آشپزیدستور آشپزی

ترشی چغندر قرمز مجلسی و فوری با لبو پخته شده

طرز تهیه ترشی چغندر قرمز یا ترشی لبوبرای کسانی که دوست دارند با هر غذایی ترشی بخورند و عاشق تست کردن ترشی های متفاوت هستند، ترشی چغندر قرمز یک ترشی مجلسی، ساده و فوق العاده خوشمزه هست که به آن ترشی لبو پخته شده هم گفته می شود.

مواد لازم برای تهیه ترشی لبو

  • چغندر قرمز: یک کیلو
  • سرکه سفید یا قرمز: 3 لیوان
  • انار دون شده قرمز رنگ: یک کاسه ماست خوری (دلخواه)
  • نمک: یک قاشق چای خوری
  • گل پر: یک قاشق چای خوری سرخالی

انار اگر در دسترستان نیست، می‌شود اضافه نکنید. اما اگر میتونید تهیه کنید چون هم شکل ترشیتون رو خیلی قشنگ می‌کند هم طعم جدید و بهتری می‌گیرد.

طرز تهیه ترشی چغندر قرمز

چقندرها  را بدون اینکه پوست بکنید و سر و ته آنها را ببرید. خوب بشویید و بگذارید آب بیندازند. کلاهک چغندر قرمز، خیلی رنگ دارد. بخاطر همین جدا نکنید که رنگ ترشیتون قرمزتر شود.

بعد که چغندرها آب انداختند. سه لیوان سرکه روی آنها بریزید و بگذارید روی حرارت تا کم کم بجوشد و چغندر کاملاً در سرکه پخته شود.

چغندر وقتی پخته شود به راحتی پوست آن با دست مثل سیب زمینی پخته کنده می‌شود. صبر کنید تا لبوهای پخته شده سرد شوند. پوست آنها را بگیرید و با رنده درشت رنده کنید.

توجه: رنده هرچه درشت‌تر باشد، شکل ترشیتون بهتر می‌شود.

بعد چغندرهای رنده شده را با سرکه باقی مانده ته قابلمه و دانه ها انار، نمک و گل پر قاطی کنید و در شیشه بریزید.

روش درست کردن ترشی چغندر قرمز یا ترشی لبو پخته شده

ترشی لبو را در یخچال یا در جای خنک نگهداری کنید.

همانطور که در ابتدا گفتم طرز تهیه ترشی چغندر قرمز خیلی راحته و جز ترشی‌های فوری هست و بعد از آماده شدن در همان لحظه بعد از پخت، قابل خوردن است.

11 تا از مهم‌ترین خواص چغندر را بدانید:

معرفی خواص چغندر در طرز تهیه ترشی چغندر قرمز

  1. کاهش فشار خون؛
  2. پیشگیری از سرطان پوست و ریه؛
  3. پیشگیری از آلزایمر؛
  4. سرشار از فیبر است و باعث بهبود کارکرد دستگاه گوارش می‌شود.
  5. کلسترول بد خون را کاهش می‌دهد.
  6. دارای اسید فولیک است که برای زنان باردار و سلامت جنینشان مفید است.
  7. درمان کم خونی؛
  8. پیشگیری از آب مروارید؛
  9. سلامت دندان و استخوان به دلیل داشتن کلسیم زیاد؛
  10. چغندر داری ویتامین A است که برای سلامت پوست مفید است و داری خواص ضد پیری است.
  11. موجب سم‌زدایی از بدن و تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود.

برای کسانی که لبو دوست ندارند یک راه استفاده از خواص فوق‌العاده چغندر درست کردن ترشی چغندر است که واقعاً عالی است.

کپی‌کردن مطالب چاره‌دان به هرشیوه و هرعنوان جایز نیست. لطفاً به خواسته چاره‌دان احترام بگذارید
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا

چاره‌دان را دنبال کنید

سلام، تازه‌ترین مطالب ما در زمینه آشپزی، خانه‌داری و ترفندهای کاربردی دیگر را از دست ندهید و هرهفته داغ در ایمیلتان بخوانید.

ایمیل ندارید! از اینستاگرام ما را دنبال کنید.(کلیک کنید) 

بستن
بستن