صفحه اصلی / آشپزی / همه ی نکات و ترفندهای لازم برای درست کردن سیب زمینی سرخ کرده ترد و خوشمزه

همه ی نکات و ترفندهای لازم برای درست کردن سیب زمینی سرخ کرده ترد و خوشمزه

همه ی نکات و ترفندهای لازم برای داشتن سیب زمینی سرخ کرده بهترشاید از کنار یک فست فودی گذشته باشید و با دیدن سیب زمینی سرخ کرده آنها دلتان بخواهد که همچنین سیب زمینی سرخ کرده ترد و خوشمزه را بخورید. اما می‌دانیم که آماده کردن غذاها در خانه هم برای بچه‌ها و هم برای خودمان سالم‌تر است. ما در اینجا سعی کردیم تمام نکات لازم برای سرخ کردن سیب زمینی را بیان کنیم.

چیکار کنیم تا سیب زمینی سرخ کرده بهتری درست کنیم ؟

۱- سیب زمینی ها را بعد از شستن نازک پوست بگیرید و سعی کنید به تیکه‌های یکسان در اندازه دلخواه خود برش بزنید. اگر آنها برای تزئین غذا می‌خواهید یا قصد دارید مانند سیب زمینی سرخ کرده در فست فود ها شود؛ باید برش های که میزنید بلندتر و کلفت‌تر باشد. اما اگر برای داخل غذا می‌خواهید مثل خورشت قیمه (درباره راز خورشت قیمه خورشمزه بدانید!) باید برش‌های شما نازک‌تر باشد.

۲- یک دور خلال سیب‌ها را با آب سرد آب بکشید و اگر وقت دارید برای اینکه خوشمزه‌تر شوند، آنها را داخل ظرف بریزید و روی آنها را آب بریزید به حدی که آب روی همه‌ی خلال‌ها را بگیرد. کمی نمک (مثلاً برای ۳ عدد سیب زمینی متوسط حدود نصف قاشق چای خوری) به آنها اضافه کنید. و حدود نیم ساعت در یخچال بماند. اما اگر عجله دارید، برای اینکه سیب زمینی ها در هنگام سرخ کردن بهم نچسبند ؛ حداقل یکی دوبار سیب‌ها را خوب آب بکشید؛ تا نشاسته‌ی روی آنها که موجب بهم چسیبدن خلال‌ها می‌شود، برود.

۳- بعد بگذارید خوب خشک شوند. اینکار باعث می‌شود کم‌تر روغن مصرف کنند و همچنین بهم نچسبند. اگر وقت ندارید با حوله یا دستمال کاغذی خوب آنها را خشک کنید.

۴- اگر می‌خواهید سیب زمینی سرخ کرده مانند فست فودها شود باید آب بگذارید جوش بیاید و بعد خلال سیب ها را داخل آب در حال جوش بریزید؛ تا حدود ۴ الی ۵ دقیقه بجوشند و نیم‌پز شوند. اینکار باعث ترد شدن سیب زمینی سرخ کرده می‌شود. اما اگر می‌خواهید خشک و برشته شوند و داخل خورشت استفاده کنید؛ دیگر نیاز به نیم‌پز کردن آن‌ها نیست.

۵- روغن به مقدار مورد نیاز داخل تابه بریزید. سعی کنید از تابه‌های نچسب استفاده کنید، تا هم روغن کم‌تر مصرف شود هم سیب‌ها به ته تابه نچسبند و خرد نشوند. اجازه دهید روغن خوب داغ شود به حدی که سیب داخل آن صدای جزجز ایجاد کند. می‌توانید یک عدد خلال داخل روغن بیندازید؛ تا وقتی که شروع به جوشیدن روغن کرد، متوجه شوید که زمان مناسب ریختن سیب‌ها رسیده است.

نکته : تابه‌ای که انتخاب می‌کنید، باید به حدی باشد که خلال سیب‌های شما در ته آن جا شوند وگرنه دو یا سه مرتبه عملیات سرخ کردن را انجام دهید تا سیب‌ها بخوبی و یکنواخت سرخ شوند.

۶- وقتی سیب‌ها داخل ماهیتابه ریختید و آنها را پهن کردید؛ تا وقتی زیر سیب‌ها تغییر رنگ نداده و زردتر نشده، درواقع کمی سرخ نشده‌اند، آنها را بهم نزنید تا سیب‌ها تیکه تیکه نشوند.

۷- بعد از اینکه سیب‌های شما خوب سرخ شد؛ آنها را داخل آبکش بریزید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. اگر می‌خواهید بیشتر روغن آنها گرفته شود، آنها را روی دستمال کاغذی پهن کنید.

 

سیب زمینی سرخ کرده

 

ادویه سیب زمینی سرخ کرده :

بیشتر بستگی به ذائقه شما دارد. اما معمولاً کمی نمک، کمی پودر سیر و کمی آویشن، بعد از اینکه سیب‌ها کاملاً سرخ شدن و روی دستمال گذاشتید که روغن آنها برود روی سیب‌ها بریزید.

نکات :

اگر زیادی سیب زمینی خلال کردید؛ برای اینکه تا ۴ الی ۵ روز آنها را سالم نگه دارید، آنها را داخل ظرف گود ریخته روی آنها آب بریزد و کمی سرکه با توجه به مقدار سیب زمینی‌ها، به آنها اضافه کنید و بگذارید داخل یخچال.

در هنگام پوست کندن سیب زمینی حتما قسمت‌های سبز سیب را بگیرید.

حتما بخوانید: چرا خوردن قسمت های سبز شده سیب زمینی ضرر دارد؟

اگر نکات و ترفندهایی دیگری جهت درست کردن یک سیب زمینی سرخ کرده ترد وخوشمزه میدانید؛ خوشحال می‌شویم با بیان کردن آنها در قسمت نظرات به کامل‌تر شدن این پست کمک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *