صفحه اصلی / آشپزی / ۵ راز خوشمزه شدن قورمه سبزی که در جایی نشنیده‌اید

۵ راز خوشمزه شدن قورمه سبزی که در جایی نشنیده‌اید

راز خوشمزه شدن قورمه سبزی که شاید ندانیدبرای خوشمزه شدن خورشت قورمه سبزی خود چیکار کنیم ؟ وقتی برای اولین بار یک قورمه سبزی عالی رو خوردم تازه فهمیدم چرا بعضی افراد اینقدر به قورمه سبزی علاقه دارند. همیشه دوست داشتم راز خوشمزه شدن قورمه سبزی آنها را بدونم. چون خورشت های خودم اینقدر خوشمزه و جاافتاده نمیشد. اما بلاخره این رازها رو پیدا کردم و باید بگم از آن روز که نکاتی که در ادامه خواهم گفت رعایت می‌کنم؛ قورمه سبزی های من هم معرکه می‌شود.

راز خوشمزه شدن قورمه سبزی چیست ؟

در اینجا قرار نیست دستور پخت قورمه سبزی را توضیح دهم. اما نکاتی که برای خوشمزه شدن قورمه سبزی در ادامه خواهم گفت همه را تجربه کردم. و در کمتر جایی به آن ها اشاره شده اما واقعاً در طعم و عطر بخشیدن به خورشت شما مؤثر است. و در هر دستور قورمه سبزی که دارید به کارتان می‌آید.

۱- سرخ کردن سبزی

یکی از نکات مهم برای خوشمزه شدن قرمه سبزی این است که سبزی را تازه تهیه کنید و خوب سرخ کنید. سبزی قرمه سبزی باید در حرارت کم و تا حدی سرخ شود که رنگ سبزِ سبزی تغییر کند و تیره شود.

در سبزی قرمه سبزی اسفناج بهتر از برگ چغندر است. برگ چغندر اگر به سبزی قورمه اضافه می کنید خیلی کم بزنید. چون خورشت را زیادی لعاب‌دار می کند.

اگر سبزی را خوب سرخ نکنید؛ رنگ خورشت به سبزی می زند و خورشت رنگ خوبی ندارد. البته سرخ کردن خوب سبزی طعم خورشت راهم بهتر می‌کند.

۲- لوبیا

سرخ کردن بوبیا یک راز خوشمزه شدن خورشت سبزی

لوبیا قورمه سبزی لوبیای قرمز است و باید حداقل ۵ ساعت آن را آب کنید و در این فاصله یک الی ۲ بار آب لوبیا را عوض کنید. من خودم از شب قبل لوبیا را آب می‌کنم.

همیشه وقتی گوشت به همراه پیاز تفت می‌دهید لوبیا نیز به گوشت اضافه کنید و لوبیا را هم تفت دهید. این مورد یک راز برای خوشمزه شدن خورشت سبزی است که در کمتر جایی به آن اشاره شده؛ اما واقعا مهم و تأثیر گذار است. کافیه یکبار این نکته را رعایت کنید تا حرف من برایتان اثبات شود.

سرخ کردن لوبیا باعث می شود بوی خاص لوبیا گرفته شود. همچنین از وارفتن و لعاب دادن لوبیا داخل خورشت جلوگیری شود. درنتیجه خورشت شما عطر، طعم و شکل بهتری می گیرد.

ادویه را هم در ۱ تا ۲ دقیقه باید تفت دهید.

۳- زمان اضافه کردن رب و لیمو و نمک

زمان اضافه کردن رب و ...یک راز خوشمزه شدن قورمه سبزی

برای ترش کردن قورمه سبزی از آب لیمو استفاده نکنید و حتماً لیمو امانی داخل خورشت بیندازید. اگر می خواهید تلخی لیمو عمانی گرفته شود؛ یک شب تا صبح لیمو را در آب قرار دهید.

رب گوجه و لیمو را ۲ تا ۳ ساعت بعد از اینکه خورشت را روی حرارت گذاشتید به خورشت اضافه کنید. اضافه کردن زودهنگام رب گوجه و لیمو باعث دیر پز شدن گوشت و لوبیا شده و باعث می شود خورشت خوب جانیافتد.

اگر دوست دارید خورشتتان سیاه رنگ شود. البته ترش تر هم بشود در حدود ۱۵ دقیقه آخر کمی رب انار به خورشت خودتون بزنید. رب انار باعث خوشمزه تر شدن قورمه سبزی هم می شود. (اگر رب انار می زنید، باید میزان رب گوجه را کمتر کنید.)

نمک را ۵ دقیقه آخر پخت خورشت به آن اضافه کنید تا خورشت زودتر و بهتر جابیافتد.

حتما بخوانید: چیکار کنیم گوشت زودتر بپزد؟

۴- گوشت

گوشت راز خوشمزه شدن قورمه سبزی

گوشت قورمه سبزی از نوع لقمه ای باشد گوشت چرخ کرده استفاده نکنید. اینکه گوشت، در اندازه کوچک بریده شود یا بزرگ به سلیقه خودتان بستگی دارد.

اگر از گوشت گوسفندی استفاده کنید قورمه سبزی شما خوشمزه تر می شود.

۵- جا افتادن خورشت 

راز خوشمزه شدن قورمه سبزی با جا افتادن خورشت

راز خوشمزه شدن قورمه سبزی در جا افتادن آن است. بنابراین در پخت قورمه سبزی هیچ وقت عجله نکنید و اگر کمتر از ۵ ساعت وقت دارید؛ بهتر است غذای دیگری را برای خودتان انتخاب کنید.

برای پخت قورمه سبزی ار زودپز استفاده نکنید. اجازه دهید قورمه در قابلمه معمولی با حراررت کم جابیافتد؛ سبزی، گوشت، لوبیا آن به خوبی نرم شوند و آب خورشت کم شود. قورمه سبزی نباید زیاد آبدار باشد.

برای اینکه خورشت خوب جابیافتد؛ در ابتدا بعد از اینکه مواد قورمه را خوب سرخ کردید؛ آب فراوان داخل خورشت بریزید.

راز خوشمزه شدن قورمه سبزی خود را در چه چیزی می دانید؟ تجربیات خودتون را در زیر همین مطلب بنویسید.

در ادامه بخوانید: ۲ راز برای خوشمزه شدن خورشت قیمه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *