آموزشی و کاربردیمهارت زندگی

باز کردن در شیشه مربا و ترشی + ویدیو

روش باز کردن در شیشه مربا و ترشیگاهی اوقات برای باز کردن در شیشه مربا یا رب یا … به مشکل برمی‌خوریم و به راحتی باز نمی‌شوند. اینجاست که اگر چند ترفند ساده را بدانیم، دیگر لازم نیست نگران باشیم. در ادامه ۳ روش برای باز کردن در ترشی و مربا را براتون می نویسم. امیدوارم کمکتون کنه.

روش های باز کردن در شیشه :

۱- چند ضربه با ته قاشق محکم روی درشیشه بزنید؛ تا هوای شیشه خارج شود. حالا درب شیشه را با یک دستمال خشک و نخی بچرخانید. دستمال باعث می‌شود دست شما سُر نخورد و در راحت‌ تر باز شود.

2- درشیشه را به مدت حداقل ۲۰ ثانیه زیر آب گرم بگیرید. دقت کنید خودِ شیشه را زیر آب گرم نگیرید، برای اینکه تنها در شیشه منبسط شود و شیشه باز شود. هرچه آب گرم‌تر باشد سریع‌تر شیشه باز می‌شود. بعد از 20 ثانیه سریعاً درب شیشه را با یک دستمال خشک و نخی بچرخانید.

باز کردن در شیشه با آب گرم

۳- اگر دو روش بالا برای باز کردن درب شیشه شما جواب نداده است، این راه حتماً جواب می‌دهد. احتمالاً هوای شیشه مربا یا ترشی شما هنوز خارج نشده،

شما به یک جسم تیز یا سر نازک، اما محکم مثل چاقو یا ته قاشق نیاز دارید. آن را زیر در شیشه مربا خود بیندازید و دست خود را ۹۰ درجه بچرخانید. یا با سر چاقو درب شیشه را محکم به بالا فشار دهید. معمولاً اگر خوب اینکار را انجام دهید یک صدای خالی شدن هوا از شیشه شنیده می‌شود. و شما می‌توانید به راحتی درب شیشه خود را باز کنید. برای اینکه با این روش بیشتر آشنا شوید؛ پیشنهاد می‌کنم ویدیوی این روش را ببینید.

حتما بخوانید: ترفندهایی برای باز کردن پیچ هرز شده

ویدیو :

شما هم اگر تجربه و ترفندی در مورد باز کردن در شیشه دارید؛ در قسمت نظرات بفرمایید. همچنین خوشحال می‌شوم بفرمایید در بین روش‌هایی که گفته شد کدام بیشتر راهکار بیشتر بهتون کمک کرد.

کپی‌کردن مطالب چاره‌دان به هرشیوه و هرعنوان جایز نیست. لطفاً به خواسته چاره‌دان احترام بگذارید
برچسب ها

‫۹ نظرها

  1. این روش ها برای درب فلزی روی شیشه است . حالا اگر درب مثلاً نمکدان شیشه ای که آنهم از جنس خود نمکدان و شیشه ایست چه باید کرد؟

    1. با توجه به عنوان پست فقط در مورد باز کردن در شیشه مربا و ترشی ترفندهایی ذکر شده ولی یک راهی که به ذهنم میرسه و خودم چند بار امتحان کردم اینه که اونو بزارید داخل آب درسته همه نمک ها از بین میره و خیس میشه اما در نمکدون چون نمک بینش گیر کرده و بر اثر رطوبت سفت شده خیس میخوره و دوباره باز میشه

  2. واقعا مطالب مفید و کار آمد بود .
    یک راه دیگه هم وجود داره برای باز کردن در شیشه مربا و ترشی :
    میتونیم یک کش پول دور در فلزی قرار بدیم و به آرامی ‌در رو دور بدیم . خیلی سریع تر باز میشه .

    1. بله به چه راه خوبی اشاره کردید اینجوری اصطکاک دست و شیشه زیاد میشه و دیگه دستمون رو در شیشه سُر نمیخوره و راحت تر باز میشه ممنونم 🙂

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا

چاره‌دان را دنبال کنید

سلام، تازه‌ترین مطالب ما در زمینه آشپزی، خانه‌داری و ترفندهای کاربردی دیگر را از دست ندهید و هرهفته داغ در ایمیلتان بخوانید.

ایمیل ندارید! از اینستاگرام ما را دنبال کنید.(کلیک کنید) 

بستن
بستن