صفحه اصلی / آشپزی / روش درست کردن سیب زمینی سرخ کرده فست فودی ترد و خوشمزه

روش درست کردن سیب زمینی سرخ کرده فست فودی ترد و خوشمزه

همه ی نکات و ترفندهای لازم برای داشتن سیب زمینی سرخ کرده فست فودی بهترشاید هر موقع از کنار یک فست فودی رد می شوید و با دیدن سیب زمینی سرخ کرده آنها دلتان بخواهد که همچنین سیب زمینی سرخ کرده ترد و خوشمزه را بخورید. اما چقدر خوب میشد می توانستیم در خانه سیب زمینی سرخ کرده عین مال فست فودی ها اما با روغن سالم و در تمیزترین حالت درست کنیم و البته به صرفه تر؛ با روش و نکاتی که در ادامه خواهم گفت می توانید سیب زمینی سرخ کرده فست فودی را خودتون با روغن کم تر و سالم تر درست کنید.

دستور تهیه سیب زمینی سرخ کرده ترد فست فودی

مواد لازم

  • سیب زمینی
  • روغن سرخ کردنی
  • نمک

آماده کردن خلال سیب زمینی

۱- سیب زمینی ها را بعد از شستن نازک پوست بگیرید و سعی کنید به تیکه‌های یکسان برش بزنید. فقط چون می خواهید سیب زمینی سرخ کرده فست فودی درست کنید؛ باید برش های که میزنید بلندتر و کلفت‌تر باشد.

روش بریدن و درست کردن سیب زمینی سرخ کرده فست فودی ترد

۲- یک دور خلال سیب‌ها را با آب سرد، آب بکشید و اگر وقت دارید برای اینکه خوشمزه‌تر شوند، آنها را داخل ظرف بریزید و روی آنها را آب بریزید به حدی که آب روی همه‌ی خلال‌ها را بگیرد. نمک (مثلاً برای ۲ عدد سیب زمینی متوسط حدود یک قاشق مربا خوری پر) به آنها اضافه کنید. و حدود نیم ساعت در یخچال بماند. اینکار برای این است که سیب زمینی ها در هنگام سرخ کردن بهم نچسبند؛ اما اگر وقت ندارید، حداقل یکی دوبار سیب‌ها را خوب آب بکشید؛ تا نشاسته‌ی روی آنها که موجب بهم چسیبدن خلال‌ها می شود با آب کشیدن برود.

۳- بعد خلال ها را بگذارید تا خشک شوند. اینکار باعث می‌شود کم‌تر روغن مصرف کنند و همچنین بهم نچسبند. اگر وقت ندارید با حوله نخی تمیز یا دستمال سفره کاغذی آنها را خشک کنید تا آب نداشته باشند.

حتما بخوانید: طرز تهیه کوکوی سیب زمینی کم روغن و خوشمزه

سرخ کردن خلال ها و تهیه سیب زمینی سرخ کرده فست فودی

۱- اگر می‌خواهید سیب زمینی سرخ کرده مانند فست فودها شود باید آب بگذارید جوش بیاید و بعد خلال سیب ها را داخل آب در حال جوش بریزید؛ تا حدود ۴ الی ۵ دقیقه بجوشند و نیم‌پز شوند. اینکار باعث ترد شدن سیب زمینی سرخ کرده می‌شود. اما اگر می‌خواهید خشک و برشته شوند و مثل سیب زمینی داخل خورشت،دیگر نیاز به نیم‌پز کردن آن‌ها نیست.

۲- روغن به مقدار مورد نیاز داخل تابه بریزید. سعی کنید از تابه‌های نچسب استفاده کنید، تا هم روغن کم‌تر مصرف شود هم سیب‌ها به ته تابه نچسبند و خرد نشوند. اجازه دهید روغن خوب داغ شود به حدی که وقتی یک تیکه سیب داخل آن می اندازید صدای جزجز روغن بلند شود. می‌توانید یک عدد خلال داخل روغن بیندازید؛ تا وقتی که شروع به جوشیدن روغن کرد، متوجه شوید که زمان مناسب ریختن سیب‌ها رسیده است.

در مورد میزان روغن اگر برایتان مشکلی ندارد در حدی بریزید که روی سیب را بگیرید در این صورت از تابه کوچک استفاده کنید که روغن کمی ببرد. اگر می خواهید روغن کم هم استفاده کنید مشکلی ندارد روغن در حدی باشد که می خواهید عادی سیب زمینی را سرخ کنید. در این حالت سیب زمینی ها کمی اطرافشان قهوه ای رنگ می شود و اون رنگ یکدست مانند وقتی که در روغن زیاد سرخ می شوند را ندارند.

درست کردن سیب زمینی سرخ کرده فست فودی ترد با روغن کم و زیاد

نکته:اگر روغن کم می ریزید تابه‌ای که انتخاب می‌کنید، باید به حدی باشد که خلال سیب‌های روی هم قرار نگیرند و همه در ته آن جا شوند. وگرنه دو یا سه مرتبه عملیات سرخ کردن را انجام دهید تا سیب‌ها بخوبی و یکنواخت سرخ شوند.

۳- وقتی سیب‌ها داخل ماهیتابه ریختید و آنها را پهن کردید؛ تا وقتی زیر سیب‌ها تغییر رنگ نداده و رنگ آن زردتر نشده، یعنی کمی سرخ نشده‌اند، آنها را بهم نزنید تا سیب‌ها تیکه تیکه نشوند. چون سیب ها را پختید خیلی باید مواظب باشید و آرام و کم بهم بزنید تا خرد نشوند. بخصوص اگر روغن کم تر ریختید.

بعضی یک الی دو ساعت سیب زمینی های پخته را در فریزر قرار می دهند تا یخ بزند و موقع سرخ کردن خرد نشود اما من اینکار رو نمی کنم فقط موقع سرخ کردنشون حواسم هست آرام و کم بهم بزنم تا خرد نشوند.

۴- بعد از اینکه سیب‌های شما خوب سرخ شد؛ آنها را داخل آبکش بریزید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. اگر می‌خواهید بیشتر روغن آنها گرفته شود، آنها را روی دستمال سفره کاغذی یا کاغذ روغنی پهن کنید.

 

سیب زمینی سرخ کرده فست فودی ترد و خوشمزه چطور تهیه می شود

 

ادویه سیب زمینی سرخ کرده :

بیشتر بستگی به ذائقه شما دارد. اما معمولاً کمی نمک، کمی پودر سیر و کمی آویشن، بعد از اینکه سیب‌ها کاملاً سرخ شدن و روی دستمال گذاشتید که روغن آنها برود روی سیب‌ها بریزید. و با سس کچاپ سیب زمینی سرخ کرده فست فودی ترد خودتون رو میل کنید.

دو نکته :

اگر زیادی سیب زمینی خلال کردید؛ برای اینکه تا ۴ الی ۵ روز آنها را سالم نگه دارید، آنها را داخل ظرف گود ریخته روی آنها آب بریزد و کمی سرکه با توجه به مقدار سیب زمینی‌ها، به آنها اضافه کنید و بگذارید داخل یخچال.

در هنگام پوست کندن سیب زمینی حتما قسمت‌های سبز سیب را بگیرید. در پستی جداگانه بطور کامل نوشتم چرا خوردن قسمت های سبز شده سیب زمینی ضرر دارد؟ که توصیه می کنم آن را بخوانید.

شما برای خوشمزه تر شدن سیب زمینی سرخ کرده فست فودی و ترد شدن آن چه ترفندهایی به کار می گیرید؟ تجربیات و نظراتتون رو با ما به اشتراک بگذارید.

احتمالاً این مطالب را هم دوست داری بخونی:

روش درست کردن سیب زمینی سرخ کرده فست فودی ترد و خوشمزه
4.5 از 6 رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *