقیقه کوکو آماده شده تا نوش جان کنید. با این روش هم خیلی کم روغن مصرف میشه هم چون نباید تمام کوکوها را یکی یکی سرخ کنیم، خیلی سریع تر و ساده تر کوکو آماده میشه.

حتما بخوانید: طرز تهیه ته دیگ سیب زمینی مجلسی و متفاوت

کوکوی سیب زمینی با طعم و شکل متفاوت

برای اینکه یک کوکوی سیب زمینی متفاوت تر درست کنید، می توانید به کوکو یکی یا چندتا از مواد زیر را اضافه کنید:

  • هویج رنده شده،
  • ذرت پخته،
  • نخود سبز پخته،
  • فلفل دلمه که خیلی ریز خورد شده،
  • کمی گوشت چرخ کرده و سیر رنده شده

کوکوی بالا را می توانی با سیب زمینی خامِ رنده شده با رنده ریز هم بپزی. اما من سیب زمینی پخته شده را بیشتر ترجیح می دم.

اینم از دستور کوکوی سیب زمینی کم روغن و خوشمزه امیدوارم درست کنید و نظراتتون رو در مورد اون اینجا ببنیم.

عضویت در خبرنامه چاره دان

اگر دوست داری مطالب چاره دان را از دست ندهی، می توانی ایمیلت را وارد کنی تا هر هفته آخرین مطالب چاره دان را در ایمیلت ببینی.

ممنونم شما در خبرنامه چاره دان مشترک شدید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *