صفحه اصلی / مهارت زندگی / علمی و کاربردی / باز کردن در شیشه مربا و ترشی + ویدیو

باز کردن در شیشه مربا و ترشی + ویدیو

گاهی اوقات برای باز کردن در شیشه مربا یا رب یا … به مشکل برمی‌خوریم  و به راحتی باز نمی‌شوند. اینجاست که اگر چند ترفند ساده را بدانیم، دیگر لازم نیست نگران باشیم. در ادامه ۳ روش برای باز کردن درب شیشه ترشی و مربا را خواهیم گفت.

نحوه باز کردن در شیشه :

۱- چند ضربه با ته قاشق محکم روی درشیشه بزنید؛ تا هوای شیشه خارج شود. حالا درب شیشه را با یک دستمال خشک و نخی بچرخانید. دستمال باعث می‌شود دست شما سُر نخورد و در راحت‌ تر باز شود.

۱- درشیشه را به مدت حداقل ۲۰ ثانیه زیر آب گرم بگیرید. دقت کنید خودِ شیشه را زیر آب گرم نگیرید، برای اینکه تنها در شیشه منبسط شود و شیشه باز شود. دقت کنید که هرچه آب گرم‌تر باشد سریع‌تر شیشه باز می‌شود. حالا درب شیشه را با یک دستمال خشک و نخی بچرخانید.

باز کردن در شیشه با آب گرم

۳- اگر دو روش بالا برای باز کردن درب شیشه شما جواب نداده است، این راه حتماً جواب می‌دهد. احتمالاً هوای شیشه مربا یا ترشی شما هنوز خارج نشده، شما به  یک جسم تیز یا سر نازک، اما محکم مثل چاقو یا ته قاشق نیاز دارید. آن را زیر در شیشه مربا خود بیندازید و دست خود را ۹۰ درجه بچرخانید. یا با سر چاقو درب شیشه را محکم به بالا فشار دهید. معمولاً اگر خوب اینکار را انجام دهید یک صدای خالی شدن هوا از شیشه شنیده می‌شود. و شما می‌توانید به راحتی درب شیشه خود را باز کنید. برای اینکه توضیح ما را بیشتر متوجه شوید؛ پیشنهاد می‌کنیم ویدیوی این روش را ببینید.

ویدیو طریقه باز کردن در شیشه :

 

شما هم اگر تجربه و ترفندی در مورد روش باز کردن در شیشه دارید؛ در قسمت نظرات بفرمایید. همچنین خوشحال می‌شویم بفرمایید در بین روش‌هایی که ما گفتیم کدام را بیشتر می‌پسندید.

باز کردن در شیشه مربا و ترشی + ویدیو
3 از 1 رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *